magyarfutball.hu

Kalmar FF - Debreceni VSC-TEVA 3 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Kalmar, Fredriksskans
játékvezető : Sukhina Stanislav (Oroszország)
nézőszámok:
  1. kalmarff.se: 3.866
  2. nso.hu: 3.866
  3. dvsc.hu: 4.000
  4. nb1.hu: 4.000
  5. Nemzeti Sport: 4.000
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: AMiUtunk
    2009.08.11, 00:04
    Amikor a szerellem (sic!) ellvakít (sic!):

    kép

    Forrás: http://www.fussball-tattoos.de/tattoos/in/kalmar.htm
     
  2. avatar: NNS
    2009.07.24, 14:47
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.23, 15:38
    Herczeg András: Jól kezdtünk, az első 10-15 percben azt játszottuk, amit tudunk, amivel az első meccset is meg tudtuk nyerni. Ez szerencsére gyorsan vezető gólt is ért. Ezután érthetetlenül megzavarodtunk, engedtük azt, hogy azt játsszák, ami nagy erényük: felívelni a labdákat a jó felépítésű, jól fejelő emberekre. Sajnos nem akadályoztuk meg, hogy ezekből veszélyt alakíthassanak ki, ennek egyenes következménye volt, hogy megfordították az állást. 2-1-nél nekünk volt helyzetünk, de Rudolf Gergő sajnos nem tudott már éles szögből betalálni. A vége a kiállítás után igen kemény volt, de szervezett játékkal sikerült megőrizni a számunkra kedvező eredményt. Komlósi Ádámot amúgyis behoztam volna, sajnálom, hogy a piros lapot követően kellett beküldenem. Higgyék el, erős csapatot ütöttünk ki, a Kalmar nagyon jó erőkből álló együttes, ez a továbbjutás pedig igenis nagy dolog a csapat életében, amiért dicséretet érdemelnek a játékosok – nyilatkozta Herczeg a Sport Televíziónak.


    forrás:
    http://www.pepsifoci.hu/node/38048
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.23, 13:44
    Ez nagyon meleg volt. De hála ISten meg van a továbbjutás.
    Hajrá Loki!
    Holnap sok sikert a liláknak!


    azért behalás...
    mikor a sorsoláson a svédeket kaptuk mindenki lehúzta a Debrecent nincs esélyünk...
    Kivertük a svédeket jön a fikázás milyen sz.a.r.o.k. voltunk....

    a fikavébét viszont toronymagasan nyernénk... smile


    Kövezzetek meg, de egy nagy lószart volt ez nagyon meleg. Egy felépített támadása nem volt a Kalmarnak 3-1 után, de addig sem sok. Ha nem tudom, mi az összesített állás, meg sem fordult volna a fejemben, hogy a svédeknek még kell itt lőni egy gólt, mert máskülönben kiesnek. Ez a gyengeség jele.
    Ez persze semmit nem von le a Loki sikerének az értékéből, a Levadia SIMÁN meglesz, nem is értem a Wisla hogy esett ki.


    Basszus muszáj mindig ezt a gyomorideget belevágni szerencsétlen magyar szurkolókba.Én csak az utolsó fél órát láttam,de szívroham közeli állapotba kerültem big_smile
    Természetesen nagy-nagy grat így is!Szép volt!


    Tudtuk, hogy nehéz lesz. Az volt. Gratula a csapatnak.
    Remélem mindenki felismeri a hibákat, és javítanak rajta.
    A srácok egyszerűen elhitték, hogy továbbjutottak...
    Bandinak meg jó lenne, ha valamit még beépítene a taktkai arzenáljába a csatárcsere&Szakály-le-Dombi-be húzáson kívül. Ja és nagy hiba volt pihentetni a csapatot hétvégén. Tökéletes felkészülési mérkőzés lett volna...


    Szánalmas a DVSC vezetése...fasznak kellett így visszafogni a lokit? Vágtak volna vagy 5öt ennek a szar kalmarnak...lehetett hallani, mikor kontrázhattunk volna akkor is pofázta be a Herczog vagy ki a faszom, hogy add hátra stb...áhh...nagyon idegesítő volt.


