magyarfutball.hu

Magyarország - Litvánia 4 : 0 18:30

   
   
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
 • Magyarország - Litvánia 2015.06.05.
Tölts fel te is saját képeket! »
 1. Magyarország - Litvánia 2015
 2. Magyarország - Litvánia 2015
 3. Magyarország - Litvánia 2015
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.2 (5 szavazat)

játékvezető: 3.8 (5 szavazat)

hangulat: 2.2 (5 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
 1. 2 : 0 (1)
 2. 2 : 1 (1)
 3. 4 : 1 (1)
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
895. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Zelinka Miroslav (Csehország)
nézőszámok:
 1. nso.hu: 5.218
 2. Nemzeti Sport: 6.218

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: ingersheim
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2015.06.06, 12:36
  Azt ugye remélem tudjátok hogy nagy volt a felháborodás Debrecenben a jegyek miatt...rengeteg ismerősöm..idősek is akiknek nincs internet...szivesen kimentek volna meccsre de mindenhonnan elküldték őket mert nem lehetett jegyet venni miközben a stadion üres volt...na ezek az emberek nemhogy válogatott meccsre de Loki meccsre sem fognak kijárni ahogy többektől hallottam .. frown hangulatjel


  Ez olyan mintha szombat délután 3-kor elfogyna a sör meg a fröccs a kocsmából, és reklamálnánk az Arany Ászoknál meg a Frittman pincészetnél, hogy mekkora faszok, hogy nem küldtek többet. Én biztos hogy a kocsmárost kérdezném meg, hogy nem kéne számítani a nagyobb forgalomra?! (ráadásul a kártya nem romlik meg baszod!) Itt azért egy kicsit más is saras nem csak az MLSZ meg a kártya rendszer. (félreértés ne essék, nem a vásárló a saras!!!) Szimplán logisztikailag képzetlen balfaszok gyülekezete próbálja bevezetni a kártyarendszert, állítom, ha képzettebb és értelmesebb emberek állnának a létra alsó fokán(fokain...), a fele kínos ügy és szégyenteljes, sajnálatos eset elkerülhető lett volna a kártyával kapcsolatban) Ettől még a kártya rendszeren lenne mit javítani!!, (vagy eltörölni!) hogy finoman fejezzem ki magam...


  Mi olyan 6-an mentünk volna Nagykállóból. Mert ugye 5 évente van válogatott meccs keleten. Mi múlthét szerdán és csütörtökön megrendeltük a neten a futball kártyákat. Aki szerdán megrendelte az megkapta még múlthét pénteken. Aki 8 órával később csütörtök hajnalban azoknak tegnap meccsnapon lehetett volna átvenni 3-ig nyíregyen... Mert minden héten csak PÉNTEKEN kapják meg az átváteli pontok a kártyákat. Na most ugye ha valaki 4-ig dolgozik kivitelezhetetlen az átvétel. És ugye csak személyesen lehet átvenni.
  Úgy vicc ez ahogy van... Ha ez a tököm kártya nem lenne, nem 5000-ren lettek volna hanem minimum a duplája...


