magyarfutball.hu

Győri ETO FC - Budapest Honvéd FC 0 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
Magyar Kupa 2008-2009, döntő, 1. mérkőzés
helyszín : Győr, ETO Park
játékvezető : Szabó Zsolt
nézőszámok:
 1. Nemzeti Sport: 11.000
 2. nso.hu: 11.000
 3. honvedfc.hu: 12.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: ingersheim
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2014.05.20, 13:15
  Győri oldal:
  és erre készülnek vagy fél éve. egy begyakorolt mozdulatot nem láttam, már ha a hátrafelé passzokat nem veszem. undorító, nulla futásos lószar volt ez nem több.


  Bekvalacnál gyávább edzőt még nem láttam. annyira látszott a csapaton a csak gólt ne kapjunk, aztán a 180 perc alatt egyet csak begyötrünk taktika. lehet, hogy nem rossz edző, de baromi gyáva.


  Hát ez meg mi volt???

  Őszintén remélem, hogy vmi tippmix dolog áll a háttérben, mert ha ez az a játék, ami miatt a bronzcsatát is látványosan feladtuk, akkor az iszonyatosan kiábrándító!
  Állva várta mindenki a labdát, soha senkinek nem segített a csapattársa (bár a csapat ez esetben nyilvánvalóan túlzás), nem sikerült a futó játékos elé tenni a labdát, egész egyszerűen semmilyen futballra emlékeztető momentumot nem lehetett felfedezni a játékunkon.
  Komolyan mondom, még O...dze hiba utáni összeomlása, illetve a nagyon bölcs lecserélése volt sportközelibb momentum.

  Gyalázat volt ezt a 75 percet végigszenvedni a lelátón!!!


  Én kint voltam, elkövettem ezt a hibát. Bár a kaja jó volt. smiley
  Viszont szánalmas magyr foci, elképzelés nélküli antifoci, s ezek már 3 hete csak erre gyúrnak. Leadtak minden létező meccset a mai napért. Tudjátok ezek lófaszt érdemelnek, nem szurkolókat, nem Magyar Kupát. A csajok legalább meghaltak a pályán, ezek ném méltóak, hogy felvegyék az ETO mezét. Szétzavarni a picsába az egészet, s olyanokat a csapatba tenni, akik a végén görcsöt kapnak, összeesnek a fáradtságtól. Ki lehet kapni, de nem így.
  Amúgy a szurkolás is egy kalap szar volt, ment a nagy fogadkozás, aztán a kispestiek hazai pályán leszurkoltak minket. Szánalmas, nevetséges bohóckodás volt pályán és azon kívül. Hihetetlenül csalódott vagyok..


  Voltunk már sok rossz ETO meccsen és láttunk pár ilyen lelketlen meccset,de még a sör is elfogyott mire elkezdődött a meccs...
  Amúgy a szurkolásra szerintem nem lehetett panasz.
  Azon csodálkoztam hogy ennyien összejöttünk mégha az átlagéletkor 15 volt akkor is...


  Hidd el én a ketrecben voltam , tudnék mesélni hogy az ingyen diák milyen emberkéket csábított oda. De talán páran megragadnak, elkezdenek kijárni stb. Ebben bízom. Amúgy meg nem vagyunk nyilván UTE, Fradi szintjén, ez egyértelmű. De az utóbbi időszak szurkolói állóvizét próbáltuk feldobni - sztem ennyi azért sikerült...Amúgy meg győzünk 2-1re Kispesten. smiley ETO!


  Úgy gondoltam, hogy megvárom a reggelt, mert le kell higgadnom, hogy ne forduljak ki magamból, amikor leírom a véleményem. Ma reggelre azonban már nincs kedvem semmit írni.
  Egy gondolat: amikor Bekvalac idejött, úgy emlékszem támadó focit ígért, és nem az ellenfél kapcsán. Remélem benne van a szerződésében, hogy kupabukás esetén veheti Újvidék felé az irányt. Szerintem erre én is képes vagyok!
  Még van egy meccs, úgyhogy meg lehet mutatni, hogy miért adtuk fel a bajnokságot, miért tartalékoltunk a meccseken, miért pihentek többnyire a "sztárjátékosok"! Én szurkolok, ahogy eddig mindig, és ez nyilván nem is lesz másképp. Egy csapat van csak nyugaton, remélem ez be is bizonyosodik! Hajrá!


  Az elmúlt tíz évben ez volt az első valamirevaló szurkolás, koreó stb. Még a kispestiek is elismerik más oldalakon, hogy erre lehet építeni, csak így tovább.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=25920&na_step=30&t=9018142&na_order=
   
 3. avatar: Ailton
  2009.06.12, 22:17
  Csábi József (pályaedző) kiállítását feltüntessük a lapoknál?