magyarfutball.hu

Videoton FC - Kecskeméti TE-Ereco 1 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.11, 10:01
    Hát sajnos ez a realitás, grt a Vidinek!


    Nos hát a Kecsó és Alves megint megmutatta. A spanyolok közük Walter volt jó. Azt, hogy Pávián miért állította ki Liptákot most sem értem.
    Foxi hozta az újpesti játékát. Sivic kényszerből elcserélte magát. Mohl helyén Bertus nem volt jó.. Szép nagy kötényt kapott...
    Egyszóval én nem estem hanyatt a Viditől, nem tudom, hogy milyen csapata van a sógoroknak, de ez elég karcsú lesz ott...


    Gratulálok mindkét csapatnak, ennyi szabálytalanság azonban nem kellett volna. A riporterrel ellentétben nekem nem tetszett a meccs. Biztos ugyanazt néztük?


    Hát, nem voltunk erősek, de becsületbeli ügy volt, mert hősiesen-jól védekeztünk. Alves meg Alves! Nélküli nem sokra mennénk. Hátul jók vagyunk - Brachi különösen jó igazolás volt - de elöl nagyon sokat kell még dolgozni a klagenfurti meccsig, nagyon sokat!
    A bíró meg nem tudom mit látott Liptáknál (Liptáknak semmi köze nem volt semmihez, de még Horváthnak se...), de jól szétfújta a meccset. 20 perc emberelőny nem volt elég a Kecskemétnek, így inkább ők "veszítették" el a meccset... Kiállításig is ők álltak közelebb a győzelemhez, megérdemelték volna a győzelmet, ha lőnek egy gólt... de nem tették.
    Fábián meg takarodjon a megye 3-ba, neki se ártana összeszednie magát! Szégyen volt ez a mai bírói tevékenység.


    Az tetszett, hogy a portugál nem hagyta, hogy az egyik spanyol gyerek fetrengjen az utolsó percben, hanem integetett neki, hogy keljen fel.


    Megint bebizonyosodott, hogy Alves nélkül nem sokra megy a Vidi. Egyenlőre ez a csapat semmivel sem jobb a korábbinál, talán a hisztizésben előreléptek.


    A helyzeteket be kell loni, csak magunkat okolhatjuk a veresegert.
    Ha azt nezzuk hogy egy 3 milliardbol felturbozott csapattol kaptunk ki akkor az eredmeny nem is rossz. Na mindegy jovoheten EL selejtezo, az fontosabb.

    Ja es Alves pedig a jo edes anyukajanak mutogasson, f*szszopo k*csog.


    Hát jah. Azt lehetne megcsinálni, hogy volt az a csávó aki a világ összes pontján ugyanazt táncolta. Ugyanezt Andréval, ahogy a magyar stadionban mutogat az ellenfél nézőinek. Nem túl szimpatikus, nem tudom miért csinálja. Kezdetben azt hittem mutogat mindenfelé, meg az égre mert mélyen vallásos. De már sokan elküldték ezért a pi**ba.


    Egy klasszikussal kezdem:"prostituált gyenge"...
    S akkor rövid értékelés:
    Ami a Kecskemétet illeti: Elsősorban a védekezésre helyezték a hangsúlyt,majd(főleg a kiállítás után) jó támadásokat is vezettek.Továbbra is szimpatikus játékot képvisel Sivic csapata,szerintem az erős bajnokságban meghatározó alakulat lesz...
    Ami a Csapatomat illeti: zavarodottság,elég gyakran tanácstalanság,összeszokottság hiánya,alattomos belépők tömkelege...Ha ilyen lesz később is,nemhogy bajnokesélyesek leszünk,de még a dobogóra is csak áhítozhatunk...
    A BL-ben pedig egyértelmű kizuhanás várható,félek nagy gólkülönbségű vereségekkel...
    Azért továbbra is bízom bennük,remélem nem lesz igazam és mégiscsak eredményes ősz és tavasz elé nézünk...
    Hajrá Vidi...


