magyarfutball.hu

Videoton FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 3 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
 1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2016.09.11, 11:15
  Bedaráltuk őket, fizikálisan rendben van a csapat, még úgy is, hogy Berg csak egyet cserél. smiley) Géresi a legvégén is sprintben közlekedett, nagyon tetszett, a gólja parádés volt. De lehet, hogy a meccs embere mégis Juhász Roli, hihetetlen, mit melózott a középpályán. A sebessége már nem a régi, de ezen a szinten elég, a rutinjával pedig tényleg mindent megold. És akkor a tekintélyéről nem beszéltünk. Meg a vezéri viselkedéséről. Ezt csak azért írom, mert ott volt Halmosi, aki elvileg a Haliban ugyanez a szerep - a két játékos viselkedése, attitűdje között ég és föld a különbség.

  Ez szép munka volt, amúgy szervezett, jó ellenfél volt a Haladás.


  Ez a meccs (is) bizonyíték volt, hogy miért kellenek a külföldi edzők. A Haladás úgy kapott ki, ahogy a magyar csapatok (magyar edzővel) ki szoktak kapni nemzetközi színtéren. 60.percig még OK, aztán fejben és fizikálisan szétesnek. Gondolom a kis Mészölyt ezért sem fogja megtalálni a SZAKMA, holott 30 valahány éve ez az egyik legnagyobb lemaradásunk, igaz ehhez nem bratyizni kell a játékosokkal edzésen.

  Nemzeti Sportnak is feltűnt a fizikai KO:
  "Nagy kérdés, miért nem bírta erővel a bajnokit a tekintélyes nyár végi szünet ellenére sem a Haladás, holott Mészöly Géza mérkőzés utáni nyilatkozata szerint hasznosan töltötték el a zöld-fehérek ezt a három hetet."

  Videoton - Drukkerkocsma