magyarfutball.hu

Paksi FC - Zalaegerszegi TE FC 0 : 3 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.02.09, 13:25
    Mint arról beszámoltunk, a Paks együttese megállapodott a pécsiekkel az újmecsekaljai létesítmény ideiglenes használatáról, Gellei Imréék így a február 22-ei nyitányon a baranyai megyeszékhelyen csaphatnak össze a ZTE-vel. A két csapatot elkísérő szurkolóknak fontos információ, hogy Pécsett tavasztól új szisztéma szerint helyezik el a hazai szurkolótábort, a vendégeket elkísérő szimpatizánsok pedig helyet cserélnek velük.
    A PMFC "kemény magja" már hosszú ideje szorgalmazta visszatérését a keleti oldalon található szektorba, mert a "régi szép időkben" az jelentette az otthonukat.
    Nos, a pécsi vezérkar ezt most figyelembe vette, így a vendéggárdát elkísérő szimpatizánsok ezentúl az eredményjelző felőli oldalon foglalhatják el helyüket.
    Mindez a létesítményben vendégeskedő Paks találkozóira is érvényes. Jövő szombaton tehát a "vendég" Zalaegerszeg hívei a Szigeti útról megközelíthető - a klubház, illetve a játékoskijáró felőli - lelátót vehetik birtokba, míg a pályaválasztó Paks kemény magját a szemközti kapu mögött található szektorba várják.
    A szurkolók előtt természetesen a két hosszanti lelátót is megnyitják, a műanyag székek felszerelése miatt azonban az északi oldal egyelőre állóhelyként funkcionál.

    forrás:
    www.nb1.hu