magyarfutball.hu

Club Brugge KV - DVSC-MegaForce 1 : 0 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Kupa, 3. forduló
helyszín : Bruges, Jan Breydel Stadion
játékvezető : Bozinovski Emil (Macedónia)
nézőszámok:
 1. dvsc.hu: 20.000
 2. nb1.hu: 20.000
 3. clubbrugge.be: 20.586
 4. Nemzeti Sport: 20.586

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: ingersheim
  2012.04.14, 11:21
  2004. 02. 26. 22:20

  Csapatunk Bruges-ben 1-0-s vereséget szenvedett, így jó eséllyel pályázhat a továbbjutásra.

  Debrecen, és talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ország foci iránt érdeklődői meccslázban égtek napok óta, hiszen közel 20 éve telt el azóta, hogy magyar csapat még állva várta a tavaszt az UEFA-kupában. Mindemellett az sem elhanyagolható tény, hogy a bajnoki szünet miatt az emberek kiéheztek már arra, hogy végre tétmeccsen valamelyik magyar csapatétért szurkoljanak.
  A Loki számára mindenképpen hátrányt jelentett, hogy amíg Belgiumban már javában tart a bajnokság, addig Dombiék november óta csak felkészülési mérkőzéseket játszottak, ráadásul csapatunk egyik leghasznosabb játékosa, és egyben csapatkapitánya, Böőr Zoltán sérülés miatt kénytelen volt itthon szurkolni társaiért. És még sorolhatnánk, hogy a belga futball előrébb tart, valamint Bernáth Csaba szavaival élve a két gárda átlagmagassága között legalább tíz centi a különbség (a belgák javára), a Bruges játékosainak zöme válogatott... Mindezzel csapatunk is tisztában van, ám ők mégis úgy léptek pályára, hogy mindent megtesznek azért, hogy meglepetést okozzanak.
  A mérkőzést nem várt események előzték meg, ugyanis Bruges-re hírtelen nagy mennyiségű hó esett, a pálya eltakarítását ugyanakkor nem siették el a hazai rendezők. A macedón játékvezető végül úgy döntött, hogy a találkozót mindenképpen elkezdik.
  A körülmények ellenére rendkívül nagy iramban mintegy 20 ezer hazai, és 1500 debreceni drukker előtt kezdődött a találkozó. Ahogy várható volt, a Bruges játszott mezőfölényben, ám a Loki jól lassította a játékot, a védőink állandóan résen voltak, így Mendozák komolyabb helyzetekig nem jutottak. Csapatunk 20 perc elteltével jutott el először Verlinden kapujáig, ám erre gyors ellentámadás volt a válasz, csakhogy Halmosiék állandóan résen voltak és a hazaiak akcióit jól megszűrték. A félidő addig legnagyobb helyzetét 8 perccel a vége előtt Mendoza kihagyta, de a hajrában sajnos Lenge kijavította társa hibáját, így hátrányban vonultunk öltözőbe, pedig Bajzát akár ki is egyenlíthetett volna, ha a hazaiak kapusa nem véd bravúrral az utolsó pillanatban.
  A második félidőben pár perces Bruges-i nyomást követően Kiss az eddigi legnagyobb helyzetünket hagyta ki, egy percre rá újabb lehetőség, de sajnos ez is kimaradt. Alighogy felocsúdott a Bruges, a másik oldalon már Mendoza veszélyeztetett. Az 58. percben Szentes Lázár lehozta Bajzátot, így Kiss egyel előrébb lépett. A mérkőzés hátralévő részében mindkét oldalon akadt egy-egy kihagyhatatlannak tűnő, mégis kihagyott helyzet. A végére a Loki elfáradt, beszorult a kapuja elé, de csapatunk jól állta a belga rohamokat, így minimális hátrányból várhatjuk a március 3-i visszavágót.

  dvsc.hu & NK


  Bajzát Péter a tegnapi mérkőzésen elöl egyedül próbálta ellátni a feladatát egészen addig, amíg Szentes Lázár lecserélte. Játékosunk elmondta, hogy játékra nem éppen alkamas pályán nekünk volt nehezebb dolgunk.
  - Ha az első félidőben berúgjuk a ziccerünket, akkor sokkal könnyebb dolgunk lett volna a visszavágón – mondta Bajzát -, de így sem rossz ez az eredmény, mivel maradt esélyünk a továbbjutásra, ehhez viszont egy kis szerencse is szükségeltetik. Nagyon rossz minőségű pályán a bruges-ieknek könnyebb helyzetük volt, mert ők rendes körülmények között is ezt az ívelgetős játékot erőltették volna, nekünk viszont a passzolgatás nem úgy jött ki, ahogy szerettük volna. Remélem, szerdán kedvezőbb körülmények között futballozhatunk.

  www.honfoglalo.hu/forum_msg.php?tid=1215&sf=850