magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Gázszer FC 2 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.07.25, 10:18
  Földes vagy Bekő kapta a Gázszer lapját a 43/44. percben?
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2018.07.25, 10:18
  Debrecen, 1998. május 30., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

  DVSC-Epona - Gázszer FC 2-0 (2-0)

  Debrecen, 6000 néző, V: Hanyecz

  gólszerzők: Vadicska (5.), Ilea (39. - 11-esből)
  sárga lap: Gojan (19.), Vadicska (59.), illetve Árki (15.), Bekő (44.), Salacz J. (50.)
  csere: Kiss Z. helyett Djurisic (80.), Ilea helyett Stupar (86.), Böőr helyett Madar (90.), illetve Földes helyett Király (46.),
  jók: Gojan, Szatmári, Pető, Sándor Cs., Ilea, illetve Árki, Bekő, Tiber
  gólszerzők: Vadicska (5.), Ilea (39. - 11-esből)

  DVSC:
  Téglási - Gojan - Szatmári, Vadicska, Pető - Sándor Cs., Szabó - Böőr - Dombi, Kiss Z., Ilea

  Gázszer:
  Kövesfalvi - Szalai - Lőrincz, Salacz Z. - Árki, Bekő, Salacz J., Nagy, Medvid - Földes, Tiber

  Az 5. percben Böőr ívelt be szögletet a bal oldalról, labdájába a rövidsaroknál helyezkedő Ilea belecsúsztatott, így az a hosszúsarokban kötött ki (1-0). A 7. percben Szabó indította Kiss Z-t a bal oldalon, a fiatal csatár azonban lövés helyett cselezni próbált, így odalett a lehetőség. A 18. percben Gojan ívelt előre, Kiss megcsúsztatta a labdát, Ilea 10 m-ről, kapásból lőtt, Kövesfalvi azonban hárított.

  A 23. percben Árki lódult meg a pálya közepén, majd Földes elé passzolt, aki 10 m-ről, kapásból kicsivel a jobb sarok mellé lőtt. Négy perccel később Salacz J. ívelt be jobbról, Téglási kiejtette a labdát, amely Tiber elé pattant, a csatár azonban közelről a kapu fölé emelt.

  A 39. percben Böőr tört előre a bal oldalon, majd keresztbe ívelt, a Dombi felé tartó labdát Medvid próbálta kirúgni, de a hazaiak szélsőjét kaszálta el a 16-oson belül, Hanyecz játékvezető pedig 11-est ítélt. A büntetőből Ilea higgadtan a jobb sarokba helyezett (2-0).

  A 70. percben Tiber passzolt Király elé, aki 8 m-ről fölé lőtt. Egy perccel később Medvid játszott össze Tiberrel, akinek lövésébe Szatmári lépett bele. A 77. percben Salacz J. ment el a jobb oldalon, beadását Király 10 m-ről, ballal a jobb sarok mellé lőtte. A 81. percben Szabó T. egy kipattanó labdát 17 m-ről lőtt kapura, Kövesfalvi védett. A 83. percben Sándor ugratta ki Dombit, aki keresztülvezette a kapu előtt a labdát, majd nagy helyzetben fölé lőtt.

  A Debrecen hazai pályán szépen akart búcsúzni közönségétől, a győzelmet tulajdonképpen már az első félidőben kivívták a piros-fehérek, a másodikban már csak helyzetekig jutottak el, de a három pont megszerzése egyetlen percig sem forgott veszélyben.

  MTI