magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Győri ETO FC 2 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.03, 11:02
    Diósgyőr, 2000. március 4., szombat (tud) - Labdarúgó PNB, 19. forduló:

    Diósgyőri FC-Győri ETO FC 2-0 (1-0)
    Diósgyőr, 4000 néző, V: Hajdó
    gólszerzők: Frunza (24.), Radu (85. - tizenegyesből)
    kiállítva: Posza (24.), Sebők (85.)
    sárga lap: Filipovics (33.), illetve Kiser (28.), Ferenczi (32.), Vámosi (52.), Bajusz (62.)

    Diósgyőr:
    Nagy Z. - Pozder - Herczku, Kunzo, Harnócz - Konyha, Filipovics (Takács V., 76.), Lippai, Vitelki (Takács Gy., 78.) - Csupik, Frunza (Radu, 65.)

    Győr:
    Posza - Mracskó, Vámosi, Győri, Bajusz - Csiszár, Kiser (Nagy L. - a szünetben, Erős, 56.), Salagean - Baumgartner (Sebők, 24.), Ferenczi, Vayer

    18. perc: Hazai szöglet után nagy tűzijáték alakult ki a győri kapu előtt, végül Konyha a gólvonalon álló saját játékostársát találta telibe.
    24. perc: Bajusz a saját térfelén nem találta el a labdát, Konyha lecsapott rá, Frunzához játszott, aki elvitte Posza mellett, ám a kapus lerántotta. A játékvezető 11-est ítélt és piros lapot mutatott fel a győri hálóőrnek. A cserekapus Sebők állt a kapuba, aki elsőre kiütötte Frunza büntetőjét, de másodszorra közelről a jobb alsó sarokba helyezett a csatár (1-0).
    85. perc: Lippai tört be a győriek 16-osára, de a büntető területen belül Sebők "elütötte". A bíró ezúttal is 11-est ítélt a hazaiak javára, és kiállította a győri cserekapust. Vayer állt a kapuba, de ő sem tudta megakadályozni, hogy a 11-esből Radu a jobb sarokba bombázzon (2-0).

    A diósgyőriek mindvégig határtalan lelkesedéssel és nagy akarással futballoztak, kézben tartották az irányítást. A győriek saját magukat okolhatják a vereségért, ugyanis kapusaik hibái következtében kettős emberhátrányba kerültek és a két 11-es, ha az egyikből elsőre nem is lett gól, eldöntötte a 3 pont sorsát. A fiatal diósgyőri gárda produkciója közönségsikert aratott.

    MTI