    az volt az érzésem, h a Vidit tanítják a sokpasszos játékra, csak azt elfelejtették a játékosokkal közölni, hogy előre is kell haladni közben. ezért a gyors támadások gyakorlatilag kihaltak, helyette teszetoszaságot éreztem.


    háááááát, ez soványka volt, ráadásul sok volt az alattomosság, mindkét oldalon. (bár elfogultság nélkül is több ilyet láttam hazai oldalról)
    Sousa egyelőre szimpatikusan viselkedik, csak vissza kell fognia magát, mert így sokszor el fogják küldeni a kispadról, ha ennyire pörög. lol
    A lényeg, hogy Kecskeméten vágtunk vissza a Kecsónak, 10 emberrel is sikerült. Ha sima bajnoki, akkor azt mondom, az X reálisabb lett volna. De itt valakinek győzni kellett, és ma jobbak voltunk egy Alvessel.


    főleg a kiállítás után pörögtek fel,s ha a feketék jobban koncentrálnak,az alkalmanként passzív védelmünkkel karöltve rúghattak volna 3-at is...Játékosokra lebontani nem akarom teljesen,csak 1-2 dolgot írnék:Hector egy erős srác,de szerintem néha csak kereste a helyét és a labdát,Walter játéka tetszett,látok benne fantáziát,André egyedül volt elől,de Ő megtette a magáét,Pera idegenül mozgott,Lipi még mindig egy állat,Danika pedig valahol elveszett...
    S igazat adok a Kecsóval kapcsolatos jóslatodra,erős kis csapat ez...


    Egyelőre erősen tartok tőle, hogy a városi szinten sztárrá vált játékosokból a versenyhelyzet, magyarán a nem garantált kezdőcsapat inkább a rosszat hozza ki, Elek, Vasziljevics ezt látszik igazolni. Ilyen bő keret egy spanyol vagy angol topcsapatnál nem jelent efféle problémákat, de a hazai profizmuson szocializálódott itthoni sztároknál igen, és erre nem nagyon volt még ellenpélda a hazai mezőnyben. Legfeljebb verbális szinten, lásd "profi vagyok, elfogadom a helyzetet". ))


    sporttárs: Még annyit, hogy Tujvel kellemes meglepetés volt, határozottan, gyorsan mozgott, bravúrjai voltak, nagyon jól védett. Nem tudom, a mindenkinek megadandó lehetőség jegyében játszatta-e őt Sousa, vagy meglepő módon ő lesz az első számú kapus?

    (Bármennyire is közel a Sturm elleni meccs, így nem ezt diktálja a logika, mégis az előbbi verzióra tippelek, márcsak azért is, mert gondolom Bozsovicsban pénzt látunk, játszatni kell. Persze ha esetleg sérülés volt a dolog hátterében, akkor tárgytalan a felvetés.)


    Már a felállásból látszott, h ez a meccs felkészülés az idegenbeli Graz meccsre. 1 csatár, labda gyorsan előre, ki a szélre ahonnan jönni kéne a beadásnak és a második hullámnak. Ebből csak a beadások hiányoztak.

    Hát én sokkal többet vártam a spanyol különítménytől. Gyakorlatilag fel sem merték vállalni az egy-egy elleni játékot, nekem nem tűnnek erősítésnek. Mint ahogy Dani sem, aki továbbra is a tavaszi árnyékát játsza. Gosztonyi 10 perc alatt többet csinált, nem statikusan strázsált a vonal mellett.

    Nagyon tetszett a védelem masszívsága, bár a második félidőben a szerencse is mellénk állt.



