magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Lombard FC Tatabánya 3 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.22, 10:16
  Budapest, 2000. november 10. péntek (MTI) - Labdarúgó NB I, 2. forduló:

  Kispest-Honvéd - Lombard FC 3-1 (1-1)
  Bozsik-stadion, 600 néző, V: Bede
  gólszerzők: Faragó (23., 63.), Szalma (52.-öngól), illetve Vámosi (5.)
  kiállítva: Gelbmann (90.)
  sárga lap: Kovács H. (42.), Faragó (71.), illetve Gelbmann (31., 90.), Nagy S. (58.), Jeremejev (88.)

  Kispest-Honvéd:
  Tóth J. - Plókai, Lőrinc, Téger, Kovács H. (Müller, 91.) - Dubecz, Pintér (Babos Á., 59.), Szabó T., Piroska - Faragó, Egressy (Torghelle, 76.)

  Lombard FC:
  Gelei - Gelbmann, Cseri, Szalma, Varga L. (Potemkin, 80.) - Süveges (Bajkusa, a szünetben), Kovács A., Vámosi (Schafranek, 61.), Jeremejev - Nagy S., Vincze

  5. perc: Jeremejev jobboldali szögletét követően Vámosi az ötösről zavartalanul fejelt a kapuba (0-1).
  22. perc: Plókai 20 m-es szabadrúgását Gelei vetődve, bravúrral hárította.
  23. perc: Szabó T. jó ütemben ugratta ki Faragót, aki elsőre a kivetődő Geleibe lőtt, aztán a kipattanó labdát 12 m-ről a jobb sarokba gurította (1-1).
  40. perc: Kovács A. keresztlabdáját Nagy S. továbbperdítette, Vincze érkezett, a 16-osról lőtt, Tóth J. vetődve hárított.
  52. perc: Dubecz végezhetett el balról szabadrúgást, élesen a kapu elé lőtt, s a menteni igyekvő Szalma az ötösről a kapufára fejelte a labdát, ami onnan a hálóba vágódott (2-1).
  63. perc: Egressy viharzott el a balszélen, beívelése átszállt a védők felett, Dubecz Faragó elé tálalt, a csatár 5 m-ről a jobb sarokba helyezett (3-1).
  71. perc: Faragó ugrott ki a lesre játszó védők között, egy testcsellel Geleit is elfektette, de lövése Szalmáról kivágódott, Egressy ismétlését pedig Cseri vágta ki a gólvonalról.
  90. perc: Gelbmann a kispesti térfél közepén fölvágta Kovács Henriket, amiért Bede játékvezető sárga lapot adott. Mivel neki ez volt a második, ezután a piros kártya is előkerült.

  A Lombard gyors vezetését követően túlzottan is magabiztosan játszott, ami megbosszulta magát: a lelkes Kispest előbb egyenlített, majd a szünet után a vendégcsapat fölé is kerekedett.