magyarfutball.hu

Szeged LC - Debreceni VSC 0 : 4 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.04.07, 13:08
  Szeged, 1999. október 30., szombat (tud) - A labdarúgó PNB 11. fordulójában:

  Szeged LC-Debreceni VSC 0-4 (0-2)
  Szeged, 4000 néző, V: Makai
  gólszerzők: Vadicska (4.), Szatmári (35.), Ulveczki (83.), Siklósi (89.)
  sárga lap: Németh (60.)

  Szeged:
  N. Markovic - Herczku (Németh, a szünetben), Urbán, Basic, Mikler - Popovic, Turján, Nagypál, Jeremejev - Kenesei Z., Faragó (Kurucsai, a szünetben)

  Debrecen:
  Fekete - Bodnár, Goian, Sándor Cs., Pető - Vadicska, Böőr, Bagoly, Szatmári - Sabo (Siklósi, 75.), Dobos (Ulveczki (78.)

  4. perc: Sabo a 16-os bal oldali sarkától egy szabadrúgást kapura bombázott, az erősen meglőtt labda kipattant N. Markovicról és az érkező Vadicska 5 m-ről a kapu közepébe helyezett (0-1).
  23. perc: Jeremejevtől indult veszélyes szegedi akció: a bal oldalról ívelt be a szögletet, Turján megcsúsztatta a labdát, Kenesei 3 m-ről mellé fejelt.
  35. perc: a jobb oldalon gurigáztak a vendégek, Bagoly Vadicskához tolta a labdát, aki teljesen üresen állva az ötösre továbbította, a berobbanó Szatmári 5 m-ről, a szegedi védők díszkíséretével, a gólvonalon ragadt N. Markovic mellett a kapu jobb oldalába bólintott (0-2).
  47. perc: Urbán három védőn is átverekedte magát, majd a 16-oson belül Popovichoz tolta a labdát, aki 10 m-ről, nagy helyzetben a jobb kapufa mellé lőtt.
  59. perc: Jeremejev balról ívelt be szögletet, Németh 8 m-ről alig fejelt a léc fölé.
  83. perc: Szatmári ívelt szabadrúgást a szegedi kapu elé, Ulveczki a tétovázó szegedi védők közül felugorva, 6 m-ről a kapuba fejelt (0-3).
  89. perc: Vadicska vitte föl a labdát Sándor Cs.-hez passzolt, aki tovább tolta balra Siklósihoz, s ő 10 m-ről a kapu jobb oldalába lőtt (0-4).

  A gyors debreceni gól után a vendégek azt játszhatták, ami az erősségük: veszélyesen kontráztak. A hazaiaknak a második félidő elején voltak helyzeteik, de aztán elkedvetlenedtek az eredménytelenség miatt, így törvényszerű volt a vereségük.

  MTI