magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - III. Kerületi TVE 4 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.02, 11:06
    1996. augusztus 17., szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 2. forduló:

    DVSC-Epona - III. ker. TVE 4-0 (0-0)

    Debrecen, 6000 néző, V: Kiss B.
    gólszerzők: Sándor T. (64., 76.), Madar Cs. (69.), Madar T. (85.)
    sárga lap: Sándor Cs. (4.), Vadicska (35.), Perger (36.), Lippai (57.)
    jók: Stupar, Dombi, Szathmári, Sándor T., illetve Varga, Kiss, Novák

    DVSC-Epona:
    Horváth - Stupar - Vadicska, Sándor Cs., Szatmári - Dombi, Sándor T., Madar Cs., Bagoly (Bőör 63.) - Plókai M. (Madar T. 63.), Ilea (Bernáth 87.)

    III. ker. TVE:
    Lippai - Krecska - Földvári, Varga, Szamosi - Perger, Szabó (Bencze 66.), Metzger (Király 67.), Novák - Kiss, Jankov (Szeitl 52.)


    A 15. percben Vadicska az ötösnél rosszul adott haza, Jankov elcsípte a labdát, de a védők felszabadítottak. Alacsony színvonalú, sok csapkodással tarkított volt a játék, a vendégek inkább védekeztek, a DVSC pedig sorra ügyetlenkedte el helyzeteit. Plókai M. lövését előbb védte a kapus, majd 10 m-ről mellé gurított.

    A második félidőben nagyobb sebességre kapcsoltak a hazaiak, gyors, pontos játékukkal sorra alakították ki a helyzeteket. A 60. percben az elfutó Dombi lábát a 16-oson belül Lippai elhúzta, a megítélt 11-est Sándor T. a bal kapufára lőtte. A kihagyott helyzet nem szegte kedvét a hazaiaknak, s a 64. percben Sándor T. 21 m-ről lőtt szabadrúgása a kapus kezét érintve a jobb felső sarokban kötött ki (1-0). Egy perc múlva Dombi egy visszagurítást a kapufára lőtt. A 69. percben a játékban feljavult Madar Cs. a félpályánál kapta a labdát, végigvezette a 16-osig, ott elvitte Krecska mellett is, majd laposan a hálóba lőtt (2-0). A 76. percben Madar Cs. futtatta középen Sándor Tamást, aki laposan a jobb alsó sarokba gurított (3-0). A 85. percben Sándor T. két szép csele után középre gurította a labdát, s Madar T. a védők közül kilépve a hálóba lőtt (4-0).

    A DVSC a második félidőben gyors, pontos játékával, s különösen a fiatalok beállításával - ők rengeteget mozogtak - ilyen arányban is megérdemelten győzött az inkább csak a védekezésre berendezkedő, döntetlenre játszó fővárosi együttes ellen.

    MTI