magyarfutball.hu

Újpest FC - Kispest-Honvéd FC 3 : 0 17:35

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.29, 12:52
    Budapest, 1999. május 17., hétfő (MTI) - A két szurkolótábor stadionon kívüli összecsapásáról nem érkeztek ugyan megbízható hírek, Szabó Zsolt játékvezető mégis csak késve adhatott jelt hétfőn délután a Megyeri úton az ÚTE-Kispest-Honvéd PNB-s labdarúgó mérkőzés elkezdésére: a két csapat jónéhány híve ugyanis nem a mérkőzéssel, hanem egymással foglalkozott a találkozó kezdetének időpontjában. Egy körülbelül 30 fős csoport, a kerítésen átmászva, a kispesti szektor irányába tartott, ám a biztonságiak feltartóztatták őket. A stadionba a rendőrség több rohamkocsit is kivezényelt.

    A labdarúgó Professzionális Nemzeti Bajnokság 30. fordulójában:

    Újpest FC - Kispest-Honvéd 3-0 (1-0)

    Megyeri út, 4000. néző, V: Szabó Zs.
    gólszerzők: Szekeres (34.), Korsós A. (67.), Urbán (86. -11-esből)
    sárga lap: Pető (89.), illetve Medgyesi (28.), Hungler (70.), Zováth (86.)

    Újpest:
    Bíró - Tamási, Urbán, Szekeres, Szlezák - Kovács B., Pető, Szanyó (Kiskapusi, 77.), Tóth N. - Kopunovics (Herczeg, 63.), Korsós A. (Kvasz, 85.)

    Kispest:
    Vezér - Medgyesi, Csábi, Gabala, Hungler (Hercegfalvi, 72.) - Tubecz, Zováth, Schultz, Némethy (Lóczi, 69.) - Kabát (Csertői, 65.), Borgulya

    17. perc: Pető vette célba a jobb alsó sarkot, de 18 méteres lövését Vezér magabiztosan védte.
    19. perc: Gabala egy hosszú indításra kilépett, jól vette át a labdát a 11-es pontnál, ám kivárt, és lövésébe a védők beleléptek.
    27. perc: Pető ment el a jobb oldalon, visszagurítása Szanyót találta helyzetben, de a középpályás a hosszú sarok mellé lőtt.
    34. perc: Egy bal oldali beadást követően Kopunovics fejelhetett három méterről kapura, Vezér ezt még hárította, érkezett Szekeres, akinek fejesét márcsak a gólvonalon túl érte el a Kispest kapusa. (1-0).
    67. perc: Növelte előnyét az Újpest: Tóth N. hosszú indításával Herczeg nyargalt el a jobb szélen, középre gurítását Korsós A. az ötösről senkitől sem zavartan paszolta a hálóba (2-0).
    86. perc: Zováth buktatta a 16-os vonalat éppen csak átlépő Tóth N.-t. A büntetőt Urbán lőtte a felső kapufa segítségével a hálóba (3-0).

    Az alacsony színvonalú mérkőzésen a jobban összpontosító Újpest könnyedén nyert.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu