magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Vasas Danubius Hotels 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.01.24, 14:01
  Budapest, 1998. november 21. szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 16. fordulójában:

  Ferencvárosi TC - Vasas Danubius Hotels 3-1 (1-1)
  Üllői út, 7000 néző (javított nézőszám), V: Bede

  gólszerzők: Selimi (26., 58.), Vincze (51.), illetve Pál (13.)
  sárga lap: Lendvai (35.), Udvarácz (81.)
  csere: Kriston helyett Nyilas (a szünetben), Kovács helyet Schultz (66.), illetve Galaschek helyett Szilveszter (55.)
  jók: Udvarácz, Telek, Vincze, Selimi, illetve Farkasházy, Pál

  FTC:
  Udvarácz - Telek - Szűcs, Mátyus, Kriston - Kovács, Lendvai, Vincze, Füzi - Selimi, Szabics

  Vasas:
  Végh - Juhár - Geress, Tóth - Mónos, Váczi, Farkasházy, Galaschek, Aranyos - Hámori, Pál

  A kellemetlen hidegben a Vasas három szögletet is rúghatott, majd átvette az irányítást a hazai csapat. A Vasas jól védekezett, gyors ellentámadásokat vezettek az angyalföldiek, mely közül az egyik a 13. percben eredményes is volt. Váczi cselezte magát tisztára, 16 méteres lövése után a labda a jobb oldali kapufáról pattant ki Pál elé, aki 12 méterről, középről Udvarácz fölött a bal alsó sarokba emelt (0-1).

  A ferencvárosiak nagyobb sebességre kapcsoltak, és a 26. percben egy védelmi hibát követően egyenlítettek. Vincze bal oldali beadásából Selimi akadálytalanul fejelhetett 10 méterről a Vasas kapujába (1-1).

  Változatos, mozgalmas volt a találkozó. A 37. percben Szabics került helyzetbe Juhár hibája után, a ferencvárosi csatár 12 méteres lövését Végh bravúroson védte. A félidő befejező perceiben feljött a Vasas, a piros-kék csatárok 3-4 veszélyes támadást is vezettek, eredménytelenül.

  A második félidőt a ferencvárosiak kezdték lendületesebben, kapujuk elé szorították a vendégeket, és az 51. percben Vincze 20 méteres átlövésével meg is szerezték a vezetést (2-1).

  Sokat futottak a játékosok mindkét oldalon, így továbbra is jó iramú volt a mérkőzés. A ferencvárosiak remekül játszottak, s egy szép támadás végén az 58. percben növelték előnyüket. Vincze ívelt be balról, Mátyus a bal kapufára fejelte a labdát, amely szinte a gólvonalon gurult végig Selimi elé, aki nem hibázott (3-1).

  A 61. percben Pál közeli bombáját védte Udvarácz, majd a Vasas csatára 20 méteres szabadrúgásból a sorfalba lőtt. A 78. percben Juhár két lépésről a Ferencváros kapujának felső lécére fejelte a labdát. A 86. percben Udvarácz újra remekelt Hámori 12 méteres lövését hárította lábbal.

  Változatos mérkőzésen a remek teljesítményt nyújtó Ferencváros megérdemelt győzelmet aratott, a küzdelmet egy pillanatra sem feladó, jól játszó, de egy kicsit balszerencsés Vasassal szemben.