magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Gázszer FC 4 : 0 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.05.30, 20:38
  Debrecen, 1998. november 21. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 16. fordulójában:

  DVSC-Epona - Gázszer FC 4-0 (3-0)
  Debrecen, 4000 néző, V: Bukovics
  gólszerzők: Ilea (20., 49.), Sabo (25.), Siklósi (45.)
  sárga lap: Sabo (43.), Szatmári (82.), illetve Medvid (30.), Bekő (42.), Király (81.)
  piros lap: Sabo (48.)
  csere: Vadicska helyett Bagoly (75.), Siklósi helyett Ulveczki (88.), Szatmári helyett Madar (89.), illetve Mező helyett Móri (58.), Dvéri helyett Király (60.), Tiber helyett Szekeres (83.)
  jók: Gojan, Bodnár, Pető, Sándor Cs., Ilea, illetve Bekő, Medvid
  gólszerzők: Ilea (20.), Sabo (25.), Siklósi (45.)

  Debrecen:
  Fekete - Bodnár, Gojan, Pető - Sándor Cs., Vadicska - Böőr, Siklósi, Szatmári - Sabo, Ilea

  Gázszer:
  Kövesfalvi - Mező, Szalai, Salacz Z. - Dulics, Bekő - Salacz J., Dvéri, Medvid - Földes, Tiber

  A 20. percben Ilea kényszerítőzött Siklósival, majd a hazaiak román légiósa a kapust is elfektetve 8 méterről gurított a hálóba (1-0).

  Öt perccel később Szalai szaladt alá egy magas labdának, Sabo elment a bal oldalon, majd az ötösről a hosszú sarokba emelt (2-0).

  A rendes játékidő leteltekor Siklósi szerezte vissza a labdát a vendégvédőktől, majd 18 méterről, jobbal hatalmas gólt lőtt a jobb felső sarokba (3-0).

  A 48. percben a debreceni Sabóval szemben szabálytalankodtak, a földön fekvő román játékos belerúgott ellenfelébe, amiért a játékvezető kiállította. Egy perccel később a hazaiak végezhettek el szögletet, Szatmári ívelte be a labdát, amelyet Ilea 6 méterről bólintott a Gázszer kapujának jobb oldalába (4-0).

  Az 57. percben szép összjáték után Dvéri került szembe a hazai kapuval, az elévetődő Feketén átemelte a labdát, amely a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 68. percben Móri lépett ki a bal oldalon, lövését Fekete lábbal hárította.

  A DVSC utolsó idei hazai mérkőzésén az első perctől az utolsóig fölényben játszott, még azután is, hogy egy fegyelmezetlenség miatt emberhátrányba került. A Gázszer erőtlenül, hit nélkül futballozott, a hazaiak pedig közönségszórakoztató játékot mutattak be.

  MTI