magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Újpest FC 2 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.01, 11:18
  Dunaújváros, 1998. október 17., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 11. fordulójában:

  Dunaferr SE - Újpest FC 2-0 (0-0)
  Dunaújváros, 10 000 néző, V: Bede

  gólszerzők: Lengyel (66. - 11-esből), Jeremejev (93.)
  sárga lap: Nicsenko (82.), illetve Szanyó (19.), Kozma (66.), Jenei (90.)
  csere: Popovics helyett Mikler (61.), Tököli helyett Dudás (78.), illetve Kopunovics helyett Herczeg (58.), Szanyó helyett Eszenyi (71.), Kozma helyett Kiskapusi (85.)
  jók: Éger, Salamon, Ja:kl, Jeremejev, illetve Pető, Fehér

  Dunaferr:
  Kovácsevics - Éger, Salamon, Milovanovics - Popovics, Zavadszky, Ja:kl, Lengyel, Jeremejev - Nicsenko, Tököli

  Újpest:
  Bíró - Tamási, Kozma, Szlezák - Jenei, Pető, Fehér, Szanyó, Tóth N. - Kopunovics, Kovács Z.

  A 3. percben Kovácsevics ívelt saját kapuja elől előre egy szabadrúgást, amit Nicsenko Tökölihez csúsztatott. A csatár mellel maga elé tette a labdát és 25 m-ről kapásból hatalmas lövést küldött a kapura, ám a labda a felső lécen csattant. A 16. percben Jenei ugratta ki Kovács Z.-t, aki 10 m-ről, éles szögből lőtt, Kovácsevics lábbal hárított.

  A 23. percben Lengyel 25 m-es szabadrúgását hárította Bíró a kapu jobb oldala előtt. A 35. percben Szanyó 20 m-es szabadrúgását Kovácsevics a jobb felső sarok elől ütötte szögletre.

  A 44. percben Jeremejev a bal oldalon tört kapura, visszacselezett, Lengyel elé tálalt, aki 16 m-ről középről erős lövést küldött a kapu közepére, Bíró azonban hárított.

  A 66. percben Lengyel ugratta ki a bal oldalon Jeremejevet, aki Kozma előtt megtolta a labdát, de a középhátvéd a 16-oson belül buktatta. A megítélt büntetőt Lengyel erősen, pontosan lőtte a bal alsó sarokba (1-0).

  A 87. percben Kovács Z. a 11-es pont táján lefordult Milovanovicsról, majd jobbal laposan lőtt, a labda azonban kipattant a jobb kapufa tövéről.

  A 93. percben Dudás vágta előre a labdát a saját térfeléről, melyre Nicsenko a bal oldalon lecsapott, és a középen egyedül érkező Jeremejev elé játszott. A dunaújvárosi középpályás 7 m-ről a kapuba passzolta a Dunaferr második gólját (2-0).

  Alacsony színvonalú találkozón, a dunaújvárosiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

  MTI