  A civishir.hu kapta az alábbi olvasói levelet.
  A családok a kártya miatt nem járnak meccsre! MLSZ tanmese.
  "Magyarország-Litvánia válogatott labdarúgó mérkőzés, 2015.06.05. Debrecen, Nagyerdei Stadion. Jó lesz, gondoltuk, kimegyünk a meccsre a családdal és a barátok családjaival. Gyerekek fociznak, pénteki edzés elmarad, edző bá is ajánlja, gyerekek menjetek szurkolni!!! Jó lesz, gondoltuk, kiváltjuk a szurkolói kártyát (mert újabban már az is kell, 7-9 éves gyerekeknek is!), megvesszük a jegyet, és Hajrá Magyarország!!! mégiscsak kis hazánk legjobbjai lépnek a pályára, élmény lesz…gondoltuk, de jött a feketeleves. Közölték a Loki-boltban, hogy NINCS KÁRTYA, ELFOGYOTT, menjünk ki a stadionhoz, majd ott. Na lett is majd ott is feketeleves, közölték, hogy KÁRTYA NINCS (úton van Kínából, érdeklődjünk olyan 6-8 hét múlva), így JEGY SINCS. NINCS MECCS ÉLŐBEN, ÉLMÉNY SINCS, minek az (nézzed majd a tévében). Nevetséges és egyben végtelenül szánalmas és szomorú, hogy megint olyan dologgal találtuk szembe magunkat, ami egy újabb bizonyítéka annak, hogy valami nagyon nem működik jól, itt sem. Csak gratulálni tudunk a minden téren és minden szinten kiváló vezetőknek és ezúton szeretnénk megköszönni, hogy a pénzünket ilyen csodálatos dolgokra fordítják! Nesze nektek 20 ezres stadion, hisz ezért épült, menjetek, élvezzétek, értetek van! De sajnos, nem nekünk, nem értünk."

  https://www.facebook.com/troll0foci/posts/887038328029445
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2015.06.06, 10:08
  Ez a litván csapat már nem az a litván csapat, amit László Csaba készített fel, de a három pontnak és a négy gólnak így is örülhetünk.

  A védelmünk kezd összeállni, újra nullára hoztunk le egy meccset. (Egervárival biztos kaptunk volna gólt.) Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen a támadójátékban is, ami a magyar stílus alapja.

  Nagy önbizalommal mehetünk Finnországba, míg a finnek összefoshatják magukat, hiszen 1997-ben egy Azerbajdzsán elleni 3-1 után mentünk hozzájuk, míg 2010-ben egy San Marino elleni 8-0 után.


  A helyszínen az első félidőben színvonal, a játék képe, gólok stb. alapján teljesen úgy éreztem magam mint egy Loki - Pápán, a második meg mondjuk olyasmi volt mint egy Balmazújváros - Csákvár. És még csak nem is sántít a hasonlat.
  De örüljünk inkább a jónak, ami kb. az eredményt jelenti + a 4 gól közül 2 nem is volt csúnya, sőt.
  A finnek elleni meccs szempontjából a világon semmit nem tudtunk meg és nem mérhettünk le ebből a meccsből. Játszottunk egy litván B csapattal akiknél senki nem szerepelt ma aki valamit is számít.
  Dárdainak igaza volt, sokat nem számított ez a meccs és senkit nem fog érdekelni mi volt a litvánok ellen a finn meccs után már, akármi is történik ott.


  Eh! Nem akarom piszkálni a Dárdait, neki is lehet rossz napja. Végül is tűrhetően meccsel. Kicsit ma puhábbra vették a fiúk, és láthatóan hagyta. Kár lenne ezt tovább ragozni.


  Borzalom ez a Szalai gyerek.
  Egy ilyen meccsen sincsen egy épkézláb, értékelhető megmozdulása.


  No meg rá vigyázott a fél védelem, ezzel teret csinált másoknak. Lebegtek is benne becsülettel.


  Csak a tisztánlátás kedvéért. A két félidő között hatalmas volt a különbség, de egy valamit ne felejtsünk el, Dárdai előre közölte hogy nem annyira az eredmény és a szép játék lesz a lényeg. Valószínűleg kidolgozott valamit a Finnek ellen és azt próbálgattuk gyakorolni és ez egy teljesen felkavart csapat volt. Eddig ha ígért valami azt Dárdai be is tartotta. Szerintem nem kellene egyből savazni a csapatot majd ők megmutatják a fontos meccsen hogy mit tudnak és kész. Jelen pillanatban úgy van egy rohadt válogatottunk hogy nem ígérik le a csillagokat és úgy koppanunk. Ne feledjünk félidőben 6 játékost hoztunk le ami azért nem lényegtelen. Fel a fejjel Hajrá Magyarok!


