magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Győri ETO FC 1 : 6 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.06.27, 11:50
  Kispest-Honvéd - Győri ETO 1-6 (0-2)
  Bozsik-stadion, 2000 néző, V: Bukovics
  gólszerzők: Sasu (72.), illetve Vayer (29.), Nicsenko (44.), Farkas (62.), Nicsenko (70.), Bognár Zs. (91.), Károlyi (96.)
  sárga lap: Aranyos (51.), Sasu (65.), illetve Vayer (5.)

  Kispest-Honvéd:
  Tóth J. - Lőrinc - Aranyos (Kiss P. 66.), Téger, Babos - Németh N. (Goncalves a szünetben), Piroska, Pintér, Dubecz (Torghelle a szünetben) - Sasu, Faragó

  Győri ETO:
  Sebők Zs. - Stark P. - Golovic (Lakos 58.), Regedei, Bognár Zs. - Vasas (Tamási 78.), Baumgartner, Farkas B., Rósa D. - Nicsenko, Vayer (Károlyi S. 56.)

  24. perc: Vasas 22 m-es, jobb sarokba tartó szabadrúgását Tóth József csak üggyel-bajjal tudta hárítani.
  26. perc: Baumgartner a jobboldalról középre ívelt, a berobbanó Vayer elől a kispesti védők együttes erővel szögletre mentettek.
  29. perc: Nicsenko ugratta ki a hazai védőfal mögé befutó Baumgartnert, aki becsapva a kapust, a középre érkező Vayer elé tálalt. A győri támadó a vendéglátók kapujába gurította a labdát (0-1).
  41. perc: Babos jobbról középre ívelt, beadott labdáját Faragó 12 m-ről fordulásból lőtt, Sebők Zs. óriási bravúrral hárított.
  44. perc: Farkas jobbról az ötös sarkára rúgta a labdát, a kispesti védelem nem tudott felszabadítani, és a kapu torkában álló Nicsenko könnyedén a hálóba passzolt (0-2).
  62. perc: Bognár Zs. nagyszerűen szöktette Farkast, aki a kimozduló Tóth mellett a hálóba passzolt (0-3).
  70. perc: Rósa D. tökéletesen gurított a hazai hátvédekről leváló Nicsenkónak, a csatár Tóth mellett a jobb sarokba rúgta a labdát (0-4).
  72. perc: Babos ismét a jobb szélről ívelt a győri kapu előterébe. A legmagasabbra Sasu ugrott és fejjel szépített (1-4).
  91. perc: Bognár a jobboldalon a kispesti védők mögé került, és a labdát a kifutó Tóth József felett a hálóba emelte (1-5).
  96. perc: a kispesti védők nem tudtak felszabadítani és az ide-oda pattogó labdát végül Károlyi pofozta közelről a kapuba (1-6).

  Közepes színvonalú mérkőzésen a vendégcsapat ilyen arányban is megérdemelten nyert.

  MTI