magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Olympique Lyonnais 0 : 4 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
 1. Debreceni VSC - Olympique Lyonnais 2009
 2. Debreceni VSC - Olympique Lyonnais 2009
 3. Debreceni VSC - Olympique Lyonnais 2009
 4. Debreceni VSC - Olympique Lyonnais 2009
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
UEFA Bajnokok Ligája, E-csoport
játékvezető : Øvrebø Tom Henning (Norvégia)
nézőszámok:
 1. mlsz.hu: -
 2. olweb.fr: -
 3. transfermarkt.de: 41.597
 4. nso.hu: 41.600
 5. dvsc.hu: 42.000
 6. nb1.hu: 42.000
Telt ház!
 1. 0 - 1 3' Källström Kim
  0 - 2 13' Pjanić Miralem
  0 - 3 24' Govou Sidney
  0 - 4 51' Gomis Bafétimbi
  57' Szakály Péter sárga lap
  sárga lap 67' Gonalons Maxime

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2009.10.01, 18:57
  Sokkal jobb csapat a Lyon,de azért Poleksicnek nem kellett volna ennyire segíteni őket...


  ez nagyon csúnya volt! Más dimenzió, más kávéház, más univerzum! Csodát nem, de nagyságrendekkel többet vártam a Debrecentől!


  a 0-4 a realitás
  a Loki jól játszott, megvoltak a kidolgozott helyzetei, a szép átlövései és az utolsó percig alázattal és akarattal játszottak. én teljes mértékben megkaptam azt amit vártam, talán a csapat és a 40 x ezer szurkoló megérdemelt volna egy átlövés gólt, de nincs miért szégyenkeznünk.
  talán Polekszics hagyott bennem némi kétejt.

  Grat Loki, csak így tovább ilyen alázattal és akarással!


  2:0 után leállt a Lyon, addig hajtottak.


  mondhat barki barmit
  el kell id e jutni es megmutatni ki mit tud/ezt azoknak aki majd jonnek ide osztani az eszt/

  Mi itt vagyunk es emelt fovel tesszuk a dolgunkat
  egyszeruen az elit csapatok ennyivel jobbak
  a pontrugasokra pedig oda kellett volna figyelni
  nem mondom hogy akkor ez meg az lett volna
  be kell latni kimeletlenul kihasznaltak a franciak szinte minden helyzetuket
  sajnos kikaptunk
  de ittt vagyunk es remelhetoleg lesz meg okunk orulni
  HAJRA Loki


  Ez a Lyon ha komolyan veszi a meccset 10-ig meg se állt volna szerintem!


  Nem tudom, talán a szoros liverpooli meccs okozott egy kis zavart a fejekben, azóta mintha nem ugyanaz a Loki menne ki a pályára. Nem lehet azt mondani, hogy nem voltak momentumai sem a Lokinak, Laczkó, Varga tökösek voltak, elmaradt egy tiszta tizi Rudolfnál, azt se felejtsük el, de ez most így elég csúnyára sikeredett. Persze minden BL meccs ajándék, nem kergettem hamis illúziókat eddig sem a csoportszereplés kapcsán.

  Poleksicel pedig már csak az arca miatt sem kell kesztyűs kézzel bánni, szerintem mind a 4 gólban benne volt.


  Hát én erre számítottam, 1:5 volt a tippem. A Lyonnak jobban fekszik a Loki játéka, mint a Poolnak.


