magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2 : 2 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.01.22, 15:16
  Budapest, 1998. november 28., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 17. fordulójában:

  Kispest-Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2-2 (1-1)
  Bozsik-stadion, 7000 néző, V: Szabó Zs.

  gólszerzők: Borgulya (15., 59.), illetve Vincze (43.), Selimi (55.)
  sárga lap: Borgulya (59.), Hungler (60.), Gabala (80.), illetve Lendvai (69.), Nyilas (86.)
  piros lap: Mátyus (20.)
  csere: Csertői helyett Touati (25.), Tarlue helyett Bánföldi (a szünetben), Holló helyett Azoitei (72.), illetve Kovács helyett Schultz (73.), Szabics helyett Vámosi (73.)
  jók: Borgulya, Plókai, illetve Lendvai, Vincze

  Kispest:
  Vezér - Plókai, Csábi, Hungler - Tarlue, Gabala - Dubecz, Borgulya, Lóczi - Holló, Csertői

  Ferencváros:
  Vámos - Mátyus, Telek, Szűcs - Lendvai - Füzi, Vincze, Kovács, Nyilas - Selimi, Szabics

  A mérkőzés előtt a Ferencváros szurkolói egy transzparenssel hívták fel az együttes szakmai csapatának figyelmét az utóbbi hetek eredménytelenségére: "Nyilasi és szakmai stáb! A múltból nem lehet megélni, itt az idő a változtatásra! Sajnáljuk!"

  A zöld-fehérek támadó szellemben kezdték a találkozót, és a középpályán rövidpasszos, sokmozgásos játékkal harcoltak ki enyhe mezőnyfölényt.

  A 15. percben mégis a hazaiak szereztek vezetést. Holló ugratta ki a védők között kilépő Borgulyát, aki a vetődő Vámos felett félmagasan a kapuba pörgetett (1-0).
  A 20. percben Mátyus hátulról becsúszva kirúgta a kispesti Csertői Aurél támaszkodó lábát, amiért kiállították a vendégek játékosát. A hazaiak súlyos sérülést szenvedő csatárát mentő szállította kórházba.
  A 43. percben egyenlített az emberhátrányban játszó Ferencváros. Vezér kapus egy beívelés után kiejtette a labdát, amit Vincze a bal felső sarokba bombázott (1-1).

  Két perc telt el a második félidőből, amikor a játékvezető félbeszakította a mérkőzést, miután a vendégszurkolók füstbombákat és petárdákat dobáltak a játéktérre.

  A továbbiakban sem látszott meg, hogy emberhátrányban játszik a Ferencváros. Füzi, majd Kovács kihagyott gólhelyzetei után Selimi révén meg is szerezték a vezetést a zöld-fehérek. A tizenhatos vonalánál Lendvai játszotta magát tisztára, majd Selimihez passzolt, aki tizenkét méterről Vezér kapujába lőtt (1-2).
  Az 59. percben egyenlítettek a hazaiak, Holló beadását Borgulya hat méterről fejelte a kapuba (2-2).
  A 81. percben mindkét oldalon kimaradt egy-egy helyzet. Előbb Vincze Ottó tizennyolc méteres szabadrúgása csattant a keresztlécen, majd Borgulya lőtt hat méterről az üres kapu mellé.

  Reális eredmény született, miután egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni.
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2015.11.10, 08:50
  A 20. percben Mátyus hátulról becsúszva kirúgta a kispesti Csertői Aurél támaszkodó lábát, amiért kiállították a vendégek játékosát. A hazaiak súlyos sérülést szenvedő csatárát mentő szállította kórházba.

  http://www.tempofradi.hu/1998-xi-28-kispest-honved-ferencvaros-2-2