magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.06.28, 21:59
  Értékelés...miután lehiggadtam...Szabó"hurvinyek" Zsolt egy tökéletes látlelet a magyar bírói kar teljes hozzá nem értéséről.Hihetetlen volt amit művelt,mindkét fél,de inkább a mieink kárára. Nálunk 3 11-es gyanús eset sem keltette fel az érdeklődését(Mateos lerántása az első félidőben,Leonardo és Cukic lerántása a másodikban) továbbá Mateos sárgája is érthetetlen,csakúgy,mint Pavlo második sárgája.Az sem magyarázható,hogy miért nem állította ki a Jennert lekönyöklő vadbarmot.A kövesdiek is gondolkodhatnak azon,hogy a Somát nem buktató játékosuk,miért is kapott sárgát és,hogy a szabályok szellemében,miért nem adott előnyszabályt,amikor Harsányi kilépett.

  Besicnél is visszafújtak egy esetet, Soma elleni sima sárga, azt meg elfelejtetted, amikor kisdobos a földről térdhajlaton/alsócombon rúgta Jovanovicot egy jópofa sárgáért cserébe... Ja meg az hegedűs, aki lekönyökölte Jennert, az két percre rá Jovanovicot is lekönyökölte..
  Azokról nem is beszélve, akiknek két sárgával ki kellett volna állniuk...

  Hát Harsányi "hova a picsába rúgja a labdát " Zoltán eseténél én már kb. sírtam és nem hittem a szememnek... és a vicc, hogy ebből lett a legnagyobb helyzetük.

  Ilyen is régen volt,360 perce nem kaptunk gólt.Jó lenne Lajos rekordját túlszárnyalni. A két Ikertorony kiesése ellenére győzni kell a Diósgyőr ellen. Isten éltesse a 115éves Ferencvárost!

  Azért aki egy ilyen meccs után a mi játékosainkat szidja,hogy hülyék meg stb az kicsit elgondolkozhatna..
  Ez sport, itt van feszültség, indulat, szenvedély
  És kurva nehéz ezt a játékot elnyomásban.. 90 percen keresztül favágó türhő parasztok ellen játszani higgadtan!
  Én személy szerint megértem Jennert amiért belerúgta a lábdát a játékosba..
  Ha korrekt a játékvezetés nem lett volna kibe belerúgnia..
  Pavlovicot is meg lehet értani.. ő védő.. ha az ő felségterületén el akarnak játszani egy büntetőt had mehessen már oda leugatni anélkül hogy pofánbasszák és még ő kap sárgát..
  Ez a világon mindenhol így van akármelyik biszem-baszomban is..
  Csak ez a játékvezetés már a legkorruptabb szinten van..
  És ezt a meccset óvni kell a végsőkig mert ez undorító..
  Másfelől meg maximum 10 csapatos MB1 kellene.. hogy ilyen favágó megye 1es szintű csapatok ne mondhassák el magukról hogy ez a Magyar első oszály..