  Pocsékolás ide vagy oda , én azért irok...
  Lélektelen, sokszor alamuszi játékot játszott a Loki , hiányzott az egész csapattól a "védekezés" egy normális belépöt nem láttam az elsö félidöben...
  Polekszics: Ennyire gyengén még nem nagyon védett , kifutott és leégett mint a tej....
  Bodnár: 1félidő semmi! 2. félidő legalább meg rugdalta azt a nagyképü Gouvot!
  Komlósi: Elmond róla mindent hogy védőként talán egyszer se emliteték a nevét vagyis egyetlen normális emlitésre méltó szerelése se volt
  Fodor: Szerintem jelenleg még mindig nem üti meg a Debrecen szintjét se, rutintalan , nem labdabiztos, testfelépitése is elveszett Gomis melett. Gyenge teljesitményt nyujtott.
  Leo: A meccs embere , végig hajtott , támadásban és védekezésben is kiemelkedött nyujtott.
  Szakály: Félidöbe lekellett volna már venni a pályáról, második félidöben az országos alibi bajnokság gyöztese lett!
  Kiss: Végig robotolta a mecset ,tudásának a javát adta!
  Varga: Gyenge formában volt, összjátékban nyujtott elfogadható teljesitményt.
  Czvitkovics: Ha elolvassa ezt megkérném adja át olyanak a szabadrugását aki tud rugni! Köszönöm szépen! Elsö félidöben aktiv , második félidöben szélen elalibizett ő is.
  Laczkó: Küzdött, nem őt kellett volna levenni a pályáról!
  Coulibaly: Szokásos harc a védőkkel , rengeteg megtartott labda. De helyzetbe nem került.
  Rudolf: Beállitása jó huzzás volt ,szép megmozdulásokat csinált ,3az 1be azért lepaszolhatná.De ő a második félidö legjobbja magyar részről! u.i. Szép Zidane cselt csinált smile
  Dombi: Elöbb kelett volna beállitani!  Gratulálok a Lokinak hogy idáig eljutott , de ha nem a tudásának a javát mutatja illetve nem küzd az utolso vérig akkor ezt várhatja az elkövetkezendö mecseken!


  Szerintem se volt szégyenteljes ez a játék. Az MTK szipi-szopi után szégyenkeztem, most nem.


  Jól látta Bücs Zsolti Lyonban! Rombuszt játszottak a Franciáksmile
  Kár lenne Poleksicre fogni a vereséget!
  Nekem az volt a tippem ,hogy 3 pontot fog a 6 meccsen szerezni a Debrecen.
  De már abban sem vok. biztos, hogy gólt fognak lőni.
  Ott tartunk ahol 15 évvel ezelött! És ahogy sokan mondják azért ez mégis a mi focink!
  Ez van!


  Amatőr hibák miatt vesztett a Debrecen. Ha valaki a harmadik percben olyan gólt kap amit a Loki, megérdemli a többit is. Ha egy U-11-es meccsen senki nem lép ki időben a 16-osnál lévő lövőre, az edző leüvölti a csapat fejét az öltözőben a szünetben. A másodiknál véletlenül sem jutott eszébe senkinek beállni a kapufa mellé, csak úgy brahiból? A harmadiknál miért nem volt senki a fejelő emberen a röviden? A Czvitkovics fogja a Govou-t szögletnél. Kb. 2 fejjel magasabb... Ez a Polekszics volt a csúcs. Amit a szögleteknél, beíveléseknél, meg a negyedik gólnál bemutatott. Háááát... Nem tudnak venni egy normális kapust a piacon?


  Én gratulálok a Lokinak!
  Nem az eredményhez, mert az - nem kell szépíteni - sz*r. smile
  Hanem ahhoz, hogy kihozták magukból a maximumot és végig volt tartása a csapatnak. Kűzdöttek, hajtottak. Megtettek mindent és nem a "szokásos", abszolút lélektelen, szurkolókat pofátlanul becsapó meccset játszották. Persze alapvetően ez volna a minimum. De nem nagyon tudok mondani olyan magyar vonatkozású nemzetközi mérkőzést a közelmúltból, ahol ezt a mimimumot elértük volna. Összehasonlításképpen a Debrecen ennek a meccsnek bármelyik 10 perce alatt többet produkált, mint a nagyválogatott és az U20-sok 3 meccsen összesen...


  Csak az a baj, hogy bárhová kapcsolok csak a lókakiról hallok. Ilyen esély, olyan esély! Ennyi pont kell a továbbjutáshoz, meg annyi. És vége a meccsnek. Mi van? Örülnek két kapuralövésnek, oszt annyi. Reálisan nézve esélye se lett volna bekerülni, ha nem változtatnak a sorsoláson. Itt már nem a svéd 10. helyezet, nem az észt és bolgár bajnokkal meccselnek. Vissza kell venni az arcból és ennyi!


  egy kis szerencsével és mondjuk 15 lokistával még 0-3 is lehetett volna


  A stadion gyepének a minősége egy libalegelőével vetélkedett jó nagy égés.


