magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Újpest FC 2 : 2 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
 1. 2 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: heimo
  2015.03.21, 22:14
  1. FÉLIDŐ
  Egy nagyon gyors sárga lappal indult a 198. Honvéd–Újpest mérkőzés, a lila-fehérek belső védője, Hudák Dávid már a negyedik percben besárgult. A hetedik percben kis híján megszerezte a vezetést a Honvéd: Jesús Meza tört előre a bal szélen, majd középre cselezett, egy Punosevaccal való kényszerítő után pedig 20 méterről vette célba a jobb felsőt, de Balajcza Szabolcs óriási bravúrral védett.
  A 12. percben Nemanja Andrics trafálta telibe a lécet Loic Nego beadása után, de a csatár lesen állt. A 19. percben büntetőhöz jutott az Újpest: a jobb szélen megiramodó Nagy I Gábort a tizenhatoson belül csak ütemet tévesztve tudta megállítani Kosznics, a rossz becsúszás után tizenegyes és sárga lap is következett. Az ítélet-végrehajtó Dusan Vasziljevics volt, aki a bal alsóba helyezett, Kemenes Szabolcs érezte az irányt, de nem tudott védeni. (0–1)
  A 33. percben egyenlített a Honvéd: Ikenne-King futott be egy hosszúnak tűnő labdát a jobb oldalon, majd az alapvonalról középre kanalazta, Hidi Patrik az ötösnél nagyon higgadtan lekezelte a labdát, és a kapu jobb oldalába bikázta, a gólvonalon álló Nego nem tudott menteni. (1–1)
  Ám ekkor még nem volt vége az első játékrésznek: a 42. percben Nagy I Gábor húzódott előre a jobb oldalon, senki sem támadta meg, így volt ideje egy hajszálpontos beadásra, amire középen Andrics érkezett jó ütemben, és nyolc méterről a kapu jobb oldalába csúsztatott. (1–2)
  2. FÉLIDŐ
  A fordulás után a csereként beálló Prosser Dániel főszereplővé lépett elő. Az 52. percben Dankwah és Godoy kakaskodott a felezővonalnál, ám a Honvéd támadása nem állt meg, a jobb oldalon előrehúzódó Prosser cselezgetett, majd a tizenhatos jobb sarkáról lőtt, Balajcza keze alatt pedig a hálóba pattant a labda. A rutinos kapus benne volt a gólban. (2–2)
  Sőt, két perccel később fordíthatott volna a Honvéd, Nagy Gergő elé pattant a labda tizenhatoson belül, de a hazaiak játékosa nyolc méterről nem tudta eltalálni a kaput. A következő helyzet a 68. percben adódott: ekkor Hidi labdaszerzés után egyből középre adott, Jonathan Heris röviden kifejelt labdája Punosevac elé pattant, aki 18 méterről, kapásból vette célba a jobb alsót, de Balajcza nagy bravúrral védett.
  Két perccel később a Honvéd eladta a labdát saját térfelén, Balogh Balázs lecsapott rá és a tizenhatoson belül kiugratta Filip Sztaniszavljevicset, akinek lövésébe becsúszva vetette bele magát Ignjatovics. A mérkőzés hajrájában már jóval kevesebb volt a folyamatos játék, rengeteg eladott labda és pontatlanság tördelte az iramot. Az eredmény nem változott, így igazságosnak mondható döntetlen született a 198. fővárosi derbin a Honvéd és az Újpest között.

  ns