magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - III. Kerület FC 2 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.12, 11:10
  Budapest, 1998. szeptember 11., péntek (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 7. fordulójában:

  Kispest-Honvéd FC - III. Kerület FC 2-0 (1-0)
  Bozsik-stadion, 3000 néző, V: Vad

  gólszerzők: Gabala (34.), Kabát (63.)
  sárga lap: Szántó (40.), Borgulya (75.), Müller (78.), illetve Vincze G. (33.), Kecskés (40.)
  csere: Tarlue helyett Csábi (70.), Borgulya helyett Azoitei (79.), Szántó helyett Pintér (92.), illetve Wukovics helyett Cravero (60.), Sibaya helyett Vittitoe (63.), Kecskés helyett Kovács N. (75.)
  jók: Tarlue, Kabát, illetve Vincze G.

  Kispest:
  Vezér - Plókai, Hungler, Müller, Gabala - Dubecz, Tarlue, Bánföldi, Szántó - Kabát, Borgulya

  III. Kerület FC:
  Tóth I. - Varga - Gáspár, Tordai - Sibaya, Bencze, Vincze G., Kun, Kecskés - Lendvai P., Wukovics

  Alacsony színvonalú első félidőt láthatott a Bozsik-stadionba kilátogató közönség. Az első helyzetre a 15. percig kellett várni. Ekkor a hazaiak csatára, Borgulya egy jobb oldali bedobást követően került helyzetbe, de három méterről, szemből a felső lécre perdítette a labdát.

  A 34. perc meghozta a Honvéd vezető gólját. Egy bal oldali szabadrúgást követően a labda átszállt az óbudai védők fölött és az érkező Gabala két lépésről fejelt a kapu jobb oldalába (1-0).

  Óbudai mezőnyfölénnyel kezdődött a második félidő, de a vendégcsapat nem tudott értékelhető helyzetet kidolgozni. A Kispest őrizte egygólos előnyét, majd a 63. percben, váratlanul növelte azt. Kabát lépett ki a lesre játszó óbudai védők közül és 14 méterről kilőtte Tóth Iván kapujának a bal alsó sarkát (2-0).

  A vendégek vezetőedzője, Ralf Wilhems cserékkel próbálta frissíteni együttesét, de egy-két távoli lövésnél többre nem futott a III. Kerület játékosainak erejéből. A Kispest kétgólos előnye birtokában ellentámadásokkal kísérletezett, de előnyét már nem sikerült növelnie. Ennek ellenére a hazaiak megérdemelten jutottak a három bajnoki ponthoz.