  A vereség csúnya, nincs mit szépíteni, magára valamit adó csapat nem kap "otthon" 4-et. A másik oldalról viszont a BL-ben magyar csapat számára nincs végítélet. Ezek a meccsek olyan értéket, tapasztalatot adhatnak egy értelmes játékosnak, edzőnek, amiből évekig meg fognak élni. Nem a tv-ben, hanem magukon látják, hol lehet, hol kell fejlődni, legyen az akár kapus, csatár, utánpótlásedző, vagy csak sima tulajdonos.

  Támadásban gyenge általánosságban a Loki, ezen a meccsen is ezen bukott. Nem véletlen, hogy tőlünk keletebbre a támadókra nem sajnálják a pénzt, azok majd felhúzzák a többieket egy szintre. A Loki védelme is jobb a mainál, sajnos mind a 4 poszt gyengén teljesített, pedig a középpályának szüksége lett volna egy biztonságos érzésre, hogy vannak még mögöttük is. Hát ez lett belőle, majd legközelebb.


  Az volt a nagy hiba, hogy már az elején le kellett volna őket támadni ott loholni a nykukon, mégha támadni nem is tudunk de ők se tudjanak.
  Vagy fizikálisan ennyire xarok lennénk? hmm

  ez így értékelhetetlen amit ma nyújtottak

  és ilyen lassú támadásokat vezetni BL-ben ....

  legalább a pontrugásokat gyakorolhatták volna abból lehetett volna goólt szerezni nem csak kapni... sad

  Remélem lesz ez még jobb is! Nem feladni! smile Még 4 meccset nyerhetünk big_smile


  ha régi rendszer lenne, a Lyonnak nem lenne semmi keresnivalója a bajnokok között;végre magyar csapat is odajut a "húsos fazékhoz", ha rúg gólt, ha nem...


  "Mit vártál a 20 fős kaposvári létszám után? Hirtelen kinő a földből 2000 debreceni ultra?
  Az igazi szurkolóknak tisztelet, de itt a nézők nagy része életében először volt meccsen, kijöttek megnézni élőben egy jó csapatot. Nem a Debrecent természetesen..."
  " szurkolásról... Sajnos ez az, ami igazán lehangolt a meccs végére. Tele van a faszom a sok hülye tapsikoló divatbuzitól. Menjenek színházba, vagy mittomén hova. De ne oda, azokhoz az emberekhez, akik szurkolnának és kiteszik a szívüket és a tüdejüket. Full respect Bigéknek.. Ők mindent megpróbáltak, de 2-300 szurkolnivágyó ember nem tudott mit kezdeni ennyi bohóccal. Borzalmas volt... Az is szomorú, hogy a Lokisták közül is csak ennyi ember szurkolt. Ezek az emberek ne jöjjenek többet oda csak azért, mert olcsó a jegy."


  Gomis gólja a nagyon tetszett. Az nb1-hez szokott fejemmel azt vártam, hogy megállítja, majd valahogy bepüföli a védő mellett, fel sem merült, hogy ilyen közelről átemeli ballal smile Nagyon szép volt!


  Van benne némi igazság, de csak némi. Világos, hogy a nem Loki-érzelmuek aktívan nem szurkolnak, a Puskást pedig egyik magyar klubcsapat sem tudja megtölteni pusztán saját szurkolókkal. A meccs elott szerintem jó volt a hangulat, de az emberek (foleg a nem lokisták, de még a nem B-s lokisták) nagyrészét is letaglózta az, hogy már az elso negyedórában elment a meccs.
  Az meg kurvänagy baromság, hogy "ezek az emberek többet ne jöjjenek"; most jobb lenne a Puskásban 15.000 emberrel? A hangulat talán, de a harmadház már rosszul mutatna; ráadásul a klubnak igencsak jól jön az aktívan nem szurkoló többség által prezentált jegybevétel.


