magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Gázszer FC 1 : 3 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.06, 12:31
  Budapest, 1998. szeptember 25., péntek (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 9. fordulójában:

  Kispest-Honvéd FC - Gázszer FC 1-3 (0-2)
  Bozsik-stadion, 2000 néző, V: Piller

  gólszerzők: Kabát (50.), illetve Szalai (26.), Földes (37.), Korol (70.)
  sárga lap: Dubecz (4.), Szántó (39.), Plókai (48.), Cseke (75.), illetve Földes (24.), Bekő (28.)
  csere: Azoitei helyett Cseke (39.), Kabát helyett Holló (74.), illetve Bekő helyett Salacz J. (60.), Tiber helyett Szekeres (87.), Dvéri helyett Dulics (88.)
  jók: Kabát, illetve Korol, Szalai, Földes, Medvid

  Kispest:
  Vezér - Plókai, Hungler, Müller, Gabala - Dubecz, Bánföldi, Kabát, Szántó - Azoitei, Borgulya

  Gázszer:
  Kövesfalvi - Szalai - Korol, Salacz Z. - Simek, Árki, Dvéri, Bekő, Medvid - Földes, Tiber

  Eseménytelenül teltek el a találkozó első percei, melyekben többnyire a vendégcsapat birtokolta a labdát. A 13. perc hozta az első gólhelyzetet, ekkor egy Gázszer szögletet követően Vezér aláfutott a labdának és a mögötte érkező Korol 5 méterről lőtt az üres kapu fölé. A hazaiak képtelenek voltak veszélyt teremteni Kövesfalvi kapuja előtt. A vendégek pontosabb játéka a 26. percben meghozta gyümölcsét. Egy kapu elé ívelt labdára Szalai érkezett leghamarabb és öt méterről, a tétovázó védők között a jobb alsó sarokba perdített (0-1).

  A 37. percben újabb gólt szerzett az agárdi együttes. Földes kapott labdát a hazai 16-oson belül, kicselezte a kapujából kiinduló Vezért és hat méterről a hálóba helyezett (0-2).

  Kispesti góllal kezdődött a második játékrész. Az 50. percben Kabát csapott le egy labdára a vendégkapu előterében, bár közeli lövését Kövesfalvi kivédte, a labda visszapattant Kabátra, majd a hálóba került (1-2).

  A hazai gól újra nyíltabbá tette a találkozót és a pirosmezes Honvéd játékosok megpróbálkoztak az egyenlítéssel. Bár a mérkőzés ezen időszakában a Kispest többet birtokolta a labdát. támadásaiban nem volt meg az az átütő erő, ami a gólszerzéshez szükséges lett volna.

  A 70. percben egy védelmi hibát kihasználva eldöntötte a három pont sorsát a Gázszer. A vendégek hátvédje, Korol vitte fel a labdát, akit a hazai védők nem vettek komolyan, így szabadon megjátszhatta a gólhelyzetben levő Tibert. A tavalyi év gólkirálya elügyetlenkedte helyzetét - 14 méterről a vetődő Vezérbe lőtte a labdát -, ám a kipattanóra a támadást követő Korol figyelt és 16 méterről az üresen maradt kapuba lőtt (1-3).

  A hátralévő időben a Kispest játékosai már nem hittek a pontszerzésben és a Gázszer könnyedén megőrizhette kétgólos előnyét. A vendégek jobb helyzetkihasználásukkal és fegyelmezetebb játékukkal megérdemlten jutottak a három bajnoki ponthoz.