magyarfutball.hu

MTK Hungária - Debreceni VSC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.12, 17:50
    Budapest, 1999. december 10., péntek (MTI) - A labdarúgó PNB 17. fordulójában:

    MTK Hungária FC-Debreceni VSC 1-2 (0-2)
    Hungária krt., 1000 néző, V: Szarka
    gólszerzők: Kenesei (59.), illetve Siklósi (26.), Bodnár (36.)
    sárga lap: Halmai (22.), illetve Gojan (28.)

    MTK:
    Babos - Fehér (Preisinger, 73.), Komlósi, Szamosi, Elek (Kovács H., a szünetben) - Halmai, Erős (Egressy, a szünetben), Illés, Vörös - Madar, Kenesei K.

    Debrecen:
    Fekete - Bodnár, Gojan, Sándor, Pető (Bernáth, a szünetben) - Böőr, Vadicska, Ulveczki (Dobos, 89.), Szatmári - Bagoly, Siklósi (Sabo, 79.)

    3. perc: Illés kényszerítőzött Keneseivel, majd a visszakapott labdát már Fekete mellett is elhúzta, amikor a kapus reflexmozdulattal utánakapott és leszedte azt a lábáról.
    12. perc: Madar a Fehértől kapott labdát először keresztbe vezette a 16-os előtt, majd mikor a védők szétnyíltak előtte kapura fordult, és ballal alig lőtt a kapu fölé.
    26. perc: Böőr 60 m-es keresztlabdával indította az előre lopakodó Szatmárit, aki az alapvonaltól visszagurított, s az érkező Siklósi 8 m-ről, ballal a kapu bal sarkába lőtt (0-1).
    36. perc: Ezúttal is Böőr indította az előre merészkedő jobbhátvédet, Bodnárt, aki kibújt Szamosi öleléséből, majd Babos lába között a kapu közepébe lőtt (0-2).
    46. perc: Vörös-Fehér-Kenesei kombináció után a csatár lövését Fekete vetődve hárította.
    59. perc: Vörös ugratta ki Egressyt, akinek lövése a jobboldali kapufáról kipattant, de érkezett Kenesei, aki közvetlen közelről a hálóba továbbított (1-2).
    71. perc: Madar ívelt jobbról középre, Halmai mellel Illés elé tette a labdát, akinek lövése csak centiméterekkel ment a jobb sarok mellé.

    Az első félidőben nagyszerűen kontrázó Debrecen - bár a második félidőben nyomasztó fölényben játszott az MTK - megérdemelten vitte el a három pontot a bajnok otthonából.