magyarfutball.hu

Újpest FC - Debreceni VSC 2 : 0 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.11, 13:40 (szerk.: 2016.12.11, 16:09)
    Az már tiszta, hogy Pontes szakmailag milyen, a következő napokban az is kiderül, hogy emberileg van-e benne bármi tartás, büszkeség.


    Nagy Z,Verpecz,Völgyi az nb2-ben is nagyon kevés lenne,de még az nb3-ban is.Tőzsér,Vittek,Szakály levezetnek,alibiznek folyton.Ez már a félcsapat,rádásul tűz,elképzelés sincs a játékban.Nagyon jelentős változások kelleneka télen,ha nem akarunk kiesni,bár lehet az kellene,hogy változzon itt bármi is!

    Maa fekát ki kellett volna állitani az első félidő végén,de akkor sem nyertünk volna,attól tartok.


    Pontestől sem a 45/13 pontot várta szerintem senki.
    Nem hiszem, hogy egy ilyen mutató után felmerülhet egyáltalán a maradása.
    A játékosaink is szégyellhetik magukat.


    Az új edző megválasztásával én is elkezdtem bizakodni, de most - az év végén sajnos össze áll a megdönthetetlen matek: kieső helyen telelünk. Ez tény, csak elfogadni lehet, vitatni nem.

    A sikeres edzőknek szerintem 2 fontos erénye van: megtanít technikára (taktikára) és megtanít győzni.

    A kettő két külön dolog. Szerintem senor Pontes tudja az elsőt, mert - dacár a totálisan gyenge őszi szereplésnek, jó irányba változott a csapat összképe, persze még így is a béka s...ge alatt teljesítünk.

    A másodikban, a győzni tudásban viszont nem ő a nyerő ember. Vannak csapatok, ahol a játékosok technikai tudása felét sem éri el a LOKI keretének, de a nagyhangú-arrogáns-sikerért kiéhezett-zsivány..... edző csak bele hajszolja a csapatát a győzelembe, vagy legalább is a nálunk jobb szereplésbe. Ehhez, az edző mentalitásán kívül még 1 dolog kell: k..@va jó kommunikáció a csapattal. Hát, ez sincs nálunk meg, szerintem az öltözőben a taktikai utasításoknak kevesebb mint 40 %-a tapad meg, mert ugye a portugál nem az erősségünk, és az angol fordítás sem mindig jön át.

    Emlékeztek, mit mondott a Herczeg Bandi a két meccsen, amikor Elemértől átvette a csapatot?????? "Élvezzétek a játékot!!!!" VAZZE!!!! Ez volt a taktika és - már megint ez a k....va matek - győztünk.....

    Nem a külföldi edzők ellen nyomulok, hiszen Cseh edzővel nyertünk már bajnokságot. De itt, valami nagyon nem működik, és a tavaszi idényben már nagyon nincs bocsánat. Másrészt: Vittek ide levezetni jött, ez tisztán látszik, nekünk góllövő csatár kell, ő már nem az. El vele.

    Kívánok a klubnak - elsősorban Tisztelt Szima Úrnak józan döntéseket - és sok szerencsét!!!!!!!!!!!!!


    Itt mindenki levezet. Az is, aki soha nem került még életében a bányászbéka gatyamadzagja fölé. Most tényleg Vittek miatt tartunk itt? Nem azért, mert a középpályánk nulla előre, meg nulla hátra? A védelmünk Nagyzolival meg Völgyivel hátra hatékonyabb, mint előre? Ha Vittek az oka az eredménytelenségnek, akkor jó helyzetben vagyunk. A szerződése bármikor felmondható, egy támadót igazolni pedig nem nagy feladat és tavasszal megbaszunk mindenkit. "Ez tényleg jó irány." Aki ebben a csapatban látja az összhangot az nagyon sokra viheti még.


    Pontes itthon alkalmazott új felfogása, stílusa, rengeteg munkát igényel. Az edzések kemények. A lagymatag, korszerűtlen edzésmódszerekhez szokott alibi játékosokkal nem is lehet megoldani. A portugál filozófia labdabirtoklásra, sok futásra épül. Nagyon remélem, hogy megállnak a sok alibi, fejlődésre nem képes emberektől és a portugál mondja meg ki jöhet át az akadémiáról. Kondás ívelgetős, kevés futást, gondolkodást igénylő focit el kell felejteni. Lehet a magyar bajnokságban eredményes volt egy ideig, de csakis itthon. Ha előre akarnak lépni, minden tekintetben, Pontesnek maradni kell, dolgoznia kell tovább és meg fogja találni azokat a fiatalokat akikkel érdemes foglalkozni. Ez az út az ami járható. pl. ha Balogh még 1 évet maradt volna Pontes alatt biztos,hogy már rendszeresen játszana a Palermoban.


    Ha csak a tegnapi meccset nézem, abban tényleg nem sok momentum volt, előtte viszont nagyon is érzékelhető volt a fejlődés játékban.

    Bármennyire is bíztunk az új játékosokban sajnos nem tudtak segíteni rajtunk. A kezdőbe sem tudunk 11 minőségi játékost adni, Holman, Jovanovics, Brkovics és talán Bobko hozták a minimum elvárhatót, a többiek messze alulmúlták a várakozásokat. Oda jutottunk, hogy Nagy, Völgyi, Verpecz a tuti kezdő, mert nincs más. Filip nem Varga, Szekulics nem Bódi, Vittek nem Coulibaly. A baj az, hogy nehezen látom a kiutat, ugyanis nincsenek meg az alapok. Ez pedig annak a Herczegnek a felelőssége, akit itt sokan megmentőként aposztrofálnak, de az akadémiája nulla darab játékost adott a klubnak! (Talán nem azokat kellene tolni, akiket a szülők befizetnek a kezdőbe...) A tegnapi kezdőben három(!) saját nevelésű játékosunk volt: Nagy, Szacsa, Verpecz. Elgondolkodtató, hogy ők jobb esetben is csak epizódszereplők lehetnének a BL-t megjárt csapatunkban.


    Én nem értem azokat akik Pontest hibáztatják, hiszen minden épkézláb játékost kipróbált, nem tehet róla ha ilyen képzetlen, játékosokat hozott Szima.

    A játékrendszer pedig nagyon jó amit elkezdett, az már látszik. Ezt kell tovább folytatni. Nem értem a türelmetlenkedőket sem, hiszen a profi játékrendszerhez a megfelelő emberek kellenek, azokat kell kiválogatnia a szünet alatt. E a portugál edző eddig a legjobb, furcsán hangzik ez most. de mit értünk el mikor nemzetközi kupában játszottunk? Semmit, nagy nulla volt az ívelgetős eszetlen játék. Ez a portugál megtudná csinálni csak hagyni kell dolgozni, nem a pillanatnyi eredmény a fontos, a cél ,hogy legyen egy épkézláb koncepció, elgondolás, értékes játékrendszer és ahhoz kell keresni a megfelelő fiatalokat, vagy jöjjön a Szima és kezdődjön a bohóckodás itthon, aztán az égés NK-ban?????

    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140