magyarfutball.hu

Vác FC-Zollner - Videoton FC Fehérvár 2 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.01.31, 11:09
  Vác, 1998. október 24. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 12. fordulójában:

  Vác FC-Zollner - Videoton FC Fehérvár 2-1 (1-1)
  Vác, 3500 néző, V: Szabó Zs.

  gólszerzők: Horváth (35.), Nagy (52.), illetve Waltner (29.)
  sárga lap: Grezsák (88.), Kasza (89.), illetve Urbonas (58.)
  csere: Füle helyett Andrássy (32.), Kopunovics helyett Vitelki (75.), Vén helyett Grezsák (84.), illetve Zsivóczky helyett Fogarasi (58.), Schneider helyett Djurisics (78.)
  jók: Nagy T., Schwarcz, Horváth, Hámori, illetve Waltner

  Vác:
  Hámori - Lévai, Nagy, Schwarcz, Kasza - Kopunovics, Vojtekovszki, Vén, Romanek - Füle, Horváth

  Videoton:
  Mitring - Makrickij - Urbonas, Schneider - Mester - Tóth, Szalai, Lázár, Zsivóczky - Kuntics, Waltner

  A 14. percben Nagy T. balösszekötő helyéről elvégzett szabadrúgását Horváth megcsúsztatta, ám Mitring bravúrral védett. Néhány perc múlva Nagy beadását Lévai csúsztatta tovább, Füle azonban lemaradt a labdáról, így ez a helyzet is odalett.

  A 29. percben Tóth a balösszekötő helyén álló Kunticshoz adott, aki középre gurított. Az elmélázó váci védők között Waltner a kapuba talált (0-1).

  A 35. percben gyorsan egyenlítettek a hazaiak. A csereként beállt Andrássy melléről Horváthoz pattant a labda, aki vissza akarta pöccinteni, ám a jobb külsővel megjátszott labda az időközben már kimozduló Mitring mellett a kapu jobb oldalába gurult (1-1).

  Az 52. percben jobb oldalról, a 11-essel egy magasságban szabadrúgáshoz jutott a Vác. Nagy Tibor a rossz irányba mozduló Mitring mellett a rövid sarokba csavart (2-1).

  A 65. percben Horváth tört be a Videoton büntetőterületére, lövésébe azonban beleállt egy védő, így a labda centiméterekkel elkerülte a kaput.

  Eközben a Videoton is több látványos támadást vezetett, ám a befejezéseknél mindig hibáztak a vendégcsatárok. A 71. percben Nagy szabadrúgása Vojtekovszkihoz került, aki erős lövést küldött a vendégkapura, ám a gólvonaltól 2 m-re álló játékostársát, Kaszát találta telibe.

  Küzdelmes mérkőzésen különös gólokat láthatott a közönség. A második félidőben gyorsan hátrányba került a Videoton, ekkor a vendégek sok támadást vezettek. A fiatal, lelkes Videoton-játékosok rutintalanságuk miatt rendre hibáztak a befejezéseknél, ezért a Vác megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

  MTI