  Loki ez van,a foci ilyen szinten penzrol szol,ha lesz egy orult multimilliardos aki vagy a DVSC-t vagy a DVTK-t felvasarolja es ont bele min 1mrd eur-t stadionnal egyutt akkor majd lesz keresnivalonk!Addig nem sajnos!


  a legszarabb az volt a meccsben, hogy esély sem volt rá, hogy legyen egy kis hangulat. leültünk, szotyit vettünk elő és kész, vége... mindenkinek a válogatott, az u20, meg ez az egész szar magyar foci járt a fejében a 15 perctől. persze, gondolom a lokisták nem így voltak vele, dehát elvesztek a stadionban. sajnáltam én is a szívtiprókat, nyomták rendesen, de kevés volt a puskásba, mint gólyafing a levegőben.


  Van magyar csapat, amelyikért le lehet ülni szurkolni kedden-szerdán, nem csak a külföldiekre lehet rárántani. Nyugodtan lehet jövőre próbálkozni, ha ennyire tetszik a sorsolási rendszer. Más magyar csapat sem úszná meg kevesebbel, vagy max. szerencsével.
  Igaz, a sok kihagyott helyzet, amit az Anfielden mi megúsztunk, az ma triplán jött vissza. Nem volt cseppnyi szerencsénk sem sajnos.
  Sajnálom, hogy a Puskásban kell szurkolni, mert egyrészt nem igazi hazai pálya, másrészt, rohadtul nem jön át a szurkolás. Nem lehet benne igazi katlant csinálni hmm És megnő a debreceni "divatok" száma? Nem a db-i szektorokból indultak haza alukálni már a 80. percben... Mi 0-4 után is elénekeltük a himnuszt, miután tettek 1 nagy kört a játékosok.
  Örüljetek, bunkókáim a 0-4-nek, de míg a mi csapatunk címere európai topcsapatok mellett van egy versenyben, addig... mindenki fejezze be, ahogy akarja.
  Jó éjszakát.


  Ez a Lyon 6 hiányzóval és 70 milla/euro/ nyári elköltésével tart itt.Van azért egy hangyányi különbség.....De azért jót küzdött a Loki!


  Kedves szurkolótársaim,én magam is kinn voltam a mérkőzésen,úgy ahogyan a levszki ellen is,De a lyon elleni hangulat a keletitől a mérkőzés végéig össze sem hasonlitható a levszki ellenivel....és a tisztelt debreceni keménymag(szeged zászló mögé bujva keritést rángatva) egy ici picit elgondolkozhatna.Okoskodnak a nemzetisportba hogy liverpoolba milyen szégyen volt magyarnak lenni mert aki Loki sállal volt annak a 70% részeg volt,meg hogy csak ők értenek a szurkoláshoz ilyet lenyilatkozni?hát nevetséges és teljes amatőrizmusra utal.Arról nem is beszélve hogy 15 perc és 0-2es állásnál elkezdenek a puskásstadionban divatdrukkerezni......hát gyerekek ha a divatdrukkerek nem mennek ki a meccsre ti ott sirva fakadtok 15 000en az ürességtől kongó stadionban!!!arról nem is beszélve hogy a divatdrukkerek jegypénze ugyanugy a Loki zsákba megy mint a "keménymagé"...azért mérje már fel mindenki hol tart mert a sok vicces legény mind kettő három nullás magyar sikerről beszélt az óvatosabb meg döntetlenről..akinek van egy csöpp kis esze az annak is örül majd ha a Loki gólt lő a bl-ben...nemhogy 5 pont meg ilyenek,elaltat titeket a nemzetisport meg a focisták nyilatkozata az ujságban....


  Én személy szerint realista vagyok. Ezektől a meccsektől nem is vártam meleg hógolyót. Egy 0-0-s döntetlennek, vagy egy rúgott gólnak én ugy fogok örülni, mint egy győzelemnek.
  És higgyétek el, ha a Fradi vagy a Paks játszana a BL-ben bizisten leszarnám, hogy ki-kicsoda.
  Egy lenne a lényeg: magyar csapat, magyar szív.


