magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - III. Kerület FC 0 : 0 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.05.29, 20:55
  Debrecen, 1998. november 7., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 14. fordulójában:

  DVSC-Epona - III. Kerület FC 0-0
  Debrecen, 4000 néző, V: Tóth V.
  sárga lap: Vadicska (22.), illetve Vincze G. (3.), Filó (35.), Bencze (37.)
  csere: Szatmári helyett Madar T. (a szünetben), Dombi helyett Ilea (54.), Bagoly helyett Ulveczki (68.), illetve Bencze helyett Gubán (85.), Lendvai helyett Bodor (92.)
  jók: a Debrecenből senki, illetve Varga L., Schultz

  DVSC-Epona:
  Fekete - Bodnár, Gojan, Pető - Bernáth, Vadicska, Bagoly, Szatmári - Dombi, Böőr, Csehi

  III. Kerület:
  Lippai - Gáspár, Varga L., Filó - Kovács N., Vincze G., Tordai, Kecskés, Schultz - Lendvai, Bencze

  A Debrecen kezdett erőteljesebben, negyed óráig szinte át sem lépték a felezővonalat a vendégek. Mégis a III. Kerület előtt adódott az első nagy lehetőség, amikor a 17. percben Lendvai lépett ki ziccerben, már csak Feketével állt szemben, ám az utolsó pillanatban a kapus egy bravúros vetődéssel hárított. A 31. percben a debreceniek megmutatták, hogy ők is tudnak száz százalékos helyzetben hibázni: Böőr kapott remek átadást Dombitól, szabadon vezethette a labdát kapura, ám lövése néhány centivel elkerülte a kapu jobb alsó sarkát. A DVSC előtt továbbra is adódtak lehetőségek, ám ahogy múltak a percek, egyre bátrabban kontráztak a fővárosiak, de a hálók érintetlenek maradtak.

  A második félidő első percében addig ügyetlenkedett a hazai védelem, míg Vadicskának a gólvonalról kellett becsúszva tisztáznia. Ezután teljes unalomba fulladt a mérkőzés, hiszen több mint húsz percet kellett várni a következő említésre méltó eseményre. Ekkor a 72. percben az egymásra váró hazai védők miatt alakult ki helyzet a hazai kapu előtt, a labda az ötösön belül pattogott, Varga L. zavartalanul fejelhetett, ám a csereként beállt Madar a gólvonalról kivágta a labdát. A 80. percben a teljes tanácstalanság jelei mutatkoztak a debreceni védelemben, amikor Bencze került helyzetbe, de ő is hibázott. A hátralévő időben már semmi sem történt, így maradt a gólnélküli döntetlen.

  Nagyon rossz mérkőzésen újra sikerült a DVSC-nek a negatív bravúr, alulmúlták eddigi produkciójukat is. Az óbudaiak ha elhiszik, hogy nyerhetnek, és belövik helyzeteiket, nagyobb meglepetést is okozhattak volna.

  MTI
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2018.05.29, 20:47
  A nela szerint Gubán Csaba lépett pályára, de valószínübb, hogy László lépett pályára, aki a fia.
  ÚJONCOK. Fiatalodik a Kerület. Két héttel ezelőtt a 17 éves Gubán László (édesapja a Kerület pályaedzője) mutatkozott be a felnőttek között, vasárnap pedig először ült az óbudaiak kispadján a 21 esztendős Brandhuber Tamás, aki a III. Kerület FC juniorcsapatában vezeti a házi góllövőlistát. A játékost végül nem küldte pályára Ralf Wilhelms edző.

  Nemzeti Sport, 1998.10.19