  Ha sem az eredmény, sem a mutatott játék nem fontos, akkor mégis mi az, ami fontos lenne? Mi maradt még? smiley
  Az EB-n amúgy tényleg semmi keresnivalónk.
  Ez a realitás.


  Szerintem az újdonság, amivel meglephetjük a finneket az az agresszív támadójáték, amit most sikerült azért kivitelezni főleg az első félidőben. Bizakodó vagyok.


  volt pár lecsúszott lövésünk. tudatosság nem sok. Stieber tetszett, Szalai, Némó felejtős


  A szokásos péntek esti mennyei színvonal, sétálgató focistákkal, nézők nélkül. De legalább füttyszó van. Az agyhalott riporter megint biztosra veszi, hogy nyerünk Finnországban. :(


  Simon A.,Szélesi nekem nagyon nem tetszett.Nem értem,miért nyomják úgy Szalait sem.Szélesi pár éve a dózsának sem kellett.Németh is csalódás volt...Meg az egész 2. félidô.Ez a mai meccs fôpróbának jó volt.


  Ugyanazt a nézhetetlen fos, beivelgetős focit játszuk, mint amit az elmult 30 évben néztünk. Dzsuzsák beadásai véletlenül sem mennek emberhez. Vezetünk néggyel, de most sem mi irányítjuk a játékot.

  http://ulloi129.hu/2015/06/05/kibeszelo-a-valogatott-litvania-elleni-meccsere/
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=60&na_step=30&t=9018358&na_order=
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2015.06.06, 09:23
  Dárdai Pál: Kissé nehézkesen indult a mérkőzés, de az első tíz perc után átvettük az irányítást, és szép gólokat lőttünk. Játszottunk egy jó félidőt és egy valamivel gyengébbet, de összességében elmondható, hogy a mérkőzésen látottakra lehet építeni a jövő héten, Finnországban. Az első félidőben jól nézett ki a támadójátékunk, de azért láttam hibákat is. Sokszor túl hosszúak maradtunk, ennél kompaktabban kell játszani, a csapatrészek távolságának egy jobb csapat ellen kisebbeknek kell lennie. A szünetben hatot cseréltünk, ezért érthető, hogy kiestünk a ritmusból a második félidőben. A mérkőzés egyes szakaszaiban megpróbáltunk előrefelé védekezni, ez többnyire sikerült is, de - nem megbántva ellenfelünket - a finnek gyorsabbak, erősebbek lesznek, ezért jövő héten nehezebb dolgunk lesz majd. Még van egy hetünk a selejtezőig, ebben az időszakban támadásban több játékelemet is fogunk gyakorolni, és a következő napok alapján áll össze a jövő szombati kezdőcsapatunk. Kedden még lesz egy komoly elemzés a finnek játékából, ennek is a függvénye lesz a jövő heti kezdőcsapatunk, de természetesen a mostani teljesítményeket, és a jövő heti edzésmunkát is figyelembe veszem az összeállításnál.

  http://www.mlsz.hu/blog/2015/06/05/dardai-pal-epithetunk-erre-a-merkozesre/

  Igoris Pankratjevas: Véleményem szerint az első félidőben eldőlt a meccs, gyors gólokkal, nagyjából félóra alatt eldőltek a fontos kérdések. Ebben az időszakban megmutatták az igazi képességeiket a magyar játékosok, és rendre hibára kényszerítették a mieinket. A félidőben azt kértem a játékosoktól, hogy mutassák meg, milyen karakterek, örülök, hogy ezen a téren volt javulás. Öröm, hogy újabb gólt már nem tudott lőni a magyar csapat a fordulás után, sajnos mi sem tudtunk betalálni.

  http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/192930
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2015.06.02, 10:49
  A litvánok elleni pénteki felkészülési mérkőzésre és a jövő szombati, finnországi Eb-selejtezőre készülő válogatott keret hétfőn délután a Puskás-stadionban kezdte meg a közös munkát.
  A játékosok 16 órakor gyűltek össze, és 16.30 órakor kezdődött meg az első edzés, amelyen Dárdai Pál szövetségi kapitány - ígéretéhez híven - alaposan meghajtotta a társaságot. A kapitány a játékosoknak is elmondta, hogy a következő napokban a szokásosnál nagyobb terhelésre kell számítaniuk, mert csak így érhető el a cél, hogy a finnek elleni meccs előtt napokban már minden kerettag azonos edzettségi szinten legyen.

