magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Ferencvárosi TC 6 : 1 16:35

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.02, 11:30
    Debrecen, 1999. április 10., szombat (tud) - A labdarúgó Professzionális Nemzeti Bajnokság 24. fordulójában:

    DVSC-Epona - Ferencvárosi TC 6-1 (2-0)
    Debrecen, 7000 néző, V: Bede

    gólszerzők: Sabo (6., 42., 47.), Ilea (68., 83 - utóbbi 11-esből), Bodnár (91.), illetve Nagy (64.)
    kiállítva: Vincze (38.)
    sárga lap: Bodnár (73.), illetve Szűcs (40.)

    DVSC:
    Téglási - Constantin (Frida 89.) - Bodnár, Sándor, Pető - Dombi (Siklósi 46.), Böőr (Kovács 85.), Vadicska, Szatmári - Ilea, Sabo

    FTC:
    Udvarácz - Vámosi, Telek, Mátyus, Nagy - Nyilas (Kriston 46.), Lendvai, Vincze, Szűcs (Selimi 75.) - Kulcsár, Szabics (Kovács 46.)


    6. perc: A baloldali szögletzászlótól Szatmári ívelte be a labdát, a védők között fölugró Sabo 10 m-ről erős fejest küldött kapura. Udvarácz még beleért labdába, de védeni már nem tudott (1-0).
    10. perc: Vincze végzett el szabadrúgást a debreceni 16-os bal oldalától, labdája azonban jó egy méterrel célt tévesztett.
    23. perc: Szabics fordult le őrzőjéről, majd 19 m-ről lőtt, Téglási a bal sarok elől hárított.
    33. perc: Vadicska indította a bal oldalon kilépő Szatmárit, aki a labdaátvétel után az alapvonalról estében küldte kapura a labdát, ami a kapufáról ment ki.
    38. perc: Vincze kakaskodott a hazai védőkkel az alapvonal tájékán, ütött is, majd a játékvezetőnél reklamált, Bede azonnal piros lapot mutatott a ferencvárosi játékosnak.
    42. perc: Szatmári jobboldali szöglete átszállt mindenki feje fölött, a hosszú oldalon őrizetlenül érkezett Sabo és a bal sarokba lőtt (2-0).
    47. perc: Ilea indította a jobb oldalon kilépő Sabót, aki megvárta amig a labda egyet pattan, majd 27 m-ről jobbal hatalmas gólt lőtt (3-0).
    64. perc: Szöglet után Bodnár kifejelte a labdát, Nagy azonban 22 m-ről kapásból nagy gólt lőtt a bal sarokba (3-1).
    68. perc: Sándor - Vadicska - Ilea volt a labda útja. A román légiós egyedül vezethette a kapusra a labdát, majd 8 m-ről a jobb sarokba lőtt (4-1).
    83. perc: Bodnár szerzett labdát, nekilódult, majd középre adott, ahol Sabo érkezett. A román játékos lövését Udvarácz bravúrral hárította, a labda Böőr elé pattant, akit Kriston a 16-oson belül felrúgott. A megítélt 11-est Ilea már-már megalázó módon passzolta a bal sarokba (5-1).
    90. perc: Siklósi labdájával Bodnár lépett ki a védők közül, majd Udvarácz fölött a hálóba emelt (6-1).

    A Vincze fegyelmezetlensége miatt emberhátrányba került Ferencváros tompán, lassan futballozva gyakorlatilag egy percig sem tudta megnehezíteni a hazaiak dolgát. A Debrecen a második félidőben már szinte csak a közönségének játszva ilyen különbséggel is teljesen megérdemelten győzött.

    MTI