    Fábián meg egy bohóc. Szétfújta a meccset és szórta a lapokat. A kiállítás meg röhej. Tudja vki, h lesz ennek vmi következménye? Pl egy meccses eltiltás bajnokiról v ilyesmi?


    sporttárs: A szuperkupa-döntőről annyit, hogy ez a gól még Alves szintjén is extraklasszis volt. Most már nagyon remélem, a BL-selejtezők előtt vagy közben nem adjuk el, mert hogy lesz újabb jelenkező, az biztos. Vagy valaki a régiek közül.



    A védekezésben még vannak lyukak, ez van, ha három poszton is új ember áll. A Sturm ellen baj lehet ebből. A spanyolok egyelőre elég óvatosak, Walter szépen teszi-veszi, de se tőle, se a szélső hátvédektől nem láttam igazán veszélyes beadást. Mitrovics jó lesz. Én elfogadom, hogy meleg volt, meg különben sem vártam, hogy villogni fog a csapat, de azt remélem, hogy a játék ritmusát, iramát tekintve ez a szint lesz a minimum.

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_step=30&t=9018177&na_order=
    http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=78116&p=1
     
  2. avatar: nbcee1
    2011.07.11, 09:50
    #15 Úgy próbálok becsülni, hogy részekre bontom a lelátót. A fedett oldal kb. tele volt, a "napos"on már voltak hézagok (ez az elrendeződés a nagy meleg miatt érthető is), főleg a D részben, de ugye ott van a fenti korzó, ahol jópáran álltak. A vendégben+a hazai állóhelyen (még ideértve azt a részt is, ahová a múlt héten kikerültek a székek) összesen volt párszáz fő.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.11, 09:34
    http://kecskemetite.hu mennyit írt nézőszámnak?
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.11, 09:28
    Paulo Sousa: Természetesen nagyon boldog vagyok. Már csak azért is, mert sokkal könnyebb úgy fejlődnie egy csapatnak, hogy közben nyer. Láttam néhány gondot a mérkőzés közben, ahhoz tehát, hogy a Graz ellen ugyancsak sikeresek legyünk, a most látottnál bizony jobb teljesítményt kell nyújtanunk.

    Játékosaim ezúttal nem egy esetben rosszul döntöttek, ezért saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe. Tíz emberrel is remekül helytálltak labdarúgóim. Nyerő típusú játékosok alkotják keretünket, olyanok, akik mindent megtesznek a győzelemért. Rendkívül fontos volt, hogy megnyerjük a Szuperkupát – szívből remélem, hogy nem ez lesz az utolsó trófea.


    Tomislav Sivic: Labdarúgóimat minden dicséreti megilleti. Jól játszottunk, és azt gondolom, a meccs színvonalát sem érheti kritika, elvégre mindkét csapat odatette magát. Ilyen azonban a futball, míg mi kihagytunk három-négy gólhelyzetet is, André Alves megvillant, és eldöntötte a Szuperkupa sorsát – fogalmazott a szakember. – Örülök, hogy nem összevissza, hanem fegyelmezetten játszottunk. Az első félidőben még valóban visszafogottak voltunk, de nem mehettünk neki a Videotonnak, mert azonnal büntetett volna.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/paulo-sousa-tudja-ennel-tobb-kell-a-graz-ellen-2085232
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.11, 08:43
    A versenykiírás egyértelműen jelzi: Szuperkupa 2011:
    http://www.mlsz.hu/uploads/documents/2011-evi-szuper-kupa.pdf
     
  6. avatar: meteo
    2011.07.10, 18:51
    Köszi!

    Akkor ezek szerint a # 5-ös hozzászólás ezúttal indokolatlanul rendelkezik némi ironikus felhanggal. smiley
     
  7. avatar: nbcee1
    2011.07.10, 14:10
    Reálisan 4000-4500 volt a nézőszám. A 6000-et túlzásnak érzem, ahhoz fullos állószektor kellett volna.
     