  Edzettség terén ugyanis jelenleg meglehetősen heterogén a keret, van, aki már hosszabb szabadságról visszatérve kezdte meg a felkészülést, mások néhány napja végeztek a bajnokságban, néhányan pedig még most is a klubjukkal készülnek, mint például a lengyelországi légiósok, vagy a Németországban túlórázó Stieber Zoltán, Simon Krisztián kettős. Vannak sérültek is a keretben: Juhász Roland, Gera Zoltán és Varga József még nem nem tudott a többiekkel gyakorolni, rájuk rehabilitációs munka vár a következő napokban.

  Dárdai Pál felkészült arra, hogy egy-két játékos esetleg nem tudja vállalni a játékot a litvánok ellen, és behívta a keretbe Márkvárt Dávidot, a pécsiek fiatal középpályását. A kemény, másfél órás edzést követően közös vacsora következett, majd mindenki hazamehetett, a hét első felében ugyanis napközis jelleggel üzemel az edzőtábor, csak az edzésekre kell a Puskás-stadionban megjelenniük a labdarúgóknak. Legközelebb kedden délelőtt edz a válogatott, majd sajtótájékoztatón vesz részt a szövetségi kapitány, valamint néhány labdarúgó.

  http://www.mlsz.hu/blog/2015/06/01/megkezdte-a-felkeszulest-az-a-valogatott/
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2015.06.02, 10:48
  kép
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2015.05.22, 15:35 (szerk.: 2015.05.22, 15:36)
  Dárdai Pál szövetségi kapitány kihirdette a Litvánia elleni, június 5-i felkészülési mérkőzés, és a finnek elleni, június 13-i Eb-selejtező keretét.
  Részletes keret: https://www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2015-06-05/magyarorszag-litvania/keretek
  Dárdai Pál továbbra is elsősorban azokra a játékosokra számít, akik az őszi tétmérkőzéseken, illetve a görögök elleni márciusi selejtezőn tagjai voltak a keretnek, de van egy-két új név is az együttesben, mint például Németh Krisztián, a Sporting Kansas City csatára, aki remek formában szerepel az észak-amerikai profi bajnokságban, és hosszabb kihagyás után ismét tagja a válogatottnak.

  A debreceni barátságos összecsapáson klubkötelezettségei még nem lehet ott három légiós, az FC Sionnal Svájci Kupa-döntőt játszó Vanczák Vilmos, valamint a lengyel felsőházi rájátszásban érdekelt Guzmics Richárd és Kádár Tamás, de a finnországi selejtezőn már számít rájuk Dárdai Pál. Juhász Roland szereplése egyelőre kérdéses, a Videoton FC védője sérüléssel bajlódik, és még nem tudni, hogy megkezdheti-e a kerettel a litvánok elleni meccset megelőző edzőtáborozást. A szövetségi kapitány továbbra sem számíthat a hosszabb ideje sérült Lovrencsics Gergő, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás hármasra, míg Elek Ákos azért nem tagja a csapatnak, mert a finnek elleni selejtezőn sárga lapos eltiltását tölti.