  A mai meccs első félideje ismét rendben volt,de ismét,most már zsinórban harmadszor pocsék 2. félidőt produkálunk.Folyamatosan a tűzzel játszunk,aminek előbb vagy utóbb az lesz a vége,hogy megégetjük magunkat.
  Ismét egy olyan ellenfél,akit több góllal verhettünk volna,de mi nem,őrizzük azt a pici előnyünket,hátra passzok tömkelege,ahelyett,hogy állandó kontroll alatt tartanánk az ellenfelet,minél távolabb legyenek a kapunktól,ahogy tettük azt az első játékrészben,kaszinósgyurka nagy bánatára,aki a mai Nemzetiben kerek perec kijelentette,hogy a Kövesd simán ver minket.
  Kínlódott is a szünetben,hogy arról kellett beszélnie,a zöldek teljesen megérdemelten vezetnek és uralják a játékot.
  Egy pár szót szeretnék beszélni a kapott sárgáinkról és arról,hogy mit nem kapott meg az ellenfél belőle. Nagy jelentősége van ugyebár,mert ezért elvesztettük a következő bajnokira Jennnert,Mateost és Pavlovicot.
  Jenner sárgája teljesen jogos volt ,ismét butaságot csinált,sajnos ő nagyon nehezen fegyelmezhető,véleményem szerint most ugrott neki a hosszabbítás nálunk. Igaz,indulatát megértem,hiszen valamivel korábban,Hegedűst azért a könyöklésért azonnal ki kellett volna állítani. Hogy azt Szabó elvtárs hogyan is nézte el,egyszerűen nem értem. Jennernek viszont tudomásul kell vennie,hogy ilyet nem engedhet meg magának egy profi labdarúgó!
  Mateos esetét visszanéztem jó párszor,nem hogy sárgát érdemelt volna,de egyszerűen nem volt szabálytalan.
  Pavlovicot sajnos nem tudom felmenteni,mivel tudta,hogy van sárgája,nem szabadott volna kockáztatnia azzal,hogy teljesen feleslegesen odament és kiprovokálta a véleményem szerint nem jogos sárgáját.
  Ezzel sajnos nehéz helyzetben vagyunk,hiszen elvesztettük két belső védőnket,akik az elmúlt időszakban ráadásul jól is muzsikáltak, biztonságot adtak az egész csapatnak.
  Nehogy ezekért a fegyelmezetlenségekért nagy árat kelljen fizetnünk!

  tv-ből sokkal jobbnak tűnt a játékunk.
  Nagyon jók voltunk mezőnyben.
  Egyetlen hiba, hogy az utolsó passzoknál a felsoroltakon kívül Leo és Jenner is sokszor rossz döntést hoz.

  azt azért te sem vitathatod, hogy nagyon rég láttunk ilyen szervezett, harcos Ferencvárost!

  Böde Danit viszont senki ne bántsa, rossz a formája, kész. Doll már előbb is becserélhette volna mondjuk a mai meccsen, és a végén ugyan tényleg passzolnia kellett volna, de azt hiszem érthető volt a részéről, hogy ő akarta befejezni. Egyébként hozzátenném, hogy az ő harcosságának köszönhetően lett helyzet a végén, ő szerzett labdát, és abból lett a helyzet.

  aki a második félidei játékunkat krizizálja: részben egyetértek, de csak az előző néhány meccs alapján!
  a mai napon szerintem a 90 perc alatt végig rendkívül koncentráltan és jól játszottunk, kérdés nem fért a győzelem jogosságához!
  sajnos a bíróról inkáb ne beszéljünk, mert több mint felháborító..

  de én azt mondom, hogy most kell majd megmutatni, hogy mi is az a FRADI, és ekkora ellenszélben (jogtalanul 2 belsővédő off) kell teltházat csinálni a diók ellen, és akárhogyan is, de belehajszolni a győzelembe a srácokat !!!
  jó a csapat, Doll pedig még jobb, meglesz az EL, biztos vagyok benne, HAJRÁ FRADI !!

  A csalás nyilvánvaló.Pavlovic azért kapott 2sárgát, mert neki még nem kellett volna kihagynia a következő meccset.Nem csinált mást, mint Mateos szóvátett egy jogos dolgot, és ezért kapott egy pofont, amiért kiállították. Jennernek is igaza volt, mert az a könyökös is pirosat érdemelt volna. A kövesdből még 2 embert simán ki lehetett volna állítani több mint 30 szabálytalanság után. Az Mlsz nincs mellettünk, de nekünk most így kell bizonyítani a Diósok ellen. Igen bizonyítanunk kell, hogy hiába az ellenszél mi akkor is ott leszünk a 3. helyen. Hajrá Fradi.

  Röviden az ellenfélről. Aki ilyen alattomosan focizik az nem érdemel NB1-et. Kell a megtisztulás. Aki , ilyen következetlenül és pártosan fúj, az nem érdemli meg, hogy a pályán legyen, mert gonosza és kerékkötője a játéknak. Aki, ilyen sunyi edző mint Véber, az nem szabadna, hogy vezényeljen egy csapatot. Győzelmünk a lábunkba volt kódolva, a két eltiltás meg a háttérben. A csapat ma egyébként jól játszott. Somália többször nem látott a pályán, miként Böde sem egyszer, mert bennük volt, hogy nem 3:0 lett az eredmény. Köszönjük Doll és hajrá Fradi!!!

