magyarfutball.hu

Gázszer FC - Haladás-Milos 4 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.03, 14:28
  Akasztó, 1998. október 3., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 10. fordulójában:

  Gázszer FC - Haladás-Milos 4-0 (2-0)
  Akasztó, 1500 néző, V: Juhos

  gólszerzők: Dvéri (32.), Zugor (öngól 44.), Földes (51.), Tiber (62.)
  sárga lap: Árki (1.), illetve Zugor (19.), Kovács (34.)
  csere: Nagy helyett Salacz J. (60.), Medvid helyett Szekeres (65.), illetve Kocsis helyett Bodor (45.), Kovács helyett Tóth (57.), Vidóczi helyett Nagy (77.)
  jók: Szalai, Földes, Dvéri, Tiber, illetve Németh

  Gázszer:
  Matus - Szalai - Korol, Salacz Z. - Nagy, Simek, Dvéri, Árki, Medvid - Földes, Tiber

  Haladás:
  Németh - Tóth - Koller, Zugor, Balassa - Bonchis, Kovács, Vidóczi, Balogh - Plókai M., Kocsis

  A 10. perc hozta az első szögletet. A beívelt labdát Balassa csúsztatta kapura, a védők csak a gólvonalon tudtak hárítani.

  Az első életerős lövést Árki küldte kapura a 21. percben, ám labdája szögletre pattant. A sarokrúgást követően Tiber 5 méteres próbálkozását Németh védte.

  A 32. percben Dvéri lépett ki középen, majd 9 méterről jobbal Németh mellett a kapuba helyezte a labdát (1-0).

  Nyolc perc múlva újra Dvéri veszélyeztetett, de lövése ezúttal nem eredményezett gólt.

  A 44. percben Földes egy egyéni akció során maga mögött hagyta a teljes szombathelyi védelmet. Bal lábbal a középen érkező Tibert kívánta megjátszani, de a beadásba Zugor belelépett, így a labda a kivetődő Németh mellett a jobb alsó sarokba pörgött - öngól (2-0).

  A második félidőt góllal kezdte a Gázszer. Az 51. percben egy kontraakció végén Tiber került gólhelyzetbe, és bár hét méterről a kivetődő Némethet találta el, a kipattanó labdát az érkező Földes nyolc méterről jobbal vágta a léc alá (3-0). Alig három perc múlva Nagy tornáztatta meg 16 méterről leadott lövésével Némethet, de a Haladás kapusa biztosan fogta a labdát. Újabb egy perc elteltével Vidóczi három méterről fejelhetett tiszta helyzetből, de labdája Matus lábát találta el. A kicsorgó labdát Vidóczi újra csak Matusba vágta. Talán a mérkőzés legnagyobb helyzete volt ez.

  A 62. percben megszületett a tavalyi gólkirály, Tiber idei első gólja. Egy szombathelyi beadás után Szalai a saját ötöséről szöktette a felezővonalról kiugró Tibert, aki végigvezette a labdát a vendég térfélen, majd tíz méterről ballal a jobb alsó sarokba lőtt (4-0). A 66. percben Simek beadása után az egy perce beállt Szekeres csúsztatta centiméterekkel a kapu fölé a labdát. A 75. percben Tiber hat méterről lőtte Németh kapus ölébe a labdát.

  Az első félóra tétova játékától eltekintve a Gázszer közönségszórakoztató, gólerős teljeítménnyel gyűjtötte be a három pontot.

  MTI