magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Videoton FC Fehérvár 4 : 1 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.20, 13:40
    sziasztok, most értem csak haza, király meccs volt, kivéve az első félidő végefelé... Vén gólját sajnos csak messziről láttam, de azt lehetett látni, h iszonyat nagy gól volt, meg köll nézni tévébe, a kiállítást látta vki közelebbről? Várhidi nb1.hu-n már mondja a magáét: "- Szégyellem magam a Ferencváros nevében: kaptak egy tizenegyest, és kiállították az egyik játékosunkat, Pompert. Nem hinném, hogy ilyen segítségre lenne szükségük." ez hülye:(
    hajrá fradi

    Udv mindenkinek!Amint varhato volt az ex-majomhazi gyakornok kitett magaert a nyilatkozataval.Ime:A Ferencváros-Videoton mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra a két tréner közül elsőként Várhidi Péter érkezett, aki előbb leült a székébe, arrébb rakta maga elől a Fradi-tévé mikrofonját, majd megvárta Garami Józsefet, és higgadtan belekezdett az értékelésébe. Ezt követően válaszolt az újságírók kérdéseire, mondanivalója valószínűleg sokáig emlékezetes marad.
    - Szégyellem magam a Ferencváros nevében: kaptak egy tizenegyest, és kiállították az egyik játékosunkat, Pompert. Nem hinném, hogy ilyen segítségre lenne szükségük.
    - Tehát nem értett egyet Dubraviczky ítéletével a Ferencváros második gólja előtt?
    - Nekünk kellett volna szabadrúgással jönnünk, mert Pompert belökték a kapuba, erre ember- és gólhátrányba kerültünk.
    - Nem gondolja, hogy az ön csapata a legsportszerűtlenebb az élvonalban? Az együtteséből az utolsó három meccsen mindig kiállítottak valakit, ráadásul a legtöbb sárga lapot is a Videoton kapta.
    - Nem értek ezzel a kijelentéssel. Nem vagyunk sportszerűtlenek, nem okoztunk még sérülést, de erről inkább a játékvezetőket kellene kérdezni, akik ítéleteikkel rendre csapatunkat sújtják. Az utolsó percben történt eseményeket – Gera hátulról belerúgott Filóba – szívesen visszanézném a videóról, hiszen már nem egyszer tiltottak el sportszerűtlenkedő játékost azt követően, hogy a bíró a helyszínen semmit nem ítélt, inkább elfordította a fejét. Nem játszunk durván, nem vagyunk alattomosak, de a lerántások, visszahúzások benne vannak a játékban.
    - Elégedett a csapata teljesítményével?
    - Játékosaim mindent megtettek azért, hogy győztesen vonulhassanak le a pályáról. A kiállításig megfelelő teljesítményt nyújtottak, az ezt követően történtek azonban értékelhetetlenek számomra."
    a legjobb az ,hogy elrakta magaelol a fradi-TV mikrofonjatsmiley))Speciel lenyomtam volna a torkan.tetves cigany.ezt mi a pocsomnek engedikbe az Ulloi utra.Szinfoltja a magyar focinak ez a paraszthuszar.Allitom ,hogy csak azert engedik edzoskodni mert kis humort visz a napjainkba.Egyebkent ment a cukkolasa a merkozesen?Remelem igensmiley))))

    A 11-es jogos volt ,hiszen találkozott a keze a labdával! (saját véleményem szerint "MINDEN" esetben szabadrúgás jár kezezésért, ha elönye származik a labdarúgónak belöle! A vétlenért is - kivétel az ominózus BL-meccs 'fajta'- hiszen ez labdarúgás és nem kézzelterelés!)
    A kiállitásról már egészen más véleményem van, hiszen nem gólba tartó labdát ért el és nem is "kereste a kéz a labdát"! Arról ne is beszéljünk, hogy teljesen más irányba forditotta a fejét Pomper! NA mindegy ,de biztosan jókora eltiltást szabnak majd ki! Mig a harmatgyenge játékvezetök (4es osztályzat után is) vezethetnek, lásd Loki-Zete mérközés birája pl... Ahhh...
    A játékvezetö szerintem 2 esetben tévedett: egyik a kiállitás, a másik pedig a Vén gólját megelözö szituáció amikor nekünk kellett volna szabadrúgással jönnünk kifelé. Összességében én nem láttam úgy, hogy "csalni" akart volna.
    De ez a két mozdulata is sokmindent befolyásolt!

    Volt egy kis cukkolás:
    Rúgd be az ajtót,
    Várhidi rúgd be az ajtót!
    Rúgd be az aajtóót!
    Várhidi rúgd be az aajtóót!
    Amúgy meg Mash-el értek egyet. A tizi jogos volt, de nem ért pirosat.
    Hajrá Fradi!
    u.i.: Mindig mondtam, hogy Várhidi egy idegbeteg paraszt!

    A meccs számomra Vén mesteri góljáról szólt és sokakkal ellentétben szvsz ez a lövés nem csúszott le, hanem tudatossan az egyik legnehezebb lövésfajtát választva tökeletesre sikeredett!
    Úgy láccik kibéreltük a forduló gólja címet, ahol nekem Igor gólja az igazi vetélytárs -ugye tudjátok miért ;- kihelyezett "bázisaink" (Rudi, Igor) ezek szerint átérzik mit kaptak a FERENCVÁROSTÓL!

    Jovic nagyon ment a góljánál, és nagyon szép labdát kapott Gerától. Vén pedig újra megmutatta, hogy a végletek játékosa, ugyanis szerintem egyértelműen látszik, hogy ő bizony oda akarta lőni a labdát, ahova az ment!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=574230&na_step=30&t=9018131&na_order=