magyarfutball.hu

Brescia Calcio - Lombard FC Tatabánya 2 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
UEFA Intertoto Kupa, 3. forduló
helyszín : Brescia, Stadio Mario Rigamonti
játékvezető : Tokat Metin (Törökország)
nézőszámok:
 1. Magyar csapatok kupamérkőzései: 5.676
 2. solocalcio.com: 6.500
 3. Focivilág: 8.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Giovanni
  2012.05.15, 16:41
  A találkozó 20:30 órai kezdéssel indult.

  Nemzeti Sport, 2001. július 14
   
 2. avatar: ingersheim
  2011.02.17, 23:43
  Turul Ultrái on tour Brescia

  Bizonyára sokan irigyelték a Tatabánya szurkolóit,amikor megtudták,hogy az Intertotó Kupában a bányászok olasz csapattal kerültek szembe.Akármilyen gyenge is a magyar bajnokság,a nemzetközi porondra csak keveseknek meg adódik kijutni,ahhoz meg külön szerencse kell,hogy valaki ne csak moldáv,ciprusi,grúz vagy ki tudja még milyen együttesek ellen vitézkedjen,hanem már az elején olyan ellenféllel akadjon össze,amely komoly szurkolótáborral rendelkezik.
  Turul Ultrái: A szombat késődélutáni kezdésre péntek délután heten indultunk el egy kisbusszal.Bresciába érve egy kis városnézés és stadion megtekintése után csapatunk szálláshelyének megkeresése és a jegyek beszerzése következett.A városban egyébiránt több Brescia 1911 feliratú egyenpólós ultrát láttunk,akik plakátokat ragasztottak mindenhová,ezzel hirdetve,hogy aki csak tud,utazzon el a budapesti visszavágóra is.
  A vendégszektor helyett a tribünön kellett helyet foglalnunk,az a szektor ugyanis éppen átépítés alatt állt.Kezdés előtt másfél órával egy nyolc fős csoport tette nálunk tiszteletét és szépen,nyugodtan elkezdték leszedni a zászlóinkat.Ekkor jött oda két civil rendőr,hogy elküldjék a látogatókat.Kezdéskor begyújtottak 10-15 görögtüzet,ami önmagában nem volt igazán nagy szám,mivel még világos volt,de miután bedobálták azokat a pályára,sikerült elérniük a kellő hatást.
  Rólunk nem sok minden mondható el.Mivel a tribünön foglaltunk helyet,ülve kellett néznünk a találkozót,de a hangunkat se nagyon hallattuk.Mitagadás elég vicces is lett volna. Tatabányára vasárnap 11-re értünk vissza.


  3.Félidő
   
 3. avatar: fgymat
  2009.10.17, 16:03
  Ebben az időben a Brescia csapatának a vezetőedzője Carlo Mazzone volt, de erre a meccsre a másodedzője, Leonardo Menichini állította össze a csapatot.