magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Ilzer-Stadler FC 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.09.20, 16:37
  Diósgyőr, 1998. április 29. szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 28. forduló:

  Diósgyőri FC - Ilzer-Stadler FC 2-2 (2-1)
  Diósgyőr, 6000 néző, V: Hanyecz

  Diósgyőr:
  Nota - Volár, Téger, Túróczi, Kovács - Búzás, Kiser, Buliga, Kákóczki - Jakab, Kulcsár

  Stadler:
  Nagy G. - Schultz, Kertész, Vincze Z. - Roska, Reskó, Molnár, Korol, Kun - Bajusz, Károlyi R.

  gólszerzők: Téger (11.), Kulcsár (22.), illetve Kun (45.), Lázár (64.)
  sárga lap: Téger (35.), Kovács (63.), illetve Reskó (50.), Kun (80.), Vincze (82.)
  csere: Jakab helyett Kotula (a szünetben), Kákóczki helyett Farkas J. (58.), Buliga helyett Domokos (80.), illetve Molnár helyett Lázár (10.), Bajusz helyett Károly G. (40.), Reskó helyett Bocsán (63.)
  jók: Nota, illetve Schultz, Kertész, Korol, Kun

  A 11. percben vezetést szereztek a diósgyőriek. Jobb oldali szöglet után Jakab megcsúsztatta a labdát, amelyet Téger közelről továbbított a kapu jobb oldalába (1-0). A gól után támadásban maradtak a hazaiak és az első negyedóra végén Jakab növelhette volna az előnyt, de lyukat rúgott az ötösön. A 22. percben Kulcsár az alapvonal közeléről végzett el szabadrúgást. Észrevette, hogy Nagy Gábor a hosszúsarkot őrzi ezért a kapu jobb oldala felé csavart. Nagy kiöklözte a labdát, de az eset közvetlen közelében helyezkedő Hanyecz középre mutatott és gólt ítélt (2-0). A vendégek nem adták fel és vezettek néhány ügyes akciót. A 30. percben Bajuszt Nota és Téger egyesült erővel választotta el a 16-oson belül a labdától, Hanyecz 11-est ítélt. A büntetőt Reskó végezte el, félmagas labdáját azonban Nota kiütötte.

  A félidő utolsó pillanataiban szépítettek a vendégek: Nota egy beadás után röviden öklözött, a labda Kun elé került, aki 30 méterről egyből az üres kapuba ívelt (2-1).

  A szünet után nagy fordulat következett be, a vendégek magukra találtak és teljesen magukhoz ragadták az irányítást. Az 51. percben Schultz 25 méteres szabadrúgása után a bal felső sarok fölött szállt el a labda. A 64. percben egyenlített a Stadler. Károlyi G. nem találta el jól a labdát, ami Lázár elé került, aki 12 méterről egyből a kapu jobb oldalába lőtt (2-2). A találkozó utolsó pillanataiban Kovács csaknem öngólt szerzett, de bal sarokra tartó labdáját Nota gyors vetődéssel kiütötte.

  A vendégek teljesen megérdemelten szereztek pontot a diósgyőri stadionban. A Diósgyőr teljesítménye csalódást okozott.

  MTI