magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Győri ETO FC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 10:12
    Debrecen, 1998. május 2. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 29. forduló:

    DVSC-Epona - Győri ETO FC 1-2 (1-1)

    Debrecen, 7500 néző, V: Vágner
    gólszerzők: Ilea (26.), illetve Somogyi (45.), Ferenczi (52.)
    sárga lap: Pető (16.), Bernáth (45.), Vadicska (77.), Ilea (78.) illetve Stark (15.), Somogyi (57.), Gőgh (80.)
    csere: Bernáth helyett Madar (75.), Szatmári helyett Sárkány (76.), Ilea helyett Harangi (79.), illetve Cseke helyett Sütöri (41.), Ferenczi helyett Gőgh (62.), Szarvas helyett Csató J. (82.)
    jók: Sándor, Pető, Ilea, Szatmári, illetve Molnár, Lakos, Korsós, Somogyi, Csató S., Ferenczi

    Debrecen:
    Nagy Z. - Bernáth, Stupar, Pető - Vadicska, Sándor - Böőr, Szabó T., Szatmári - Dombi, Ilea

    Győr:
    Molnár - Lakos - Korsós, Stark - Somogyi, Cseke - Salagean, Csató S., Mracskó - Szarvas, Ferenczi

    A 10. percben szabadrúgáshoz jutott a Debrecen, a labda mögé Pető állt, a 35 m-es lövést Molnár bravúrral védte. Hét perccel később a debreceni térfél közepéről Somogyi passzolt előre, Ferenczi a kifutó Nagy mellett is elpörgette a labdát, de Sándor Cs. a gólvonalról mentett. A 26. percben Dombi a bal oldalról ívelt be szögletet, Ilea pedig 8 m-ről a kapu közepébe fejelt (1-0). Tíz perccel később a tizenhatos jobb sarkáról Böőr lövésre szánta el magát, Molnár ügyyel-bajjal hárított szögletre. A 43. percben Lakos tört előre, majd jobbról, 14 m-ről a kapu mellé lőtt. A 44. percben Sándor Cs., Dombi, Szabó volt a labda útja, majd a Jugoszláviából érkezett játékos nagy helyzetben Korsósba lőtt. A félidő utolsó percében Szarvas buktatásáért Vágner szabadrúgást ítélt 25 m-re a debreceni kaputól. Somogyi lövésébe Bernáth beleért, s Nagy kezei között a bal sarokba jutott a labda (1-1).

    Az 52. percben a Győr egy gyönyörű akcióval megszerezte a vezetést. Somogyi passzolt Szarvashoz a debreceni térfél közepéről, a csatár jobbról középre adott, Ferenczi pedig 10 m-ről a jobb alsó sarokba perdített (1-2). A 60. percben Pető egy szabadrúgásból, a 16-os jobb csücskéről célozta meg Molnár kapuját, a labda a felső lécről vágódott vissza a mezőnybe. A 70. percben egy győri akció végén Mracskó 20 m-ről kapásból lőtt, Nagy bravúrral védett.

    A hazaiak az első félidő végéig szinte kapujához szegezték a Győrt. A vendégek azonban egy szerencsés szabadrúgással egyenlítettek, majd a második félidő elején a vezetést is megszerezték. Bár mindkét oldalon akadtak még helyzetek, a Győr megérdemelten nyert.

    MTI