magyarfutball.hu

Gázszer FC-Agárd - Kispest-Honvéd FC 3 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.04.27, 16:03
  1997. augusztus 1., péntek (tud) - Labdarúgó NB I., 3. forduló:

  Gázszer FC Agárd - Kispest-Honvéd FC 3-0 (3-0)
  Székesfehérvár, 4000 néző, V: Molnár L.

  gólszerzők: Tieber (8., 27.), Medvid (38.)
  sárga lap: Medvid (72.), illetve Mátyus (25.), Kovács B. (41.), Hunger (69.), Medgyesi (88.)
  piros lap: Mátyus (41.)
  csere: Vincze G. helyett Szalai (60.), Medvid helyett Földes (77.), Tieber helyett Salacz Z. (85.), illetve Forrai helyett Balog G. (a szünetben), Jovanovic helyett Hoffmann (57.), Balog Zs. helyett Czipf (65.)
  jók: Nagy L., Tieber, Salacz J., Medvid, illetve Vezér, Kovács B., Bárányos

  Kezdőcsapatok:

  Gázszer FC Agárd:
  Matus - Varga, Füzesi, Lőrincz - Toldi, Salacz J., Nagy L., Vincze G., Bekő - Tieber, Medvid

  Kispest-Honvéd FC:
  Vezér - Medgyesi, Hungler, Mátyus - Balog Zs., Kovács B., Plókai, Forrai, Pintér - Jovanovic, Bárányos

  Rövid ismerkedés után határozott támadójátékot produkált a Gázszer, s már a 8. percben megszerezte a vezetést. Nagy a jobb oldalon az alapvonalig futott a labdával, onnan pontosan adott középre, és Tieber 5 m-ről lőtt a kapu bal oldalába (1-0). A Kispest igyekezett rendezni sorait, támadgattak is a piros-feketék, ám a hazaiak okoztak több veszélyt a kapunál. A 26. percben egy gyors kontrából Nagy adott be a jobb oldalról, Medvid óriási gólhelyzetben a kaputól 5 m-re hosszan vette át a labdát és Vezér hárítani tudott. A 27. percben viszont már ő is tehetetlen volt. Medvid kitűnő indításával Tieber lépett ki a kispesti védők gyűrűjéből, és a tehetetlen Vezér mellett 10 m-ről a kapu bal oldalába lőtt (2-0). A 38. percben tovább növelte előnyét az újonc együttes. Toldi jobboldali beadását Medvid 10 m-ről fejelte a kapu bal oldalába (3-0). A Kispest ezt követően mindent megpróbált, hogy javítson helyzetén, de a legnagyobb ziccereket is kihagyták a kispesti játékosok. A 41. percben Mátyus a "nagy akarás" közepette beleszállt a kivetődő Matusba, és mivel már volt egy sárga lapja, Molnár játékvezető kiállította a kispesti védőt.

  Szünet után is a Gázszer támadott többet és növelhette is volna előnyét. Az 50. percben Nagy L. átadását Tieber kapta óriási helyzetben, de 12 m-es lövését a jó érzékkel kimozduló Vezér bravúrral kiütötte. Az 58. percben ismét Vezér volt a főszereplő. Vincze G. baloldali beadását Bekő 6 m-ről fejelte kapura, Vezér azonban bravúrral ezúttal is kiütötte a labdát. Ezután kiegyenlített lett a játék, a Gázszer érthetően az eredmény tartására törekedett, a Kispest ugyan megpróbált javítani, de játékosai csupán egyetlen egy alkalommal veszélyeztették igazán a hazaiak kapuját. Ez a 86. percben történt, amikor Plókai távoli, jobb alsó sarokra tartó lövését védte szögletre Matus.

  Első félidei jó helyzetkihasználásával, s kitűnő támadójátékával ilyen különbséggel is teljesen megérdemelten győzött az újonc Gázszer FC a harmadik mérkőzésén is igen halvány teljesítményt nyújtó egykori nagyhírű Kispest-Honvéd ellen.

  MTI