  forrás:
  http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=47106
   
 2. avatar: pancso
  2009.10.01, 15:59
  kép
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2009.09.30, 12:04
  Herczeg András: Egy csapat számára nem az álmok netovábbja egy ilyen kezdés. A harmadik percben rúgott francia gól nagyon megfogta a csapatunkat, majd tíz perccel később újabb pofont kaptunk. Innentől nagyon kapkodóvá váltunk, pontatlanul futballoztunk. A második játékrészben már többet tudtunk támadni, voltak lehetőségeink, kapufát rúgtunk, mégsem sikerült gólt szerezni. El kell ismerni, hogy a Lyon jobb csapat, csak gratulálni tudunk nekik. Tudtuk a sorsolás pillanatában, hogy a BL-szereplésben az ilyen vereségek is benne vannak. Akadt olyan ember, aki megkérdezte tőlünk, nem félünk-e a zakóktól, és nem lett volna-e jobb, ha nem jut be a csapat. Mondtam neki, szó sincs róla. Büszkék vagyunk rá, hogy idáig eljutottunk, és fel kell vállalnunk a kellemetlen szituációkat is. Az a feladatunk, az a cél, hogy legközelebb a Fiorentina ellen szorosabb mérkőzést játszunk, ehhez mindenkinek össze kell szednie magát.

  A Loki az első három gólt pontrúgásból kapta. A harmadik percben szöglet után szereztek vezetést a franciák, majd tíz perccel később szabadrúgásból találtak be. A harmadik Lyon-gólt szintén sarokrúgás előzte meg.

  - Területet védtünk a szögletrúgásoknál. Az elsőnél egy hosszan átívelt labdát elrúgott kapásból a játékos, mondhatni nagyon jól megoldották. A második egy szabadrúgás volt, amit szépen benyestek, a harmadiknál pedig a francia labdarúgó a rövidre megcsúsztatta, talán ezt lehetett volna legjobban elkerülni. Fél óra után kezdtünk a pofonokból felocsúdni. Nem tudom, mi történik, ha az elején nem kapjuk gyorsan azt a két gólt, a Lyon nyilván akkor is megnyerte volna a mérkőzést, de talán hamarabb összeszedtük volna magunkat. A szünetben próbáltuk felrázni a játékosokat, és mondtam, a pánikot hagyjuk bent az öltözőben, mert attól, hogy megijedünk és kapkodunk, nem lesz jobb. Emeljék fel a fejüket, próbálják meg a második félidőt megnyerni, igyekezzenek más felfogásban futballozni. Rudolf beállásával megváltozott a játékunk, jobban fel lehetett passzolni a labdát, ekkor már több támadásunk és lövésünk volt, csak a gól hiányzott.


  Claude Puel: A Debrecen jó csapat, ezért kimondottan értékesnek tartom a győzelmünket. Azzal, hogy gyorsan vezetést szereztünk, lélektani fölénybe kerültünk, és ezt igyekeztünk kihasználni. A hazaiak a nagyobb hátrány után sem adták fel, gólszerzésre is akadt lehetőségük, nagyra tartom az elszántságukat, és azt, ahogy a játékhoz álltak. Egy percre sem álltak le, helyzeteket dolgoztak ki, és folyamatosan próbáltak támadni. Elismerésem azért a csapatszellemért is, ami a Debrecent jellemezte, ebből még profitálhat az együttes. Mivel minden meccs más, ezért a mai nagyarányú győzelmünk nem mérvadó, mert biztos vagyok benne, hogy a magyar együttes képes ennél jobb eredményt is elérni. Nem szabad elfelejteni, hogy Liverpoolban is csak 1-0-ra kaptak ki. Mi ma elsősorban a pontrúgásainknak köszönhetjük a sikert. Nagyon jól alkalmaztuk a variációkat, nem hasztalanul gyakoroltuk rengeteget minden egyes játékossal.


  forrás:
  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=2821
  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2822&source=/lapok/Default_hu.aspx
   
 4. avatar: pirospont
  2009.09.30, 09:18
  „Megosztva uralkodik a nevető harmadik! Toleráljátok a magyarságunkat! Nem polgárháborút, rendet akarunk! Nem náci, naponta kizsigerelt, elnyomott magyar!”
  ebben nem vagyok biztos, hogy értem...


