magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Debreceni VSC-Epona 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.14, 12:52
    Diósgyőr, 1998. augusztus 1., szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 2. fordulójában:

    Diósgyőri FC - DVSC-Epona 0-0
    Diósgyőr, 12 000 néző, V: Varga S.

    sárga lap: Téger (82.), illetve Bagoly (28.), Sándor (44.)
    csere: Turóczi helyett Babos (46.), Szabó T. helyett Buliga (76.), illetve Bagoly helyett Szabó (69.), Szatmári helyett Ilea (75.), Csehi helyett Ulveczki (88.)
    jók: Szmiljanics, Téger, Kiser, Kulcsár, Egressy, illetve
    Fekete, Gojan, Stupar

    Diósgyőri FC:
    Nota - Kuttor, Szmiljanics, Téger, Kovács - Turóczi, Kiser, Szabó T., Búzás - Kulcsár, Egressy

    DVSC-Epona:
    Fekete - Stupar, Gojan, Szatmári - Sándor, Böőr, Bagoly, Pető, Vadicska - Dombi, Csehi

    Mind a két csapat hatalmas lendülettel kezdett. A 3. percben Bagoly 24 m-ről durrantott a bal alsó sarok mellé. A 7. percben Nota és Szmiljanics nem értette meg egymást, végül a védő kezéről pattant a kapushoz a labda, de a játékvezető vétlennek minősítette az esetet, s nem ítélt 11-est. Ezt követően esett az iram, és a színvonal is csak a közepeset érte el. A 29. percben Egressy szabadrúgást küldött a kapu elé, Kulcsár estében próbált kapura lőni, de a védők felszabadítottak. A 33. percben Pető szabadrúgásból 28 m-ről a kapu fölé bombázta a labdát. A félidő hajrájában maradt ki a legnagyobb lehetőség: Kulcsár indította Kuttort, aki az ötös jobboldali sarkáról a felső léc fölé bombázott.

    Az 50. percben Dombi szabadrúgást ívelt a kapu elé, Gojan keresztbe fejelt, az érkező Dombi 18 m-es lövését Nota bravúrral tolta szögletre. Az 59. percben Egressy 25 m-es szabadrúgása után a labda a jobboldali kapufán csattant. Két perccel később Bagoly előtt adódott helyzet, de 3 m-ről fölé fejelt. A 70. percben Dombi lódult meg, a kifutó Nota mellett ellőtte a labdát, de az elcsúszott a bal alsó sarok mellett. A 76. percben Kulcsár 15 m-ről nagy erővel a lécet találta telibe.

    Küzdelmes, jó iramú mérkőzést vívtak a csapatok. A diósgyőriek a szünet után gyakorlatilag egykapuztak, de ezúttal elpártolt mellőlük Fortuna. A hajdúságiak ugyanakkor nem álltak hadilábon a szerencsével, és ponttal a tarsolyukban távozhattak Diósgyőrből.

    MTI