magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kispest-Honvéd FC 4 : 0 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.04, 15:16
    Ez gyönyörű volt!
    torhelegellle jól megmutatta smiley))
    egy nyálas kis köcsög a sasuval együtt!
    Töki fantasztikus!!!!
    Csak a mi titink lóg ki a sorból, de nem érezzük meg! smiley))
    MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!!!

    Én csak kivántam ezt az eredményt, de azért ez se rossz! Amit láttam: egy sokra hivatott csapatot magához képest gyengén játszani, de idehaza ez is elég. Ma a leendő bajnok játszott az egyik kiesővel. A kérdés csak az, hogy melyik lila-fehér csapat lesz a másik.
    Szkuki végre gólt lött es Leo is ebizonyitotta, hogy tud az első félidőben is jól játszani. Somorjai tetszett, lelkes volt, úgy tünik bármikor bevethető Peti és Kapic helyén.
    Összeségében remekül éreztem magam, habár pár dolog még nem tetszett. Még!
    Hajrá Fradi!

    1. fordulóban 40-45 percet játszottunk
    a 2. fordulóban már 55-60 percet
    remélem a ciprusiak ellen már 90 percig játszunk jól!!!
    Hajrá Fradi!
    Szép volt fiúk!!!

    Tudom és boldog vagyok, hogy a csapt és az edzőnk is tudja ezt:
    Garami: Még nem vagyunk készen, de alakulunk!
    [2002-08-03 21:39]
    A mérkőzés után Garami József érthetően boldogan nyilatkozott, de sietett leszögezni, hogy a csapat még nincs tökéletesen készen. Garami szerint jó úton halad Tököli és Leandro csapatba építése, és a két játékos rövidesen behozza felkészülésbeli lemaradását.
    Garami József: - Nem volt olyan könnyű mérkőzés, mint azt az eredmény sejteti, és azt mondom, hogy nagyot hibázik az a csapat, amelyik lebecsüli a Kispestet. Szerintem ügyes csapatról van szó, amely okoz még meglepetést a mostani bajnokságban. Nagyon sokat számított, hogy sikerült korán gólt szereznünk, hiszen Tököli találata megadta a meccs alaphangját. Jól dolgozott a csapat, és ugyan volt néhány rövid időszak, amikor a Honvéd erőre kapott, de végig uraltuk a játékot. Örülök, hogy Leandro és Tököli góllal mutatkozott be hazai közönség előtt. Egyikőjük sincs még tökéletes állapotban, hiszen Tököli sérülés miatt alig edzett a bajnokság előtt, és Leandro is későn kezdte a felkészülést, így pont a rajtra fáradt el. Leonál ez volt az oka annak, hogy az első fordulóban csak csereként számítottam rá. Azt gondolom, hogy ők ketten beépülhetnek a csapatba szép lassan, és így a többi új igazolásunknak, a fiatal játékosoknak is van idejük arra, hogy fejlődjenek, tanuljanak, és egyre ütőképesebb legyen az együttesünk.
    Gujdár Sándor(A Kispest-Honvéd megbízott vezetőedzője): - Gratulálok a Ferencvárosnak és Garami Józsefnek, hiszen meggyőző fölénnyel, egyértelműen megérdemelten győztek le bennünket. Sajnos ezúttal kiütközött az, hogy csapatunk még a munka elején tart, és a holt idénybeli bizonytalanságok láthatóan nem tettek jót a keretnek, hiszen elmaradt a jó formához szükséges szakmai munka. A bajnoki rajton a lelkesedés pótolhatta azt, ami munkában hiányzik még a csapatból, de a mai Fradi ellen esélyünk sem volt. Nem keseredünk el, megyünk tovább, tesszük a dolgunkat, és biztosan érünk el ennél sokkal jobb eredményt is.
    Szkukalek Igor: - Rendkívül boldog vagyok, hogy végre megszerezhettem első ferencvárosi gólomat. Az igazság az, hogy Gera tökéletes passzát nehéz lett volna elrontani. Játékostársaim már régóta cukkoltak, hogy soha nem rúgok gólt. Szerencsére mostantól mást kell kitalálniuk, de azt hiszem ennek ők is örülnek.
    Somorjai Tamás: - Nagyon meglepett, hogy az első hazai meccsen lehetőséghez jutottam. Nem mondhatok mást csak azt, hogy ilyen atmoszférában pályára lépni minden játékos álma. Igazából nem nagyon emlékszem arra, hogy mi is történt, mert a beállásom után annyira elkapott a meccs heve, hogy csak arra próbáltam figyelni, hogy betartsam a taktikai utasításokat. Remélem hamarosan újra lehetőséget kapok majd Garami Józseftől.
    Gera Zoltán: - Csak a csapat teljesítményével vagyok elégedett, a sajátommal nem. Küzdöttem ugyan, de ma úgy érzem nem jöttek be igazán a megoldásaim. Szerencsére most nem hiányzott tőlem a gól, hiszen a többiek alaposan helyettesítettek.
    Szűcs Lajos: - Nincs még teljesen kész ugyan a csapat, de ha minden meccsen ennyit teszünk a győzelemért, akkor jogosan reménykedhetünk abban, hogy elérjük a céljainkat. Ma nem volt sok dolgom, és ez minősíti az előttem játszókat, akik tökéletesen látták el feladatukat. Védőink játékának jellemzője az is, hogy Szkukalek és Dragóner is gólt tudott szerezni, amellett, hogy a védelem tökéletesen zárt.

    Ami bíztató, hogy van stílusa a csapatnak és meccsről meccsre jobbak vagyunk.
    Gratula mindenkinek, különösen Tökinek és Leonak, na meg Szkukinak is, akiről azt hittem, hogy a büdös életben nem rúg gólt nálunk.

    Azért nem szabad elszállni, de örömre ad okot az eddig mutatott játékunk, tényleg a Titin kívűl nem nagyon volt gyenge része a csapatnak!
    Szkuki Szili és Somorjai játéka pedig nagyon bíztató! Ha összeérnek még jobban a srácok, akkor nem sok gondunk lesz idén, na meg ha nem szólnak bele az életbe az nb1 favágói. Tegnap amit műveltek ezek a senkiháziak, torgehellee, sasu, babos...
    Boldog 28-at!
    Reszkess Európa!!! smiley))

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=570506&na_step=30&t=9018131&na_order=