  a második félidőben nagyon jól nyomták az ultrák, gratula érte!
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2009.09.29, 08:32
  Herczeg András: Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy hazai pályán lejátszhatjuk első Bajnokok Ligája-mérkőzésünket. Óriási várakozás előzi meg a találkozót, nagy az érdeklődés, és csodálatos érzés, hogy ennek részesei lehetünk. Tisztában vagyunk a Lyon képességeivel, tudjuk, hogy az elitcsapatokhoz tartozik. Elég, ha annyit mondok, hogy a mi csapatunk összértéke 8 millió, ellenfelünké pedig 260 millió euró. A Lyon minden évben ott van a BL-ben, megtehette, hogy klasszisjátékosokat vásárolt. Egy nagyon elismert csapat ellen lépünk pályára, de próbáltunk tisztességesen és becsületesen felkészülni, szeretnénk azokat az erényeinket megcsillogtatni, amellyel az első BL-mérkőzésünkön, Liverpoolban elő tudtunk rukkolni. Olyan teljesítményt szeretnénk nyújtani, hogy elégedettek legyenek a szurkolók, akik nagy számban kilátogatnak a mérkőzésre. Találgatni eredményeket illetően nem szeretnénk, akkor lennék boldog, ha a magyar szurkolók boldogan mennének haza a meccs után. Vannak sajnos gondjaink. Kis csapat vagyunk európai színtéren, ezért nekünk nagyon fontos, hogy minden labdarúgónk a rendelkezésünkre álljon, sajnos most vannak hiányzóink, ami nagymértékben befolyásolja a játékunkat. Jó lenne szoros mérkőzés játszani. Tisztában vagyunk vele, hogy a Lyon, mint nagycsapat idegenben is játssza a saját játékát, kedd este eldől, mennyire tudunk partiban lenni velük. A játékosokon mindenesetre nem múlik, mert biztos vagyok benne, mindent kiadnak magukból.


  forrás:
  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=2814

  Claude Puel:Nem lesz könnyű meccs. Láttuk a Debrecen Liverpool elleni találkozóját, remekül védekeztek, nagyszerűen lezárták a területet az angolok előtt. Tudjuk, hogy kemény meccs lesz. Számunkra azért sem lesz könnyű, mert idegenben játszunk, ellenfelünk pedig jól ismeri a pályát, várhatóan sok ezer néző nagy hangulatban buzdítja majd a hazaiakat. Az biztos, a Debrecen gyengébb bajnokságban játszik, és ott nem szokhattak hozzá a BL szintjéhez, de az út alatt, amíg eljutottak a csoportkörig, megedződött a magyar bajnok, így fel vannak készülve egy ilyen szintű meccsre is. Ezt bizonyították a Liverpool otthonában is


  forrás:
  http://www.pepsifoci.hu/node/44385
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2009.09.25, 15:26
  Mivel a Lyon csak kétszáz fő vendégszurkolóval érkezik Budapestre, ezért a Puskás-stadion biztonsági zónája tolódik, így a klub engedélyt kapott újabb szektorok megnyitására.

  A DVSC ezen szektorokba (I bal és IIU jobb) értékesíti a jegyeket, amelyek korlátozott számban megvásárolhatók egységesen 2500 forintért a DVSC VIP-helyiségében pénteken 17 óráig, szombaton 9-15-óráig, hétfőn 9-től 17-ig.


  forrás:
  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2785&source=/lapok/Default_hu.aspx
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2009.09.21, 13:26
  Fontos információ:
  A Debreceni VSC labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája csoportkörében DVSC, illetve Debreceni VSC néven szerepelhet az UEFA szabályzata szerint, amely a névszponzorok megjelenítését nem teszi lehetővé!
  A magyar bajnokságban, azaz a Soproni Ligában, a Magyar Kupában és a Ligakupában a bajnokcsapat megnevezése természetesen ezután is DVSC-TEVA!


  forrás:
  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2758&source=/lapok/Default_hu.aspx
   
 9. avatar: magyarfutball.hu
  2009.09.18, 12:43
  Már nem lehet jegyet kapni a DVSC-TEVA első hazai, Lyon BL-mérkőzésére, illetve a három meccsre szóló bérletek is gazdára találtak.

  Mivel a szurkolók főleg a bérletet vették, ezért a Puskás-stadionban rendezendő Fiorentina és Liverpool elleni találkozóra csak korlátozott számban lehet majd tikettet vásárolni, hiszen néhány ezer belépő van, amit nem bérlet formájában kelt el.

