magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Győri ETO FC 1 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.01.01, 14:04
  Budapest, 1998. március 18., szerda (tud.) - Labdarúgó NB I., 21. forduló:

  Diósgyőri FC - Győri ETO FC 1-0 (0-0)
  Diósgyőr, 18 000 néző, V: Varga S.

  gólszerző: Kákóczki (51.)
  sárga lap: Földvári (12.), illetve Salagean (42.), Cseke (63.)
  csere: Rácz helyett Nota (22.), Kákóczki helyett Buliga (70.) Ternován helyett Turóczi (74.), illetve Vayer helyett Szarvas (30.), Somogyi helyett Cseke (55.)
  jók: Téger, Nagy S., Ternován, Buzás, Kákóczki, Kulcsár, illetve Fodor, Csató, Salagean

  Diósgyőri FC:
  Rácz - Földvári, Téger, Nagy S. - Kovács - Ternován, Kiss R., Buzás, Kákóczki - Jakab, Kulcsár S.

  Győri ETO FC:
  Molnár - Korsós, Lakos, Stark - Mracskó, Somogyi, Fodor, Csató S., Salagean - Ferenczi, Vayer

  A diósgyőriek lendületesen kezdtek és a 8. percben Kákóczki fejesével veszélyeztettek, de Molnár a helyén volt. Kiss R. lövése kerülte el a vendég-kaput, majd egy óriási vendéghelyzet maradt kihasználatlanul. A 17. percben Vayer egyedül lépett ki a védők közül, eltolta a labdát a tizenhatoson kívülre futó Rácz mellett, de hosszan szöktette magát és a visszarohanó Kákóczki felszabadított. Az esetnél Rácz megsérült le kellett cserélni.

  A 26. percben Ternován 5 m-ről fejelhetett, kísérlete eredménytelen maradt. A félidő hajrájában Ferenczi csapta be a diósgyőri védőket, 12 m-ről lőtt, ám Téger az utolsó pillanatban szögletre mentett.

  Az 51. percben a diósgyőriek megszerezték a vezetést. Téger lövése lepattant a védőkről, a labda Kákóczki elé került, aki 12 méterről a balösszekötő helyéről lágyan emelt a kapujából kissé kint álló Molnár fölött a hálóba (1-0). A győriek elkeseredett rohamokkal igyekeztek válaszolni, a 60. percben Ferenczi 14 méteres lövése után a labda a felső lécen csattant. A hajrában is a vendégek kezdeményeztek többet, de gólt ígérő helyzetet nem tudtak kialakítani.

  Küzdelmes és kiélezett mérkőzést vívott a két jól felkészített csapat. A diósgyőriek végig kezükben tartották az irányítást, a listavezető ezúttal nem igazolta jó hírét.

  MTI