magyarfutball.hu

Vasas FC - Debreceni VSC-TEVA 3 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.25, 13:08
    Van egy új találmányunk: a kocogós kontra smiley


    A Vasas ellen kevés helyzetből is megszereztük a vezetést Ferenczi révén! De a második félidőben jobb volt a budapesti csapat, azt elismerem! Valószínűleg már az elsőben is! :( Sajnálatos Nagy és Varga sérülése, de ez még nem magyarázná azt, hogy ilyen gyengén és lelketlenül focizzon a Debrecen! Szörnyű volt ezt a kudarcot is megélni! :( Nem csak Kondás Elemér kudarca volt ez a mérkőzés és az előtte levők sem, a játékosok is tehetnek róla... De most már tényleg változásra van szükség, úgymond vérfrissítésre! Sajnos Kondás Elemér már nem tud hatni olyan szinten a játékosokra, és ez a játék nem sok jóra lesz elég... Remélem kijön a kátyúból a Loki! Hajrá Debrecen!


    A helyzet hasonlatos arra, amikor egy család tele van feszültségekkel. Meg kell oldani! vagy őszintén meg kell mondani hogy mi a gond és azt elkezdeni megoldani lépésről lépésre, vagy vágni kell egy gordiuszi csomót.

    Sajnos látszott a második ivószünetben a meccsen, hogy már az edzőnk nem tud hozzátenni semmit a dolgokhoz. A Vasas edzőjével ellentétben nemhogy gesztikulálva nyomta volna az igét a fiúkba, hanem meg sem szólalt a csapat felé. De a játékosok sem lelkesek, szinte az idénykezdet óta (mondhatnám hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk). Remélem nem az van, mint oly sokszor volt, hogy a fizetések késnek, vagy nem a megegyezett pénzt kapják a fiúk. Ne felejtsük el, hogy a "sikeres BL" szezon után a Szélesi, Feczesin, meg aki kölcsönben volt még úgy elment innen, hogy látni se akarja többé a lokit. Olyan pofátlanul kevés volt a karácsonyi prémium hogy muszáj volt egy ígéretet tenni az év végére vonatkozóan, amit persze megint nem tartott be Szima úr. Biztos nehéz közel 40 embert magas szinten fizetni egy évig, de ha nem megy, akkor nem kell csinálni. nem beszélve arról hogy egy fogászati kezelést, egy autót sem úgy csinálnak ma, mint ezelőtt 10-15 évvel. Meg is enné a fene smiley. ne érveljünk azzal, hogy régen milyen frankó volt itt minden. Anya sem tud arra hivatkozni, hogy fater milyen jófej volt fiatal korában. Ma iszik, mint a kacsa, meg belesza..rik mindenbe, ha józan. Mit érdekli a gyereket, hogy 10 évvel ezelőtt a fater milyen snájdig fickó volt.

    Ehhez jön hozzá, hogy egy pincér és autószerelő végzettségű ember minden érdembeli szakmai segítség nélkül, hogy a ménkűbe tudna sikerre vonni egy sportszervezetet 2016-ban. Dr. Róka Gézát ne tekintsük annak, mert hiába jött ide az MLSZ-ből már 5 éve, semmit sem tudott hozzátenni a csapathoz. Nem látszik az sem, hogy van e még kapcsolati tőkéje egyáltalán az MLSZ-ben.

    Ráadásul mi, szurkolók magas szinten le vagyunk sz...rva. Nem feltétlenül BL csoportkört akarunk látni. De szurkolni szeretnénk a "mi fiainknak", akik lelkesen kisebb-nagyobb hibákat vétve, jó megmozdulásokat belecsempészve a játékba élményt szereznek nekünk, amiről tudunk beszélni hétfőn munkakezdéskor, meg a suliban és az oviban is. legalább úgy ahogy a Diósgyőr tette a hétvégén. A Sárga irigység fogott el.

    Sajnos összegezve, ha nem megy el innen az összes "szerencsemalac", aki ezen a klubbon éldegél, akkor elmondhatjuk a klubról, hogy ez a klub jelenleg, csak ennyi.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.08, 17:04
    Tv: M4