    Ezt büntetés volt végignézni!! A svéd szabadrúgásnál már inkább a szememet is becsutam. Hangosan káromkodtam, hogy milyen xarul játszunk.

    A Lokinál csak a tévés "szakkommentátor" volt rosszabb.

    Varga és Leandro jó volt.

    2-3 méterről követtük a svédeket. Minden beívelésük, kiugratásuk életveszély volt.
    Félpályát átengetük nekik. Főleg az első félidőben telefosot gatyával játszottunk.
    A végére nagyon elfáradtak a svédek. Ez volt a szerencsénk.
    Egy valamiben viszont nagyon jók voltunk: profin húztúk az időt! sad


    Gratula a csapatnak a továbbjutáshoz. De ezt a meccset gyorsan el kell felejteni, a fejekben rendet rakni.

    Hajrá Loki!

    ui: Remélem a következő ellenfél gyengébb. smile


    Dombi fénykorában úgy esett volna, hogy a Loki három tizit rúghatott volna abból az egy szituból...de így már nincs jelentősége. big_smile


    ok, alap, hogy 200-as pulzus és nem bírtam leülni a seggemre, főleg a tizi után. Ilyet még életbe nem láttam, hogy lövünk egy gólt, és utána olyan szarul játszunk, ahogy csak lehet, minden esély megadva a svédeknek, hogy berámoljanak 4-et. Itt emelném ki Poleksicet - nagyon kellettek a védései mert csúnya lehetett volna a vége...
    DE: ami nagyon lényeges: szar játékkal is képesek voltunk továbbmenni, ami azért mutatja, hogy van ebben a csapatban még tartalék.
    Úgyhogy (ne pont) így tovább, meg lehetne fogni az észteket.


    Az volt a szerencsénk, hogy a svédek a végére rettenetesen elfáradtak. Nekem legalábbis bármennyire is furcsa, már a tizi előtt ez volt az érzésem.


    Ha jobb csapat lett volna akkor továbbjut. Kaptak egy tizit , egy kiállítást és még ennyi sem elég nekik? Első meccs szerencse? 2:0-t szerintem nem kell megmagyarázni!


    Ja és üzenném a Vezetőségnek: DOBJUK KI EGY ÉLETRE A KÉK MEZT!!!! wink


    Node most már legyen meg a Levadia ellen is.Ha már kiesünk,ne az észtek verjenek ki szégyenszemre!Hajrá Loki!!!!


    2 éve az Elfsborg gusztustalanul védekezett mind2 meccsen csak romboltak, de a "történelem" már csak arra emlékszik ők mentek tovább. A Kalmar-t Debrecenben a vadonat új 5* Divinus Hotelben szállásoltuk el, mindent megkaptak amit csak kívántak. Ők meg kék mezben játszattak minket, éjszaka a szálloda történetében példátlan módon tűzriadó miatt felzavarták az egész csapatot stb...
    Mindezeket csak arra föl mondom, h nemhiszem hogy lelkifurdalásunk kéne legyen bármiért is, mi jutottunk tovább és kész. Nem volt szép a játék még is hatalmas gratula a csapatnak h kiejett egy nálla előrébb rangsorolt, jóval gazdagabb, kiemelt csapatot!!!


    Különben is... amelyik csapatnak egy bugyi a címere, az húzzon a vérbe a BL-től.


    A továbbjutásnak örülök de én azt nagy szégyennek tartom és nem is nagyon értem, hogy egy ilyen fontos meccsre, ahol a továbbjutás a tét, összesen 20-30 debreceni képes kiutazni?!?! Még a Halisok is 100-150en voltak Svédországban, méghozzá az első meccsen. Nekem ez érthetetlen, de majd biztos megmagyarázza valaki..