  A Fiorentina és a Liverpool elleni mérkőzésre a Lyon-meccs után kaphatók a belépők, és szintén lesz lehetőség, hogy a két meccsre egyszerre vásároljanak jegyet (bérletet) a szurkolók. A pontos időpontról tájékoztatjuk majd Olvasóinkat.


  forrás:
  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2746&source=/lapok/Default_hu.aspx
   
 10. avatar: AMiUtunk
  2009.09.02, 18:18
  Bérlet a három BL-meccsre
  Jövő héten csak a Lyon elleni találkozóra kaphatók majd a jegyek, ám lehet vásárolni bérletet, amely mind a három hazai BL-mérkőzésre szól.

  Mint arról beszámoltunk, jövő héten megkezdődik a jegyárusítás a DVSC-TEVA hazai Bajnokok Ligája mérkőzéseire. A pontos időpontról majd később tájékoztatjuk a szurkolókat, de az már biztos, hogy a bérletesek elővásárlási jogot élveznek, így az első két napon csak ők vehetik meg a belépőket a klubházban. Ezt követően azonban mindenki számára megnyitnak a pénztárak: Debrecenben a három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban várják az érdeklődőket, Budapesten pedig a Syma-csarnok (ahol a Levszki elleni meccs jegyeit is árulták) tíz pénztára nyit majd ki, hogy minél gyorsabb legyen a kiszolgálás.

  Az értékesítést a DVSC-TEVA bonyolítja, és kétféle jegytípus kapható majd: vagy csak az első hazai, vagyis a Lyon elleni találkozóra lehet belépőt venni, vagy lehetőség lesz bérlet vásárlására, amely mind a három (Lyon, Fiorentina, Liverpool) budapesti mérkőzésre szól. Mindez azt jelenti, hogy jövő héten nem lehet csak a Liverpool, vagy a Fiorentina elleni összecsapásra tikettet váltani, aki azonban a bérlet mellett dönt, már biztos, hogy nem marad le az olaszok és az angolok elleni meccsekről sem. (...)A bérletek 5500, 10500, 16500 és 18500 forintba kerülnek majd.

  Mint már megírtuk a hazai bajnoki mérkőzésekre keddtől újra lesz bérletvásárlási lehetőség a Loki klubházában.


  Forrás: http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=2652
   
 11. avatar: magyarfutball.hu
  2009.08.28, 21:37
  Claude Puel:Vannak a miénknél könnyebb csoportok, de vannak nehezebbek is. A Liverpoolt mindenki jól ismeri, egy régóta a csúcson lévő csapatról van szó. A Fiorentinával egy éve is játszottunk, itthon kettő kettőt játszottunk velük, Firenzében pedig nyertünk 2-1-re, az olaszok most vélhetően revansot akarnak majd venni rajtunk. A Debrecent senki nem ismeri, ezért alaposan szemügyre kell vennünk őket, az biztos, hogy alaposan feltérképezzük az erős és gyenge pontjaikat egyaránt. A menetrenddel elégedett vagyok, mert otthon kezdünk, és otthon is fejezzük be a sorozatot, és ez fontos lehet a végső sorrend kialakulásánál.


  forrás:
  http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=81616
   
 12. avatar: magyarfutball.hu
  2009.08.28, 17:50 (szerk.: 2018.01.18, 20:52)
  jegyárak:
  kép
   
 13. avatar: magyarfutball.hu
  2009.08.28, 10:12
  Bernard Lacombe (elnöki tanácsadó): Kiegyenlített a csoport. Jobban jártunk, mint a Bordeaux vagy a Marseille, az tény, és a Liverpoolt meg a Fiorentinát jól is ismerjük, de van benne veszély, nevezetesen a Debrecen. A magyar foci jön fel, egyre jobb lesz, és semmit nem tudunk a riválisról.


  Jean-Michel Aulas (klubenök): A Fiorentináról élénk élményeink vannak, de a Liverpool és a Debrecen esetén ezt már nem mondhatjuk el. A magyar csapatot is komolyan kell venni.


  forrás:
  http://www.pepsifoci.hu/node/41485