  Biztonsági tartalékok:

  Gulácsi Péter (RB Salzburg)
  Márkvárt Dávid (PMFC-Matias)
  Koman Vladimir (DVTK)
  Böde Dániel (Ferencváros)
  Rudolf Gergely (Győri ETO)

  http://www.mlsz.hu/blog/2015/05/22/a-valogatott-nemeth-krisztian-is-a-keretben/
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2015.05.15, 16:11
  A-válogatottunk június első felében két mérkőzést is játszik, először június 5-én, Debrecenben a litvánokat fogadja felkészülési találkozón, majd június 13-án Finnországban lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. A Magyar Labdarúgó Szövetség a két mérkőzésre egyszerre, május 18-án, hétfőn 10.00 órakor kezdi meg a jegyárusítást.
  A litvánok elleni felkészülési meccs június 5-én 18.30 órakor kezdődik a debreceni Nagyerdei Stadionban. Debrecen fontos helyszíne a magyar labdarúgásnak, a város adta az elmúlt 10 év legeredményesebb hazai klubcsapatát, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség lehetőséget biztosít a helyi szurkolóknak, hogy – tekintettel a várható nagy érdeklődésre - elsőként juthassanak belépőkhöz. Ezért az első héten kizárólag debreceni klubkártyával lehet jegyeket vásárolni a találkozóra, míg a második héttől bármely más szurkolói kártyával válthatóak belépők.

  Az MLSZ kedvezményes, szurkolóbarát jegyárakat állapított meg a mérkőzésre, az első két hétben a jegyek 500, 750, 1500, 3000 forintos áron kaphatóak, míg a harmadik héten 1000, 1500, 3000 és 5000 forintba kerülnek a belépők. A VIP-jegyek a jegyárusítás első napjától kezdve 12 ezer forintba kerülnek.

  A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban, illetve a Nagyerdei Stadionban.

  Jegyárak az első két hétben:

  B1, B2, B8, B9, D1, D2, D7, D8 szektorok - 500 forint
  B3-B7 és D3-D6 szektorok - 750 forint
  A1,A2, A4, A5 és C1-2, C6-7 szektorok - 1500 forint
  C3, C4, C5 szektorok - 3000 forint

  http://www.mlsz.hu/blog/2015/05/15/a-valogatott-hetfon-ket-merkozesre-is-megkezdodik-a-jegyarusitas/
   
 9. avatar: magyarfutball.hu
  2015.04.22, 11:31
  A magyar válogatott egy héttel a finnek elleni Eb-selejtező előtt, június 5-én, Debrecenben felkészülési mérkőzésen fogadja a litvánokat.
  A bajnoki idény május végén zárul az európai ligákban, így a magyar válogatott számára is lehetőség adódott arra, hogy a következő tétmérkőzés előtt egy felkészülési találkozó is bekerüljön a versenynaptárba. Mostanra hivatalossá vált, hogy a mieink június 5-én, pénteken 18.00 órától a litván válogatottat fogadják felkészülési mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban. A mérkőzés után a válogatott folytatja felkészülését a finnek elleni Eb-selejtezőre, amelyet június 12-én rendeznek Helsinkiben.

  - A szezon végeztével fontosnak tartottuk, hogy a játékosok ne essenek ki a bajnokság során felvett ritmusból, és a finnek elleni összecsapás előtt pályára lépjenek még egy mérkőzésen - mondta az mlsz.hu-nak Dárdai Pál. - Tekintettel arra, hogy mindenkinek más időpontban ér véget a szezon, ez az egy hét azért is fontos, hogy azonos erőnléti szintre hozzuk fel a kerettagokat. Éppen emiatt a debreceni mérkőzés hetére kemény edzésmunkát tervezek, ezért sem láttam indokoltnak, hogy élcsapattal találkozzunk, a litván válogatott éppen megfelelő ellenfél lesz számunkra. Sok jót hallottam a gyönyörű Nagyerdei Stadionról, azt pedig mindenki tudja, hogy Debrecenben mennyire szeretik a jó focit, így biztos vagyok benne, hogy remek közönség előtt, egy jó hangulatú találkozón lépünk majd pályára.

  http://www.mlsz.hu/blog/2015/04/22/a-valogatott-litvaniat-fogadjuk-debrecenben/