magyarfutball.hu

Győri ETO FC - Maccabi Tel Aviv FC 0 : 2 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Győr, ETO Park
játékvezető : Hameter Markus (Ausztria)
nézőszámok:
 1. maccabi-tlv.co.il: 8.175
 2. nb1.hu: 8.175
 3. etofc.hu: 8.500
 4. nso.hu: 8.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: FCFPali
  2013.08.20, 18:26
  A Maccabi Tel-Aviv kezdő tizenegye a Győri ETO FC elleni BL-selejtező mérkőzés előtt Győrben.
  kép
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2013.07.25, 10:17
  Farkas József (a Győri ETO másodedzője): - Nagyon sajnálom, hogy 2-0-s vereséget szenvedtünk, nagyszerűen játszottak. Maximálisan kihasználták a helyzeteinket, nekünk is voltak helyzeteink, sokkal több futás kell. Sokkal bátrabb játékot kell játszani, a 0-2-es hátrány sok, de mindent el fogunk követni, hogy gólt, vagy gólokat tudjunk szerezni. Kulcsmomentum volt a mi gólunk, amit nem adtak meg, sokkal több egyéni vállalkozás, egyéni kezdeményezés kellett volna. Többet kell majd kezdeményeznünk a kinti mérkőzésen. Nem fogjuk feladni, az biztos!


  Paulo Sousa (Maccabi Tel-Aviv): - Ma minden összejött a csapatomnak, de természetesen ezután is tiszteljük és erős ellenfélnek tartjuk a Győrt. Elégedett vagyok a játékkal, hiszen egy erős csapattal találkoztunk, de jól felkészültünk belőlük és a második félidőben már az történt a pályán, amit mi akartunk. Jó taktikát dolgoztunk ki és a gólratörő játékunk végül meg is hozta a kétgólos sikert. Ugyanakkor továbbra sem dőlünk hátra, nem aludhatunk el, kellőképpen fel kell készülnünk a visszavágóra is. Hogy előny volt-e, hogy a Videotonnál dolgoztam? Igen, egyértelmű előny volt, hiszen ismertem, tudtam, mi vár ránk és ezt a tudást a játékosoknak is átadhattam, ez meg is látszódott a játékunkon. Mindig az a legjobb csapat, amelyiknél vagyok, most az a Maccabi

  forrás:
  http://www.csakfoci.hu/node/143330
   
 3. avatar: NNS
  2013.06.25, 09:30
  Maccabi – az elnevezés egészen az időszámításunk előtti második századba vezet vissza. A szír Szeleukida Birodalom uralkodója, IV. Antiokhosz megszentségtelenítette a zsidók Jeruzsálemben álló Szentélyét, a Templomot. Uralma ellen egy kicsi, de annál bátrabb csoport kezdett felkelést. Vezetőjük Júdás melléknévként kapta a maccabi nevet, amelyek jelentése: kalapács. Az elnevezés azonban egy mozaik szót is rejt: „mi kamocha baelim adonáj”, azaz „te vagy a legistenebb isten”. A Makkabeusok tevékenységéről évről évre megemlékeznek a hanukka ünnepén. A múlt század során több ifjúsági mozgalom vette fel ezt a nevet, a harcias hangvétel miatt. Jobboldaliak, de nem annyira szélsőségesen, mint a Beitarhoz tartozók.

  forrás: http://www.focitipp.hu/?id=651
   
 4. avatar: magyarfutball.hu