magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Ilzer-Stadler FC 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.20, 16:37
    Diósgyőr, 1998. április 29. szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 28. forduló:

    Diósgyőri FC - Ilzer-Stadler FC 2-2 (2-1)
    Diósgyőr, 6000 néző, V: Hanyecz

    Diósgyőr:
    Nota - Volár, Téger, Túróczi, Kovács - Búzás, Kiser, Buliga, Kákóczki - Jakab, Kulcsár

    Stadler:
    Nagy G. - Schultz, Kertész, Vincze Z. - Roska, Reskó, Molnár, Korol, Kun - Bajusz, Károlyi R.

    gólszerzők: Téger (11.), Kulcsár (22.), illetve Kun (45.), Lázár (64.)
    sárga lap: Téger (35.), Kovács (63.), illetve Reskó (50.), Kun (80.), Vincze (82.)
    csere: Jakab helyett Kotula (a szünetben), Kákóczki helyett Farkas J. (58.), Buliga helyett Domokos (80.), illetve Molnár helyett Lázár (10.), Bajusz helyett Károly G. (40.), Reskó helyett Bocsán (63.)
    jók: Nota, illetve Schultz, Kertész, Korol, Kun

    A 11. percben vezetést szereztek a diósgyőriek. Jobb oldali szöglet után Jakab megcsúsztatta a labdát, amelyet Téger közelről továbbított a kapu jobb oldalába (1-0). A gól után támadásban maradtak a hazaiak és az első negyedóra végén Jakab növelhette volna az előnyt, de lyukat rúgott az ötösön. A 22. percben Kulcsár az alapvonal közeléről végzett el szabadrúgást. Észrevette, hogy Nagy Gábor a hosszúsarkot őrzi ezért a kapu jobb oldala felé csavart. Nagy kiöklözte a labdát, de az eset közvetlen közelében helyezkedő Hanyecz középre mutatott és gólt ítélt (2-0). A vendégek nem adták fel és vezettek néhány ügyes akciót. A 30. percben Bajuszt Nota és Téger egyesült erővel választotta el a 16-oson belül a labdától, Hanyecz 11-est ítélt. A büntetőt Reskó végezte el, félmagas labdáját azonban Nota kiütötte.

    A félidő utolsó pillanataiban szépítettek a vendégek: Nota egy beadás után röviden öklözött, a labda Kun elé került, aki 30 méterről egyből az üres kapuba ívelt (2-1).

    A szünet után nagy fordulat következett be, a vendégek magukra találtak és teljesen magukhoz ragadták az irányítást. Az 51. percben Schultz 25 méteres szabadrúgása után a bal felső sarok fölött szállt el a labda. A 64. percben egyenlített a Stadler. Károlyi G. nem találta el jól a labdát, ami Lázár elé került, aki 12 méterről egyből a kapu jobb oldalába lőtt (2-2). A találkozó utolsó pillanataiban Kovács csaknem öngólt szerzett, de bal sarokra tartó labdáját Nota gyors vetődéssel kiütötte.

    A vendégek teljesen megérdemelten szereztek pontot a diósgyőri stadionban. A Diósgyőr teljesítménye csalódást okozott.

    MTI