magyarfutball.hu

III. Kerület FC-Auto Trader - Kispest-Honvéd FC 1 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.02, 12:55
    Budapest, 1999. április 11., vasárnap (MTI) - A labdarúgó Professzionális Nemzeti Bajnokság 24. fordulójában:

    III. Kerület FC-Auto Trader - Kispest-Honvéd FC 1-1 (0-0)

    Hévízi út, 3000 néző, V: Juhos A.
    gólszerzők: Dunai (81.), illetve Gabala (65.)
    sárga lap: Gál (50.), Lázár (68.), illetve Borgulya (48.)

    III. Kerület:
    Kiss - Gáspár - Kovács N., Gál, Pálfi - Tordai (Sági, 66.), Lázár, Vincze G., Lendvai (Dunai, 78.) - Juhos P. (Filó, a szünetben), Wukovics

    Kispest:
    Vezér - Plókai, Csábi, Schultz - Dubecz, Zováth, Gabala, Némethy (Pintér, 20.) - Kabát, Borgulya (Kane, 87.), Török (Csertői, 59.)

    13. perc: Dubecz átadását Kabát 10 méterről gyengén lőtte kapura, így Kiss hárítani tudott. Az ellentámadás végén Lázár 17 m-ről kevéssel lőtt a kapu fölé.
    42. perc: Lendvai lövését követően Vezér a kapufára tolta a labdát, a kipattanó után ismét az óbudaiakhoz került a játékszer, a támadás végén Gál 16 m-ről lőtt, egy védő fejéről szögletre pattant a labda.
    59. perc: A Kispestben Török helyett a lábtöréséből felgyógyult Csertői lépett pályára.
    65. perc: Megszerezte a vezetést a Kispest. Dubecz jobboldali beadása átszállt a védők fölött, a baloldalon érkező Gabala 8 méterről a kapuba továbbított (0-1).
    67. perc: Gáspár fejesét követően átszállt a labda Vezér felett, de Pintér a gólvonal előtt fejjel felszabadított. A kispesti ellentámadás végén Borgulya lövését védte szögletre Kiss, majd a sarokrúgás után Plókai fejelt, ám a védők a gólvonalon állva felszabadítottak.
    71. perc: Borgulya a felső lécre fejelt.
    81. perc: Egyenlített az óbudai együttes. Lázár 17 m-es lövését Vezér még bravúrral védte, ám az oldalra kipattanó labda egyből visszakerült a kispesti kapu elé, ahol a mindössze három perce pályán lévő Dunai 8 méterről a jobb alsó sarokba fejelt (1-1).
    88. perc: Csertői 16 m-ről a bal kapufára lőtt, a kipattanóból Dubecz egyből középre ívelt, de a csereként beállt Kane a kapu torkából fölé fejelt.

    A második félidő hozta a mérkőzés nagy gólhelyzeteit, melyekből mindkét csapat kihasznált egyet, így a döntetlen igazságosnak mondható.