    Katasztrófa a védelem Bernáth Mészáros Máték kegyetlen dolgokat csinálnak , mintha kicsit nem tudták volna elosztani az embereket... Polekszic bátraban jöhetne ki, Leot párszor beültete a tesókája de összeségében a védösor legjobbja volt! Cicó helyett szerintem egy lendületesebb játékos kéne megakadt rajta 10 támadás minimum a posztján még Oláh Lóri is jobban mozgot, Kiss Zoli körülményes volt , Varga ő nekem egy talány rug egy gólt melette jól játszik de mégse volt az igazi többre képes, Szakály kellemes meglepetés volt egy két mozdulata pattogtak le rola a svédek a cselei mind összejöttek , védekezésbe több kell töle, Rudolf ,Torghele féle elszántsággal játszott szép megmozdulások és sok eladott labda , Lóri ma nem kapu elött jeleskedett de adott egy két szép labdát! Amúgy ha a Debrecen nem ilyen visszafogodtan játszik sima 4el nyerni kelett volna, igy a számomra még igyis harmat gyenge svédek nyertek.. De egyszer lehet velünk a szerencse , úgy gondolom a következö kör kötelezö de nem a mai játékkal. Grat Loki!


    Én is azt gondolom, hogy a Loki eredménye--továbbjutása--KORÁNTSEM VOLT MÁZLI. Dombi Tibi 16-oson belüli felrúgása legalább annyira 11--est ért volna, mint Máté Peti "bakija". Arról nem is beszélve, hogy az orosz bíró Varga Józsinak sárgát adott egy teljesen szabályos lövés után, amit ő, a bíró lesnek minősitett, pedig messze nem volt az. Mondván, hogy "sípszó" utáni labdaelrúgás esete áll(-na) fenn. Nem volt les, és ezt Varga Józsi nagyon pontosan érezte, azért lőtte rá. Úgyhogy ez az orosz bíró nagyon nem a Lokinak vezette a meccset, csak ezt sokan nem vették észre, mert meglehetősen sunyi módon, alattomosan csinálta. Pl. kiosztott egy vagon sárgát a Loki játékosoknak úgy, hogy sokan alig vették észre....stb..
    Nakonxipan


    Ha szerinted az jogos tizi volt,szerintem el kéne menned szemészhez.A gyerek nyilvánvalóan tizit akart,ezért fogta magát,nekiment a térdelő Poleksicnek,és átesett rajta.Ennél talán sokkal jogosabb volt a Dombi szituja.


    Herczeget a bajnoki cím ellenére nem tartom jó edzőnek, a tegnapi széteső játékban az ő keze is benne volt.
    Azt kijelenteni azonban, hogy ha Mátét szünetben lehozza, nincs kiállítás, több, mint merész...
    Máté nem játszott jól, de Bernáth nála is gyengébben muzsikált, Czvitkovics is nulla volt, Kiss Zolinak kellene szervezni a játékot?
    Szünetben egy Máté-Komlósi csere nem feltétlenül oldotta volna meg a védekezési gondjainkat, a jobb oldalon Bernáth nem sok támadást akadályozott meg.


    Amiért kimentünk, azt teljesítettük, megvan a továbbjutás. Nem kiemeltként kivertünk egy kiemelt csapatot, szerintem ez nem kis dolog. Jó lett volna nem kikapni, és újabb pontokat gyűjtögetni a csapatnak és az országnak, de ahogy tegnap játszott a svéd bajnok, mindegyik magyar csapat kikapott volna ott azon a pályán, a kérdés csak a különbség. Nagyon jó volt hogy az elején nagyon okosan támadtunk. A csatárok húzták szélre a belső védőket és középen többször is próbáltuk kiugrasztani valakit a középpályáról, mert ez tökéletesen bejött, ez jelentette a továbbjutásunkat. Utána nem hiszem hogy mi húzódtunk vissza ennyire, szerintem a svédek erőltették ránk az akaratukat de nagyon. Az is igaz hogy az itthoni játékunkból semmit se tudtunk felmutatni, de az előző éveket nézve bravúr a továbbjutás, a Hajduk óta mindig mi voltunk a vesztes oldalon.