  8. avatar: NNS
    2011.07.10, 12:14
    Meg ugye a bajnokot és a kupagyőztest általában a szezon után ismerjük csak.
    Fura egy meccs ez. smiley
     
  9. avatar: Ailton
    2011.07.10, 12:04
    Azért az előző szezonhoz sorolásnak is vannak logikai bukfencei. Például Rodriguez Brachi Álvaro-nak a 2011/2012-re kiállított játékengedélye van, mégis játszhatott.
     
  10. avatar: fgymat
    2011.07.09, 23:27
    Az MLSZ adatbank nem a Szentírás, ami nem logikus, azt nem lehet magyarázni.
     
  11. avatar: BZS1979
    2011.07.09, 23:21
    # 9

    Az MLSZ adatbank szerint 2011/12-es szezon:
    http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=528360
     
  12. avatar: fgymat
    2011.07.09, 09:38
    Szerintem:
    Mitől lenne ez 2011/12-es szezon? Szerintem annak az idénynek a bajnokát és kupagyőztesét nem ismerjük. Itt a 2010/11-es idény bajnoka és kupagyőztese játszott.
    A párosítás pedig bajnokcsapat - kupagyőztes, függetlenül a helyszíntől (mivel a kiírás értelmében semleges pályán kellett volna rendezni).
     
  13. avatar: meteo
    2011.07.09, 08:45 (szerk.: 2011.07.11, 09:38)
    # 4

    Miért, szerinted mennyi volt a valós nézőszám?

    Én nem láttam a meccset, csak egy rövid netes összefoglalót, onnan pedig nem lehetett korrektül megítélni, szóval kíváncsi vagyok rá tényleg.
     
  14. avatar: Ailton
    2011.07.08, 22:30
    MLSZ Adatbank szerint is 2011/12-es szezon. A Tv-ben fordítva volt kiírva a párosítás.
     
  15. avatar: AMiUtunk
    2011.07.08, 22:18
    Érdekes nézőszamok... Ilyen erővel 8.000-et vagy 10.000-et is lehetne írni, s akkor családbarát stadionokra sincs szükség az ötjegyű átlag eléréséhez.
     
  16. avatar: NNS
    2011.07.08, 21:44 (szerk.: 2011.07.11, 09:38)
    Melyik szezonhoz tartozik a meccs?
    A Videoton honlapja szerint Szuperkupa 2011/2012.

    És nem fordítva vannak a csapatok, azaz Kecskemét hazai, Videoton vendég?
     
  17. avatar: magyarfutball.hu
    2011.06.10, 16:59
    A bajnok Videoton és a kupagyőztes KTE képviseli ma délelőtt az MLSZ székházában sorsolás útján döntötték el, hogy melyik csapat rendezze a Szuperkupa-döntőt.

    A versenykiírás szerint az MLSZ semleges helyszínen rendezte volna meg a döntőt, a szövetség és a két érintett klub azonban egy közös egyeztetést követően úgy döntött, valamelyik résztvevő csapat stadionjában játsszák le a mérkõzést.

    A két klub írásban kérte az MLSZ-t, hogy sorsolás döntsön a finálé helyszínéről, továbbá közös kérelmet nyújtottak be az időpont módosítása miatt is, kérvényezve, hogy július 9. helyett július 8-án legyen a mérkőzés, tekintettel arra, hogy néhány nappal később a csapatoknak már az európai kupákban kell helytállniuk. A találkozó kezdési időpontjáról később születik döntés.

    A sorsoláson a klubok részéről Losonczy László, a KTE ügyvezetője, valamint David Rechnitzer, a Videoton FC nemzetközi ügyekért felelős vezetője vett részt. A helyszínt a Videoton képviselõje húzta ki, és a szerencse a kupagyőztes oldalára állt, vagyis a mérkőzésnek a kecskeméti stadion ad otthont.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/cikkek/szuperkupa/2011/06/10/kecskemeten-rendezik-a-szuperkupa-dontot
     
  18. avatar: magyarfutball.hu