magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Zalahús-Zalaegerszegi TE FC 2 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.30, 14:06
    Dunaújváros, 1998. október 31., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 13. fordulójában:

    Dunaferr SE - Zalahús ZTE FC 2-0 (1-0)
    Dunaújváros, 3500 néző, V: Hosszú

    gólszerző: Jeremejev (31.), Zavadszky (90.)
    sárga lap: Milovanovic (38.), Nincsenko (83.), illetve Filó (31.), Molnár B. (36.)
    csere: Miloanovic helyett Tököli (a szünetben), Lengyel helyett Rósa (76.), Mikler helyett Dudás (82.), illetve Nagy A. helyett Babati (54.), Arany helyett Casoltan (60.), Németh T. helyett Somfalvi (72.)
    jók: Ja:kl, Jeremejev, Lengyel, Tököli, illetve Vlaszák, Csóka

    Dunaferr:
    Kovacsevics - Éger, Salamon, Milovanovics - Popovics, Zavadszky, Ja:kl, Lengyel, Mikler - Nicsenko, Jeremejev

    ZTE:
    Vlaszák - Nagy A., Csóka, Filó - Szőke, Molnár B., Arany, Kocsárdi, Németh T. - Sebők, Ferenczi

    A 12. percben Sebők indította a jó ütemben kilépő Szőkét, a zalaegerszegi játékos 14 méteres lövését Kovacsevics lábbal szögletre mentette. A 20. percben Molnár 22 méterről erős lövést küldött kapura, Kovacsevics vetődve ütötte oldalra a labdát.

    A 31. percben Lengyel pontos keresztlabdával indította a bal oldalon felfutó Popovicsot, a dunaújvárosi középpályás betört a 16-oson belülre, 10 méterről éppen lőni akart, amikor Filó hátulról buktatta. A büntetőt Lengyel a jobb alsó sarokra lőtte, Vlaszák jól érezte az irányt, gyors vetődéssel kiütötte a labdát, ám Jeremejev rácsapott és 5 méterről a léc alá vágta (1-0).

    Négy perc múlva Mikler beadását Nicsenko Zavadszkyhoz fejelte, aki továbbcsúsztatta a labdát, amely elkerülte a kaput.

    Az 50. percben Zavadszky és Tököli csapta be a vendégek védelmét, de a volt ferencvárosi középpályás 7 méterről, óriási helyzetben nem találta el a kaput. A 71. percben Tököli ívelt balról középre, ahol Lengyel Nicsenkohoz továbbított, de a csatár 2 méterről Vlaszákba fejelte a labdát. A 86. percben Jeremejev beadását Zavadszky 5 méterről fölé fejelte.

    A 90. percben Nicsenko bal oldali beadását Tököli kapura lőtte, de Csóka belevetődött, majd a védőről lepattanó labdát Zavadszky 8 méterről helyezte a kapuba (2-0).

    A tíz forduló óta veretlen zalaegerszegiek semmilyen veszélyt nem jelentettek a dunaújvárosi kapura. A hazaiak sok helyzetet elhibáztak, de kétgólos győzelmük megérdemelt.

    MTI