  Egyet nem értek. Honnan van ez a rengeteg felesleges indulat ebben a szaros hazai bajnokságban. Mintha mit tudom én milyen címekért, vagy mekkora pénzekért menne a játék. ez rengeteg energiát emészt fel, amit lehetne a játékra fordítani.

  Jennert, Leót, Somát képtelenek voltak tartani. Nekik kellett volna támadni, de nem tudtak labdát szerezni, ez flusztrálta őket és agresszívak lettek. Erre tett rá bunkó Véreb egy lapáttal. Szabó meg egy másikkal a hülye itéletekkel.

  Jópofa egy-két ember. Lehet a bírót szidni blablabla, de Jenner miért rúgja oda, de Pavlovic miért megy oda...
  Elmondom, mindkét játékos hülyeséget csinált, de válaszolok a kérdésre is. Jenner azért rúgta oda, mert ki van akadva azon, hogy előtte szándékosan pofán baszták könyökkel és még az ellenfele ugat miért kap sárgát, holott a k anyjába az öltözőbe kéne takarodnia. S hogy Pavlovic miért megy oda dumálni? Talán azért mert mit ad Isten őt is pofán baszták. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan rugdostak bennünket, de egy sem állt ki. A bíró nyilvánvalóan csal, tönkre téve a játék szépségét és tisztaságát. Mit mondjak én is ki vagyok akadva itt, ott is ki lennék. Még egyszer írom butaság volt, de tény, hogy meg volt az oka. a szabó nevű összeszáradt szardarabot pedig addig kellene nyilvánosan korbácsolni, amíg a családja életére megesküszik, hogy ezután még a gyepes területeket is messze elkerüli, nem a focipályákat. Rohadjon meg!

  http://ulloi129.hu/2014/05/03/elo-mezokovesd-elleni-bajnokirol-0-0/#more-103166
   
 2. avatar: NNS
  2014.07.01, 02:01
  Lész még több meglepcsi, érdemes visszatérni! smiley
   
 3. avatar: Coimbra
  2014.07.01, 00:24
  Örömmel látom, hogy már a bajnoki meccseken való részvételt is be lehet jelölni, bravó! Kezdem ezzel, mint elsővel az adatbankban. Vonattal utaztam, a stadion kellemes, egyutcányi sétára volt az állomástól. Egy kis utcába épp Haáz Feri kanyarodott be előttem a stadion közvetlen közelében. Elég korán odaértem, még nem ment a beengedés, csak a parkolóba állhattak be az autók. Aztán megindult, a sör, ha jól emlékszem, 300 Ft volt, ráadásul egészségedre és jó szurkolást is járt mellé. Sajnos leszakadt az ég, de a vendégszektor fedett volt, még egy pluszpont a szervezőségnek. A meccs hagyott kívánnivalót maga után, de legalább begyűjtöttük a három pontot. Hazafelé a rendőrök nem akartak engedni, hihetetlen, mennyire túlbiztosítják feleslegesen a meccseket, ebben a kisvárosban ugyan mi baj történhetett volna? A meccs után az a két utca, míg elértünk az állomásig, néptelen volt, balhéra az esély kb. -1% volt. Aztán nagy nehezen megindulhattunk, persze bőrig áztam, főleg, mert nem vittem kabátot. A vonatom amúgy a másik irányba vitt, ami még nem jött, ezért végignézhettem, ahogy 6 perccel később indul a Bp-re menő vonat, mert bevárt mindenkit. Vagyis majdnem. Már 2-300 méterre kihúzhatott a szerelvény az állomásról, amikor balról futva jött 4 arc, igencsak meglepődtek, hogy ott maradtak. Nem tudom mi lett velük, vad telefonálgatásba kezdtek, én meg felszálltam a Miskolc felé közlekedő járatra. Talán nem kellett volna bemenniük abba a szupermarketbe az állomás és a stadion között, ezek szerint fontosabb volt nekik hazafelé az ital a vonatra, minthogy elérjék azt.
  Kár, hogy nem lesz több mezőkövesdi túra, bár még visszajuthatnak idővel.