magyarfutball.hu

Zalahús-Zalaegerszegi TE FC - Diósgyőri FC 4 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.01.02, 18:38
    Zalaegerszeg, 1998. március 14., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 20. forduló:

    Zalahús ZTE FC - Diósgyőri FC 4-1 (4-1)
    Zalaegerszeg, 11 000 néző, V: Hanacsek

    gólszerzők: Kámán (3.), Arany (9.), Casoltan (11., 39.), illetve Kákóczki (6.)
    sárga lap: Arany (18.), Kámán (22.), Csóka (25.), Sebők (28.), Molnár B. (85.), illetve Farkas A. (15.), Kulcsár (20.)
    piros lap: Farkas J. (36.)
    cserék: Kocsárdi helyett Molnár B. (46.), Csóka helyett Varga T. (71.), Kámán helyett Tóth Z. (83.), illetve Farkas A. helyett Nagy S. (17.), Kulcsár helyett Túróczi (76.)
    jók: Casoltan - a mezőny legjobbja, Arany, Szabó I., Sebők, illetve Kiser, Buzás

    Zalahús ZTE FC:
    Vlaszák - Kocsárdi, Szabó I., Csóka, Filó - Gál, Arany, Szőke, Casoltan - Sebők, Kámán

    Diósgyőri FC:
    Rácz - Földvári, Téger, Farkas J. - Farkas A. (Nagy S. 17.), Varga S., Kiser, Buzás, Kákóczki - Jakab, Kulcsár

    Nagy lendülettel kezdett a vendégcsapat, ám már a 3. percben a hazai csapat vezetett. Ekkor Casoltan fordult le a vendégvédőkről, beadása Ráczról kipattant, és Kámán két lépésről a kapuba lőtt (1-0). Gyorsan egyenlített a Diósgyőr. A 6. percben Kákóczki futotta le Kocsárdit, majd a kifutó Vlaszák mellett hét méterről a kapu közepébe gurított (1-1). A 9. percben már ismét a hazai csapatnál volt az előny. Megint Szőke futott el a jobb oldalon, beadását Arany két lépésről a bal sarokba bólintotta (2-1). Megzavarodott a vendégcsapat, a 11. percben a félpályánál cselezgető Farkas A.-tól Kámán elvette a labdát, remekül ugratta ki Casoltant, aki a kifutó Rácz mellett a kapuba emelt (3-1). A 30. percben egy ritka diósgyőri akció végén Kiser lőtt nagy helyzetből a kapu mellé. A 36. percben Farkas J. buktatta a félpályánál Aranyt és Hanacsek játékvezető a piros lapot mutatta fel a diósgyőri védőnek. A félidő hajrájában újból a vendégek kapujában landolt a labda, a 39. percben ismét Casoltan volt eredményes (4-1).

    Az emberelőnyben lévő zalaiak fordulás után is mezőnyfölényben játszottak. A 60. percben Sebők pörgetett Molnár B. elé, aki elhúzott a kifutó Rácz mellett, ám a kapuba tartó labdát Nagy S. a gólvonalról kivágta. A 65. percben Filó 30 méteres lövését biztosan fogta Rácz. A 78. percben Kámán pörgetett Molnár B. elé, a cserejátékos labdáját ismét a gólvonalról mentették a vendégvédők. A 88. percben Casoltan került nagy helyzetbe, de nyolc méterről nem találta el a kaput. A mérkőzés zárásaként Arany ugyancsak nyolc méterről lőtt a kivetődő Ráczba.

    Az első félidőben remekelt a ZTE együttese és tetemes előnyre tett szert. Fordulás után visszavett a tempóból a hazai csapat, de ezt biztos vezetése tudatában megtehette.

    MTI