    Egy mi szintünkön igen jól játszó csapatot ütöttünk el a továbbjutástól, és a következő kör se lesz egy fokkal se könnyebb, vért fogunk izzadni az észtek ellen, és ki tudja mire lesz ez elég. Remélem velünk lesz a szerencse, a csapat nagyon együtt van, az eltiltottakat meg hibátlanul kell majd pótolni.

    Szép volt Bandi, szép volt fiúk, gratulálok mindenkinek akinek köze van a sikerhez!


    Borzasztó volt a tegnapi meccs magyar szempontból... Ez így nagyon kevés lesz a jövőben. Egyetlen szerencsénk, hogy két igen gyenge csapat futballozott a pályán. Ennek ellenére természetesen örülök a Loki továbbjutásának, de tényleg észbe kell kapni már az észtek ellen is!
    Máté meg valami besz...s volt tegnap! Összehoz egy tizit, majd kiállítatja magát teljesen feleslegesen. Lassú és ostoba dolgokat csinál, miért nem a Komlósi játszott helyette?

    Fel nem tudom fogni, hogy NB1-s futballisták (akik közül nem egy többszörös, sőt van, aki 4x magyar bajnok) nem tudnak 10 méterről lábra passzolni ill. nem látnak a pályán. Nem tudnak kivédekezni egy 2 támadó vs. 5 védő szituációt csak szaladgálnak mint a mérgezett egerek. Kiss Zoltánnak egy pontos előre ívelése sem volt, csak amerre állt, belerúgott egy nagyot, aztán majd lesz valahogy. Feleslegesen felívelték, nem a földön játszották meg, pedig csak feltűnt nekik is, hogy a svéd védők minimum egy fejjel nagyobbak mint a magyar csatárok. Nem volt semmi passzjáték, a labdás játékost úgy levették a svédek a pályáról, hogy szinte csak eladni vagy kirúgni tudta a labdát. De sajnos elég sokat hibáztak a magyarok maguktól is. Tényleg az az egyetlen szerencsénk, hogy az ellenfél sem volt egy acélos csapat, a győzelmük titka szerintem a kontrákban és két v. három játékos egyéni villanásain múlott (pl. a 90. perc környékén, 10 emberrel "védekeztünk" amikor ajtó-ablak ziccerben a svéd gyerek felé fejelt; ha leveszi mellel és megcsűri, tovább lövi a Kalmart... - borzasztó volt nézni...)

    De elsősorban a hibákból lehet tanulni, gondolom és remélem nem csak nekem tűntek fel ezek a dolgok!

    Hatalmas formajavulást kívánok a jövőben, és minél további magyar sikereket, mert már nagyon hiányoznak...!


    forrás:
    http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=43765
     
  5. avatar: NNS
    2009.07.22, 19:37 (szerk.: 2009.07.22, 19:54)
    Közben 0-0 tíz perccel a vége előtt a Levadia Tallinn - Wisła Kraków, jelen állás szerint Észtországba utazna a Loki!

    Még 3 perc és 1-0 az észteknek...

    És vége! Ha továbbjut a Loki, Levadia Talinn lesz az ellenfél!
     
  6. avatar: NNS
    2009.07.22, 19:31
    Fasz kivan, 2-1 oda.
    Illene nem eljátszani ezt a 2 (ill. 3) gólos előnyt!
     
  7. avatar: NNS
    2009.07.22, 19:26
    Bielefeldiek (Boys) is jelen vannak a vendégszektorban.
     
  8. avatar: NNS
    2009.07.22, 19:22
    Az elôbb berakott link már nem jó, itt megy a meccs: www.ustream.tv/channel/lokibl
     
  9. avatar: NNS
    2009.07.22, 19:22
    Közben 1-1...
     
  10. avatar: NNS
    2009.07.22, 19:21
    Viszont a skandináv fairplay-ből ismét leckét kaptunk!

    Míg mi itthon pályaválasztóként lemondunk a piros-fehér mezről egyszínűre, addig a "nemes" svédek hazaira lefoglalják mind a két színt! Nekünk meg egy harmadik klubidegen színt kell keresnünk, hogy játszhassunk.

    De le merném fogadni, hogy ezzel még nem ért végett a skandináv "vendégszeretet"! Sok bosszantó apróság vár még a csapatunkra, amivel el próbálják terelni a figyelmet a felkészülésről a meccsre. A csapatszállító busz késni fog, hosszabbik úton szállítja oda-vissza a fiúkat, a szállodai szolgáltatások technkai okok miatt nem mind üzemel, stb.

    És ezen felülemelkedve kell helytállni a meccsen, ahol a "hideg" időben kétszer annyit futva fognak rohamozni.


    Ez várható volt. Én sem gondoltam a favágókról, hogy tetvek, de ez csak az előző svéd kirándulásunkig tartott.
    Elfsborgban is szívattak bennünket.
    A kinti meccsen az utolsó 10 percben talán 2 percig volt játékban a labda.
    Betegszállító kocsikat tologattak le-fel a pályán, színészkedtek, fetrengtek.
    A jv partner volt ebben.

    100 százalékig bejött amit tippeltem a szállásra. Szálloda előtti koncertre, vagy tűzriadóra, nem a megbeszélt ételek elkészítésére gondoltam.
    Még eztán jöhet egy kis ráadás. A meccsre jutás akadályozása például.
    A bíróban ne bízzon senki!
    A napokban írtuk alá a ruszki gázmonopólium megtörésére irányuló gázvezeték szerződését...
    De, ha a bíró, vagy valamely családtagja szolgált nálunk smiley)

    Ezek azonban mit sem számítanak. A pályán kell jobbnak lennünk!
    Hajrá, LOKI!

    www.torzsasztal.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  11. avatar: NNS
    2009.07.22, 19:16
    0 - 1! Bravó Loki!
     
  12. avatar: Girgily
    2009.07.22, 12:17
    www.stadionwelt.de/neu/sw_stadien/index.php?folder=sites&site=fotos&id=1432&page=1

    8.500 de állóhelyekkel! Erre a meccsre kb. 4.000 embert engedhetnek be.
    a világítás is érdekes, nem tudom, mennyire aktuálisak a stadionwelt.de képei, de ez alapján NB1-es meccset se lehetne rendezni smiley.
     
  13. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.22, 11:55
    Mennyi a stadionjuk férőhelye? Wikipédián 8500at írnak, viszont a hivatalos honlapon folyamatosan lehet követni mennyi jegy fogy, a mostani állás:
    3598 / 3865
     
  14. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.22, 11:51
    Herczeg András: Az első mérkőzés előtt azt kértem a játékosoktól, hogy bátran futballozzanak, merjenek vállalkozni. Így történt, és nagyon szép győzelmet arattunk. Az eredmény ellenére a Kalmar bizonyította, hogy jó csapat, hiszen svéd bajnok lett, éppen ezért nem szabad hátradőlni, és ülni a babérjainkon. Azt gondolom, az első meccsen mutatott teljesítményért a labdarúgók minden elismerést megérdemelnek. A lelátón is boldog arcokat láttam a mérkőzés végén, ezért én is elégedett voltam. Reméljük, a szerdai meccs után is így érzünk majd. Biztos vagyok benne, hogy svédek az első perctől megpróbálnak nyomás alatt tartani minket, de mi igyekszünk nem csak az eredmény őrzésére törekedni. Olyan felfogásban kell pályára lépni, hogy próbáljunk bátran játszani, támadni. Döntő, hogy mennyire leszünk magabiztosak, mennyire vállalják fel a játékosok önmagukat. Ilyenkor tudat alatt bennük van, hogy kétgólos előnnyel érkeztünk, ezért óvatosabbak, de hiba lenne magunkra húzni a Kalmart. Mélységből az üres futásokat fel kell vállalni, ekkor tudjuk az előre játékot is játszani, de ha hátul megállunk, és várjuk az ellenfelet, nagy hibát követünk el. A pálya egyébként kiváló, de elég erős a szél, ami befolyásolhatja a játékot. Úgy érzem, a közönség kezdi ezt a csapatot elfogadni, megszeretni, és ezzel élnünk kell, megbecsülni, és célnak lenni, hogy továbbra is mellettünk legyenek a szurkolók.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=2421&source=lapok/Default_hu.aspx
     
  15. avatar: NNS
    2009.07.22, 11:23 (szerk.: 2009.07.22, 11:24)
    Itt lehet majd követni a meccset: lsport.we.bs/
    Előtte pedig Kecskemét - Fradi LK, akit érdekel...
     
