magyarfutball.hu

Ilzer-Stadler FC - MTK-Hungária FC 0 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.07.18, 10:55
  Akasztó, 1998. május 2. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 29. forduló:

  Ilzer-Stadler FC - MTK Hungária FC 0-1 (0-0)
  Akasztó, 3000 néző, V: Hajdó

  gólszerző: Madar (82.)
  sárga lap: Korol (24.), illetve Halmai (31.), Orosz (76.), Korolovszky (77.), Illés (85.)
  csere: Farkas helyett Hadár (75.), Hleba helyett Károlyi G. (55.), Rosca helyett Bocsan (55.), illetve Kincses helyett Farkasházy (46.), Zsivóczky helyett Egressy (46.)
  jók: Nagy, Vincze, Kun, illetve Madar (a mezőny legjobbja), Halmai

  Az első félidőben a hazai csapat birtokolta többet a labdát, a vendég MTK térfelén folyt a játék. A bajnokcsapat gyors kontraakciókkal veszélyeztette Nagy kapuját. A 21. percben egy MTK-ellentámadás után Kenesei passzolt Illés elé, akinek lövését Nagy Gábor védte. Az első félóra végén a 17 éves Kincses remekül húzta meg a jobbszélt, belül jól érkezett Orosz, de elpattant előtte a labda.

  A 33. percben veszélyeztették először a hazaiak Babos kapuját. Resko mintegy 24 m-ről leadott szabadrúgását védte biztos kézzel az MTK hálóőre. A 38. percben egy gyors vendégakció után Illés közeli lövését védte az akasztói kapus.

  A 40. percben a Stadler előtt adódott óriási gólszerzési lehetőség. Az MTK 16-osán belül Kincses szabálytalanul szerelte Hlebát. Hajdó játékvezető büntetőt ítélt. A 11-est Kertész végezte el, a lövés után a felső lécen csattant a labda.

  A második játékrész elején a hazaiak többször is veszélyeztették az MTK kapuját, de gólt nem sikerült elérniük. A 66. percben Halmai emelt az akasztói kapura 26 m-ről, Vincze azonban a gólvonal elől kivágta a labdát. A három pont sorsáról a mezőny legjobbja, Madar Csaba döntött. Az MTK játékosa a 82. percben 13 m-ről kilőtte Nagy kapujának jobb alsó sarkát.

  A rutinosabb MTK nagy küzdelemben győzte le a négy tartalékjátékossal felálló Ilzer-Stadler FC-t.

  MTI