magyarfutball.hu

Vasas Danubius Hotels - Debreceni VSC-Epona 4 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.14, 17:24
    Budapest, 1998. március 18. szerda (MTI) - Labdarúgó NB I., 21. forduló:

    Vasas Danubius Hotels - DVSC-Epona 4-1 (3-1)

    Fáy utca, 3500 néző, V: Makai
    gólszerzők: Juhár (13.), Pál (38.), Váczi Z. (41., 76.), illetve Tóth A.(11.-öngól)
    sárga lap: Kuntics (5.), Váczi Z. (14.), Galaschek (57.), Zombori (71.), illetve Pető (38.), Madar T. (87.)
    piros lap: Kuntics (39.), Galaschek (89.)
    csere: Pál helyett Maczó (65.), Váczi helyett Nyerges (78.), Szilveszter helyett Gricajuk (88.), illetve Szatmári helyett Madar T. (a szünetben), Ilea helyett Harangi (52.), Sira helyett Bodnár (65.)
    jók: Váczi Z., Mónos, Pál, illetve Pető

    Vasas:
    Végh - Juhár - Tóth A., Aranyos - Mónos, Szilveszter, Galaschek, Váczi Z., Zombori - Pál, Kuntics

    Debrecen:
    Téglási - Gojan - Bernáth, Pető - Dombi, Vadicska, Böőr, Szabó T., Szatmári - Sira, Ilea

    Gyors golókkal kezdődött a mérkőzés. A 11. percben Pető végezhetett el szabadrúgást a Vasas kapujától 23 méterre, lövése megpattant Tóth Andráson és a labda Végh mellett a kapufa alsó sarkába került (0-1).

    Gyorsan válaszolt a hazai csapat, a 13. percben Váczi csavart egy jobb oldali szabadrúgást a vendégkapu elé, ahol Juhár emelkedett a legmagasabbra és 6 méterről a jobb felső sarokba fejelt (1-1). A 38. percben Pál 25 méterről, szabadrúgásból csavart a bal felső sarokba (2-1). A 38. percben 10 főre fogyatkozott a budapesti együttes, mivel Kuntics a sípszó után elrúgta a labdát, amiért megkapta második sárga lapját. Makai kiállította a Vasas csatárát.

    A kiállítás ellenére a hazaiak szereztek újabb gólt. A 41. percben Zombori futott el a jobb oldalon, középre adott, az érkező Váczi 13 méterről a kifutó Téglási fölött a hálóba pörgette a labdát (3-1).

    Sok mezőnybeli szabálytalanság jellemezte a második félidő első 25 percét, amelyben a Debrecen létszámfölénye ellenére sem tudott gólhelyzetet kidolgozni.

    A 74. percben bebiztosította győzelmét az emberhátrányban játszó Vasas. Váczi kapott labdát a debreceni térfél közepén, majd egy csellel becsapta Gojant és 14 méterről a kivetődő Téglási mellett a kapu bal oldalába helyezett (4-1).

    A 89. percben Galaschek szabálytalankodott Dombival szemben a kezdőkörben, amiért megkapta második sárga lapját, így Kuntics után ő is idő előtt kényszerült a pálya elhagyására.

    A Vasas a kiállítások ellenére végig kézben tartotta a mérkőzést és megérdemelten nyert a mérsékelt teljesítményt nyújtó debreceni csapat ellen.