magyarfutball.hu

Ilzer-Stadler FC - Kispest-Honvéd FC 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.12.30, 13:41
  Akasztó, 1998. március 28. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 23. forduló:

  Ilzer-Stadler FC - Kispest-Honvéd FC 2-2 (1-2)
  Akasztó, 3000 néző, V: Hanyecz

  gólszerzők: Bajusz (4.), illetve Medgyesi (25.), Bárányos (39.), Resko (55.)
  sárga lap: Farkas T. (28.)
  csere: Farkas T. helyett Bocsán (46.), Bajusz helyett Károly G. (61.), Kun helyett Károly R. (80.), illetve Borgulya helyett Kovács B. (51.), Farkas A. helyett Touati (65.)
  jók: Lázár, a mezőny legjobbja, Resko, Bajusz, illetve Csábi, Bárányos, Dubecz

  Stadler:
  Kiri - Kertész - Schultz, Vincze - Roska, Molnár, Resko, Lázár, Kun - Bajusz, Farkas T.

  Kispest:
  Vezér - Csábi - Plókai, Mátyus - Dubecz, Medgyesi, Bárányos, Farkas A., Calin - Csertői, Borgulya

  Akasztón a kispesti Mátyus előtt adódott az első helyzet, aki azonban gól helyett hatalmas lyukat rúgott. A hazaiak először a 4. percben veszélyeztették a Honvéd kapuját és rögtön megszerezték a vezetést: Bajusz 14 méterről félfordulattal Vezér mellett a jobb alsó sarokba küldte a labdát (1-0). A vendéglátók továbbra is támadásban maradtak, mégis az egyre inkább magára találó Kispest ért el gólt. A 25. percben egy jobb oldalról belőtt labdát Medgyesi 3 méterről bólintott a kapuba (1-1). Bajusz megint a Stadlert juttathatta volna vezetéshez, de az utolsó pillanatban szögletre mentettek előle. A 39. percben Bárányos a félpályáról vezette a labdát az akasztói kapu felé, majd mintegy 23 méterről kilőtte Kiri kapujának bal felső sarkát (1-2).

  A második félidőben mindkét csapat hatalmas elánnal vetette magát a küzdelembe. Nyílt sisakkal támadtak, egyikük sem állt be védekezni. Izgalmas, változatos volt a találkozó. Az 55. percben Lázár indította a jobboldalon Roscát, akinek középre adott labdáját Resko vágta a kispesti kapuba (2-2).

  A szurkolók jól szórakoztak, a döntetlen megfelelt a játék képének, egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet. Ami pedig a futballstatisztikát illeti, a Kispest továbbra is nyeretlen Akasztón.

  MTI