magyarfutball.hu

Zalahús-Zalaegerszegi TE FC - Debreceni VSC-Epona 3 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.18, 08:56
    Zalaegerszeg, 1998. augusztus 22. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 5. fordulójában:

    Zalahús ZTE FC - DVSC-Epona 3-0 (3-0)

    Zalaegerszeg, 9000 néző, V: Kiss G.
    gólszerzők: Strasser (29.), Németh (36.), Sebők (39., 11-esből)
    sárga lap: Sebők J. (17.), Filó (82.), Strasser (86.), illetve Bodnár (18.), Sándor Cs. (19.), Szatmári (27.), Gojan (38.)
    csere: Babati helyett Kámán (80.), Arany helyett Szabó II. (55.), Somfalvi helyett Tóth Z. (62.), illetve Bodnár helyett Siklósi (46.), Szabó helyett Kovács N. (59.), Sándor Cs. helyett Ilea (68.)
    jók: Strasser, Sebők, Somfalvi, illetve Sándor Cs.

    A 7. percben Sebők beadását Németh 7 m-ről fejelte kapura, Fekete másodszorra kaparintotta meg a labdát. Az első 15 percben támadgatott a ZTE, különösebb eredmény nélkül. Ezekben a percekben csak jó pár sárga lap szinesítette a mérkőzést, mert a találkozó színvonala eléggé alacsony volt. A vendégek a 22. percben veszélyeztettek először, ekkor Sándor Cs. 22 m-es lövését ütötte szögletre Vlaszák.

    A 23. percben Szőke fejelt a tisztán álló Sebők elé, aki ordító helyzetben mellé gurított. A 29. percben váratlanul megszerezte a vezetést a ZTE. Sebők baloldali szabadrúgását Strasser 7 m-ről előrevetődve a jobb sarokba lőtte (1-0). A megzavarodott vendégek mellett a hazaiak a 36. percben tovább növelték előnyüket. Somfalvi remekül emelt Németh elé, aki elfektette Bodnárt, és a kifutó Fekete lába között gurított a kapuba (2-0). A hajdúságiak zavara tovább tartott, egy perccel később Gojan kezezett a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Sebők a jobb alsó sarokba lőtte (3-0). A 43. percben Sabó cselezte ki a ZTE védelmét, ám Strasser az utolsó pillanatban az ötösön szerelte. A 44. percben egy jobboldali beadást Csehi Z. 7 m-ről fejelte a felső lécre.

    A fordulást követően sem kapcsolt rá a vendégcsapat, a hazaiak pedig elégedettek voltak 3-0-ás vezetésükkel, és különösebben nem erőltették a támadásokat. A 61. percben Siklósi ugratta ki Csehit, aki nagy helyzetből, 10 m-ről csúnyán mellé lőtt. Erőlködött a Debrecen, de helyzeteit rendre elhibázta a vendégcsapat. A 65. percben Stupar 11 m-ről ollózott a bal felső sarok mellé. A 74. percben szórványos vendégtámadás végén Ilea 12 m-ről lőtt a léc fölé. A 82. percben Pető 18 m-es szabadrúgása az oldalhálóba vágódott.

    Harminc percen át alig forogtak veszélyben a kapuk, majd a ZTE tíz perc alatt három gólt rúgott, és ezzel el is döntötte a mérkőzést. A hátralévő percekben a ZTE őrizte az eredményt.

    MTI