  16. avatar: NNS
    2009.07.19, 23:45
    Kiváló helyzetben a Loki
    Nem csak a visszavágót várhatja bizalomgerjesztő eredménnyel a magyar bajnok, ráadásul a ma megtartott, a következő körre szóló sorsoláson is kegyeibe fogadta Fortuna.


    Szerda este remek eredményt ért el a Bl-re áhítozó DVSC. Mondhatni fél lábbal már a következő körben érezheti magát a magyar bajnok. Természetesen van még egy visszavágó, ami feltehetően kutya kemény kilencven percet jelent majd, így azért nem árt az óvatosság, de a 2-0-ás hazai győzelem, illetve a mutatott játék alapján kijelenthetjük, nincs félnivalója a magyar bajnoknak. Az óvatosság azért mindenképp indokolt, hiszen a szerdai meccs második félidejének elején azért láthattuk, ez a Kalmar azért egyáltalán nem kutyaütő csapat és ha elkapják a fonalat, akkor bizony tudnak bűvészkedni a bogyóval. Kicsit tartok tőle, hogy a most mutatott halványabb produkciójuk részben annak köszönhető, hogy nyilván nem lehet túl kellemes dolog a svéd nyárból két napra belecsöppenni a magyar kánikulába és lejátszani egy egyébként jó iramú, hajtós meccset. Tegyük gyorsan hozzá, egy jó képességű, hajtós magyar bajnok ellen. Hogy mennyire változik a játék képe a visszavágón, az hamarosan kiderül. A 2-0 mindenesetre remek kiindulási alap, ha sikerülne egy gólt összehozni idegenben is, akkor valószínűleg eldől a továbbjutás. Kötve hiszem, hogy ez a Kalmar képes lenne négy gólt lőni ennek a Lokinak...

    És, hogy még kellemesebb legyen a szurkolók hétvégéje, a mai sorsoláson Fortuna is kegyeibe fogadta a Debrecent. A következő körben ugyanis a Wisla Kraków-Levadia párharc győztesével kell összemérni erejét és kiharcolni a „play off”-ba jutást. Távol álljon tőlem, hogy bárkit is lenézzek, de azt hiszem nem túlzott optimizmus azt írni, hogy sem a Kraków, sem a Levadia legyűrése nem tartozik a teljesíthetetlen feladatok közé. Sőt, talán az sem nagyképűség, ha azt írom, mindkét csapat ellen kifejezetten jó esélyekkel szállhat harcba a Loki. Persze először Svédországban kell továbbjutni, minden mással csak utána kell foglalkozni.

    foci.blog.fn.hu/bejegyzes/Kivalo_helyzetben_a_Loki/106228/
     
  17. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.18, 14:24 (szerk.: 2009.07.18, 14:25)
    Szokatlan, teljesen kék mezben játszik majd a DVSC-TEVA csapata Svédországban – tájékoztatta honlapunkat dr. Bartha Csaba sportigazgató. A váltás oka, hogy a Kalmar piros-fehér-piros szerelésben lép majd pályára, emiatt – mivel a szabályok nem engedik - ebből a két színből nem állhat a Loki garnitúrája.

