magyarfutball.hu

Vasas Danubius Hotels - Győri ETO FC 1 : 4 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.30, 15:51
    Budapest, 1998. október 31., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 13. fordulójában:

    Vasas Danubius Hotels - Győri ETO FC 1-4 (0-4)
    Fáy utca, 5000 néző, V: Vágner

    gólszerzők: Hámori (86.), illetve Vayer (6.), Mracskó (40.), Szarvas (43.), Csiszár (45.)
    sárga lap: Szilveszter (75.), Váczi (82.), illetve Csiszár (21.), Baumgartner (48.), Böjte (83.)
    piros lap: Pál (89.)
    csere: Végh helyett Gróf (a szünetben), Farkasházy helyett Tóth (a szünetben), Szilveszter helyett Koltai (80.), illetve Baumgartner helyett Böjte (81.), Szarvas helyett Ilie (88.), Böjte helyett Balla M. (90.)
    jók: a Vasasból senki, illetve Lakos, Szarvas, Vayer

    Vasas:
    Végh - Mónos, Geress, Juhár, Maczó - Farkasházy, Váczi, Galaschek, Szilveszter - Hámori, Pál

    Győr:
    Molnár - Korsós, Lakos, Stark - Mracskó, Csiszár, Somogyi, Salagean - Baumgartner, Szarvas, Vayer

    A mérkőzés előtt a Vasas és a Pápa Öregfiúk-csapata lépett pályára, és az Orbán Viktor miniszterelnökkel felálló angyalföldiek 9-5-ös győzelmet arattak.

    A második percben Csiszár 25 méterről alig lőtt mellé. A hatodik percben megszerezte a vezetést az ETO. Szarvas remekül indította a középen kiugró Vayert, aki a 16-oson belülre érve csinált egy cselt, majd 10 méterről, ballal Végh lába között a kapu közepébe gurított (0-1).

    A 22. percben Váczi végzett el szabadrúgást a vendégek kapujától 25 méterre, ám a kapu bal sarkába tartó lövést Molnár védte. A 30. percben Vayer becsapta Mónost, ám 12 méterről fölé lőtt.

    A 40. percben gyönyörű góllal növelte előnyét a vendégcsapat: Szarvas középről indította a keresztbe futó Mracskót, aki levette a labdát, átemelte a kifutó Végh felett, majd öt méterről a kapuba passzolt (0-2).

    Három perc múlva a Vasas kapusa rosszul öklözött ki egy beadást, a lepattanó labdát Szarvas 10 méterről az üres kapuba lőtte (0-3).

    A 45. percben negyedszer is eredményes volt a vendégcsapat. Az ETO hatodik szögletére Csiszár érkezett a hosszú oldalon, és az elmélázó Végh mellett négy méterről a rövid sarokba fejelt (0-4).

    A 64. percben Váczi futott el a bal oldalon, majd egy csel után 12 méterről alig lőtt mellé. A 77. percben ismét Váczi veszélyeztetett: 25 méterről elvégzett szabadrúgását követően Molnár a felső lécre tolta a labdát. Két perc múlva Baumgartner szerzett labdát a félpályánál, teljesen egyedül rávezette Grófra, ám a Vasas kapusa védte a csatár lövését.

    A 86. percben szépített a Vasas. Pál adott be bal oldalról, a hosszú saroknál Váczi kapura fejelte a labdát, ami felperdült egy győri védőn, de az érkező Hámori két lépésről a léc alá lőtt (1-4).

    A vendégek az első félidőben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, rendkívül fegyelmezetten és taktikusan játszva biztos előnyt szereztek. A második félidőben a Vasas kitámadott, de a jól játszó zöld-fehérek ellen csak a szépítésre futotta erejéből.