magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Ferencvárosi TC 2 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.28, 13:37
    Dunaújváros, 1998. november 14. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 15. fordulójában:

    Dunaferr SE - Ferencváros 2-1 (0-0)
    Dunaújváros, 13 000 néző, V: Puhl

    gólszerzők: Nicsenko (58., 88.), illetve Mátyus (91.)
    sárga lap: Rósa (86.), illetve Mátyus (20.), Szabics (45.)
    cserék: Mikler helyett Rósa (a szünetben), Jeremejev helyett Tököli (a szünetben), illetve Fülöp helyett Schultz (a szünetben), Simon helyett Vámosi (70.)
    jók: Kovácsevics, Téger, Ja:kl, Nicsenko, illetve Telek, Lendvai, Füzi

    Dunaferr:
    Kovacsevics - Téger, Salamon, Milovanovics - Popovics, Ja:kl, Mikler - Zavadszky, Lengyel, Jeremejev - Nicsenko

    Ferencváros:
    Udvarácz - Simon, Telek, Mátyus, Nagy - Nyilas, Vincze, Lendvai, Füzi - Szabics, Fülöp

    A 3. percben dunaújvárosi szöglet után Nicsenko szorongatott helyzetben fejelhetett, de nem jelentett veszélyt Udvarácz kapujára. A 8. percben Lendvai kényszerítőzött a dunaújvárosi térfél közepén Vinczével, majd 25 m-ről erős lövést eresztett meg a kapura. Kovácsevics vetődve szögletre ütötte a labdát. A 43. percben Ja:kl jobboldali beadására középen Nicsenko érkezhetett volna, azonban a hazai csatár elcsúszott a mély talajon.

    Az 56. percben Nicsenko vette el a kezdő körben Mátyustól a labdát, majd a mellette futó Tökölihez játszott, aki 12 méterről, a bal összekötő helyéről a jobb kapufa mellé lőtt.

    Az 58. percben szép hazai akció után szerzett vezetést a Dunaferr. Popovics jobbról középre játszott Tökölihez, aki egyből vissza jobbra Nicsenkóhoz passzolt. A Dunaferr csatára a kaputól nyolc méterre átvette a labdát, és a kimozduló Udvarácz alatt a hálóba lőtt (1-0).

    A 76. percben Vincze 24 méterről lőhetett szabadrúgást a bal összekötő helyéről. A léc alá tartó labdát Kovácsevics szögletre ütötte. A 88. percben Zavadszky szerzett labdát a ferencvárosi térfél közepén. A középen álló Nicsenkóhoz passzolt, aki egyből visszajátszott Zavadszkyhoz. A dunaújárosi középpályás már csak Udvaráczcal állt szemben, de önzetlenül a középen egyedül érkező Nicsenko elé gurított, aki az üres kapuba lőtt (2-0). A 91. percben Schultz ívelt előre egy labdát Szabicshoz, aki a jobb oldalon érkező Mátyus elé játszott, aki 7 m-ről szépített (2-1).

    Az első félidő kiegyenlített játéka után a második félidőben Tököli beállításával a hazaiak két csatárral próbálkoztak, s eredményesen, mert jobb helyzetkihasználásuk révén megnyerték a találkozót.

    MTI
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.11.12, 12:05
    Simon Tibor utolsó mérkőzése a Fradiban.