    - Amikor a Kalmar Debrecenben játszott, megegyeztünk, hogy a DVSC-TEVA teljesen fehérben, a svédek pedig teljesen pirosban játszanak – kezdte dr. Bartha Csaba. - A visszavágón a Kalmar - a szerelést illetően kihasználva a „teljes pályaválasztói jogát" - piros-fehér-piros összeállításban kíván futballozni. Az UEFA-előírás szerint ellentétes színben nem léphetünk pályára, és szintén tiltott, hogy – ebben az esetben - tiszta pirosban vagy fehérben játszunk, hiszen lennének olyan mezrészek, amelyek egyeznének az ellenfél szerelésének színével. Éppen ezért a játékosoknak erre a mérkőzésre külön garnitúrát kellett vásárolni. A csapat vezetősége úgy döntött, hogy tiszta kék mezben futballozik majd együttesünk. Elnézést kérünk szurkolóinktól, hogy nem a megszokott dresszben játszik majd a Loki.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2403&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  18. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.16, 12:24
    Ötven darab vendégszektorba szóló jegyet kapott klubunk a Kalmartól a július 22-én rendezendő visszavágóra.

    A belépőket 25 euróért az Oláh Gábor utcai VIP helyiségben lehet megvásárolni 9-től 17 óráig, szombaton 9-13 óráig.

    Amennyiben nagyobb az igény a jegyekre, a helyszínen is lehet majd venni.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=2392
     
  19. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.16, 12:24
    Egy 18 fős, légkondicionált kisbusz indul Svédországba, a Kalmar elleni BL-seljetező visszavágójára.

    Az utazás ára 35-40 ezer forint (szállástól függően).

    Indulás hétfőn este. Jelentkezni lehet Szilágyi Zoltánnál a 06 20 470 74 65-ös számon.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=2394
     
  20. avatar: AMiUtunk
    2009.07.11, 17:45
    A Kalmar Fotbollsförening rövid bemutatása

    Alapítva: 1910-ben
    Szine: piros-feher
    Sikerei: 1x svéd bajnok (2008), 2x az Allsvenskan ezüstérmese (1985, 2007), 3x svéd kupagyöztes (1981, 1987, 2007)

    Forrás: Nemzeti Sport, 2009. VI. 23.
     
  21. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.08, 20:18
    Az már korábban eldőlt, hogy a Kalmar elleni BL-selejtező visszavágóját június 22-én, 19 órakor rendezik Svédországban.

    Azóta klubunk megkapta a mérkőzés jegyáraival kapcsolatos információkat is a svédektől. Mint kiderült, a felnőtt jegy 25 euróba kerül majd, a 18-12 év közöttiek 18, a 12 éven aluliak 10 euróért válthatnak tikettek, amelyek jövő héten érkeznek Debrecenbe. Arról, hogy pontosan hol vásárolhatók meg, később még beszámolunk.

    A Loki hívei összesen háromszáz jegyet kapnak az összecsapásra.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=2340
     
  22. avatar: hungary
    2009.06.26, 20:22
    Hát itt a visszavágó. Az én szerény véleményem szerint itthon 2-0-ra győz a magyar bajnok. Itt a svédek Nagyon jók lesznek és rögtön góllal kezdik az összecsapást. Majd a 20. perc környékén már 2-0. De ekkor a fiúk és a remek edző összekapja a lokit és a második félidőre marad a 2-0. hosszabbítás. A hosszabításba vezetést szerez a kalmar, de mi sépítünk és továbbemegyünk.
     
  23. avatar: magyarfutball.hu
    2009.06.24, 23:12
    Több sajtóorgánumban megjelent, hogy BL-selejtezőbeli ellenfelünk, a Kalmar FF nem fogadhatja hazai pályán a DVSC-TEVA együttesét, mivel a stadion nem felel meg az UEFA előírásainak, így a visszavágót Borasban, az Elfsborg műfüves stadionjában rendezik meg.

    Ezzel szemben a gárda hivatalos honlapja arról tájékoztat: az Európai Labdarúgó-szövetség illetékes szerve engedélyt adott rá, hogy a második selejtezőkört saját stadionjában játssza le a Kalmar.

    A létesítmény egyébként kilencezer férőhelyes, de csak négyezer ülőhely van. Jelenleg nincs pénz a felújításra, de állítólag erre a stadionra már nem is érdemes áldozni, egy újat szeretnének majd felhúzni.

    Fontos információ még, hogy a július 22-én tartandó visszavágóra a DVSC-TEVA szurkolóinak háromszáz helyet tudnak biztosítani.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2293&source=/lapok/Default_hu.aspx