magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - Vác-Zollner FC 1 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.09.20, 17:20
  Székesfehérvár, 1998. április 29. szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 28. forduló:

  Videoton FC Fehérvár - Vác-Zollner FC 1-0 (0-0)
  Székesfehérvár, 2500 néző, V: Tóth V.

  gólszerző: Waltner (51.)
  sárga lap: Szabó B. (59.), Urbonas (78.)
  csere: Waltner helyett Györök (87.), Talapa helyett Takács (88.), Róth helyett Varga (90.), illetve Andrássy helyett Füle (41.), Nyikos helyett Sipeki (58.), Babos helyett Kádár (58.)
  jók: Csordás, Dvéri, Urbonas, Waltner, illetve Hámori, Vojtekovszki, Schwarcz

  Videoton:
  Milinte - Schindler, Csordás, Szabó B. - Talapa, Tóth A., Dvéri, Urbonas, Schneider - Waltner, Róth

  Vác:
  Hámori - Lévai, Strasser, Kasza - Vojtekovszki, Schwarcz, Babos, Vén, Nyikos - Andrássy, Horváth P.

  Bátran kezdett a rendkívül nehéz helyzetbe került Videoton. A 13. percben vezetést szerezhetett volna a fehérvári csapat: Waltner beadása után Dvéri fejelte középre a labdát az ötös vonalánál teljesen szabadon hagyott Talapához, aki a kapu előtt óriási ziccerben keresztbe fejelte a labdát. Negyedóra elteltével kijött a szorításból a Vác, kiegyenlítettebb lett a játék. A 20. percben Schwarcz 25 m-ről kapura bombázott, a labda a keresztlécről vágódott a kapu mögé. A 34. percben Urbonas átadását követően Talapa a 16-os vonalánál teljesen tisztán kapta a labdát, de elhamarkodottan a kapu mellé lőtt. Többet támadott a hazai együttes. A 39. percben Talapa beadása után Schneider fejelt 6 m-ről a jobb alsó sarokra, Hámori azonban biztosan hárított.

  Az 51. percben egy kavarodás után megszerezte a vezetést a Videoton: Róth beadását követően Schneider lőtt kapura, a labda kipattant a védőkről, Waltner pedig 1 méterről a hálóba helyezett (1-0). A gól után kettős cserét hajtott végre a Vác. Ezt követően többet támadott a vendégegyüttes, de a Videoton minden váci kísérletet hárítani tudott.

  A Videoton hat hónap után szerzett győzelmet a bajnokságban. A három pontot azzal érdemelte ki, hogy nagyobb lelkesedéssel játszott és helyzetei közül egyet kihasznált.

  MTI